Абе аз лично, докато не чуя по телевизията "кризата свърши", "задава се края на кризата", "банките разполагат с ресурс", "не се очакват повече фалити" и т.н. няма да купувам !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои акции бихте купили сега? Време ли е за покупки?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DimchoИзвинявайте за несериозния тон - малка закачка само по модела на една добре позната песен:
Да те купувам аз, да те купувам
А ти все повече надолу да пропадаш
И аз все повече да обеднявам
Това е толкова недопустимо.
Защото ти все пак ще ме прецакаш
Главата ми ще падне пред кредитора
Ще се стопят печалбите, ще се стопят печалбите
Защото аз не съм готов да те разкарам
Като маче от задния ми двор
Не съм готов. . .не съм готов.Life won't wait for you.
Коментар
� -
Извинявайте за несериозния тон - малка закачка само по модела на една добре позната песен:
Да те купувам аз, да те купувам
А ти все повече надолу да пропадаш
И аз все повече да обеднявам
Това е толкова недопустимо.
Защото ти все пак ще ме прецакаш
Главата ми ще падне пред кредитора
Ще се стопят печалбите, ще се стопят печалбите
Защото аз не съм готов да те разкарам
Като маче от задния ми двор
Не съм готов. . .не съм готов.
Коментар
� -
аз днес си понакупих малко
не за всички акции е поправителен днес ---- поне според мене
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от KaloДа видим - днес поправителен за купувачите, утре е ликвидационната сесиящото гледам шоуто е пълно...
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от vhkСега е време да се купува ,разбира се че може да паднем още но не очаквам да паднем под СОФИКС 500 , другия месец мисля че цените ще са вече по-високи.Моите предпочитания са към Неохим, Атера ,Софком, Албена ,и Каолин.Успех на образованите и дисциплинирани инвеститори!
казваш за добрия мажоритар и за дивидента - ама това тук не се връзва според мен?
Коментар
�
Коментар