IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои акции бихте купили сега? Време ли е за покупки?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vhk
    Първоначално изпратено от kif
    Първоначално изпратено от vhk
    Сега е време да се купува ,разбира се че може да паднем още но не очаквам да паднем под СОФИКС 500 , другия месец мисля че цените ще са вече по-високи.Моите предпочитания са към Неохим, Атера ,Софком, Албена ,и Каолин.Успех на образованите и дисциплинирани инвеститори!
    всичко добре, но ей тази Атера ме озадачава
    казваш за добрия мажоритар и за дивидента - ама това тук не се връзва според мен?
    Атера я купувам защото мисля че земеделската земя е подценена в пъти като средство за производство тя е ограничен ресурс и рентите са добри в переспектива очакваме ръст на населението на земята което трябва да се изхранва.
    А що така без Монбат?

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
      Първоначално изпратено от zarco

Всички акции към днешна дата - са подценени, въпросът е, дали могат да се отворят позиции и на по-ниски нива? Щом никой не ти дава конкретна позиция - значи имат основание за това.

Да ти предложа метод за отваряне на 5 позиции, за да диверсифицираш риска. Ето: постави номера на позициите от всички сегменти и разиграй в сфера. Купувай акции от 5-те позиции, които изтеглиш, а именно: позиция 3, 8, 42, 43, 51.

Запази няколко години, след като сривът приключи, ако ти хареса методът, може да играеш И спекулативно с част от тях...

Успехи! ))
      Pich, ti izglejda si igraesh oshte na Evrofutbol i na borsata? Vuzmojno li e da davash takiva saveti na drugite? Ti chuval li si niakoi ot golemite investitori da e stanal takav igraeki toto na borsata?
      Пич, а какво е това "Еврофутбол", че не се сещам да съм използвал някога такава дума в живота си?

Иначе, за "съветите" - не мислиш ли, че има поне 50 отворени теми с подобно съдържание, а целият пост и усмивката в края ясно показва ироничното отношение към подобни теми.

Накрая с въпрос: има ли още хора, които изпълняват "съвети" и вземат инвестиционните си решения, като четат мненията от форума?
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco

Всички акции към днешна дата - са подценени, въпросът е, дали могат да се отворят позиции и на по-ниски нива? Щом никой не ти дава конкретна позиция - значи имат основание за това.

Да ти предложа метод за отваряне на 5 позиции, за да диверсифицираш риска. Ето: постави номера на позициите от всички сегменти и разиграй в сфера. Купувай акции от 5-те позиции, които изтеглиш, а именно: позиция 3, 8, 42, 43, 51.

Запази няколко години, след като сривът приключи, ако ти хареса методът, може да играеш И спекулативно с част от тях...

Успехи! ))
        Pich, ti izglejda si igraesh oshte na Evrofutbol i na borsata? Vuzmojno li e da davash takiva saveti na drugite? Ti chuval li si niakoi ot golemite investitori da e stanal takav igraeki toto na borsata?

Коментар

Първоначално изпратено от kif
          Сега е време да се купува ,разбира се че може да паднем още но не очаквам да паднем под СОФИКС 500 , другия месец мисля че цените ще са вече по-високи.Моите предпочитания са към Неохим, Атера ,Софком, Албена ,и Каолин.Успех на образованите и дисциплинирани инвеститори!
          казваш за добрия мажоритар и за дивидента - ама това тук не се връзва според мен?
          Атера я купувам защото мисля че земеделската земя е подценена в пъти като средство за производство тя е ограничен ресурс и рентите са добри в переспектива очакваме ръст на населението на земята което трябва да се изхранва.
          ATERA dokolkoto znam kupuva zemi v Bulgaria, a ne po celia sviat. Ochakvash li naselenieto na Bulgaria da se uvelichi v sledvashtite 10 godini? Zashtoto az vsichkia research, koito sam chel tvurdi obratnoto.

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new
            Първоначално изпратено от SOFIX
            Каквото ми е трябвало вече съм си го купил
            dai najkoi tip kato 4ovek s opit-
            4el sum tvoi dosta smisleni izkazvania po-otdavna.
            спокойно, ако вземе да ги продаде отново, пак може да ни уведоми

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429
              "Кои акции бихте купили сега?"
              Въпрос за милион, както казваше преди време някой във форума. Мисля, че беше 4и4ко-пари4ко )))
              неее не е той

Коментар

• Според мен е добър момент за покупка. Вчера си напазарувах МОНБАТ на 6.8. Но има много други добри инвестиции. Криза или не, аз съм дългосрочен инвеститор и такива дружества на такива финансови коефиценти поне за мен си е добра инвестицията. Но всеки си има глава, да я използва.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                  dai najkoi tip kato 4ovek s opit-
                  4el sum tvoi dosta smisleni izkazvania po-otdavna.

Коментар

• Някои май искат още да се набълбукат, или да се увеличи тяхната група....
                    Не е колегиално.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                      бутилка текила ?

Коментар

• Каквото ми е трябвало вече съм си го купил

Коментар

• Първоначално изпратено от kif

Коментар

Сега е време да се купува ....
                            ))))))))

Коментар

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Сега е време да се купува ,разбира се че може да паднем още но не очаквам да паднем под СОФИКС 500 , другия месец мисля че цените ще са вече по-високи.Моите предпочитания са към Неохим, Атера ,Софком, Албена ,и Каолин.Успех на образованите и дисциплинирани инвеститори!

Коментар

Working...
                                X