Първоначално изпратено от vhk
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои акции бихте купили сега? Време ли е за покупки?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от zarco
Всички акции към днешна дата - са подценени, въпросът е, дали могат да се отворят позиции и на по-ниски нива? Щом никой не ти дава конкретна позиция - значи имат основание за това.
Да ти предложа метод за отваряне на 5 позиции, за да диверсифицираш риска. Ето: постави номера на позициите от всички сегменти и разиграй в сфера. Купувай акции от 5-те позиции, които изтеглиш, а именно: позиция 3, 8, 42, 43, 51.
Запази няколко години, след като сривът приключи, ако ти хареса методът, може да играеш И спекулативно с част от тях...
Успехи!))
Иначе, за "съветите" - не мислиш ли, че има поне 50 отворени теми с подобно съдържание, а целият пост и усмивката в края ясно показва ироничното отношение към подобни теми.
Накрая с въпрос: има ли още хора, които изпълняват "съвети" и вземат инвестиционните си решения, като четат мненията от форума?"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco
Всички акции към днешна дата - са подценени, въпросът е, дали могат да се отворят позиции и на по-ниски нива? Щом никой не ти дава конкретна позиция - значи имат основание за това.
Да ти предложа метод за отваряне на 5 позиции, за да диверсифицираш риска. Ето: постави номера на позициите от всички сегменти и разиграй в сфера. Купувай акции от 5-те позиции, които изтеглиш, а именно: позиция 3, 8, 42, 43, 51.
Запази няколко години, след като сривът приключи, ако ти хареса методът, може да играеш И спекулативно с част от тях...
Успехи!))
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от vhkСега е време да се купува ,разбира се че може да паднем още но не очаквам да паднем под СОФИКС 500 , другия месец мисля че цените ще са вече по-високи.Моите предпочитания са към Неохим, Атера ,Софком, Албена ,и Каолин.Успех на образованите и дисциплинирани инвеститори!
казваш за добрия мажоритар и за дивидента - ама това тук не се връзва според мен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от vhkСега е време да се купува ,разбира се че може да паднем още но не очаквам да паднем под СОФИКС 500 , другия месец мисля че цените ще са вече по-високи.Моите предпочитания са към Неохим, Атера ,Софком, Албена ,и Каолин.Успех на образованите и дисциплинирани инвеститори!
казваш за добрия мажоритар и за дивидента - ама това тук не се връзва според мен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkСега е време да се купува ,разбира се че може да паднем още но не очаквам да паднем под СОФИКС 500 , другия месец мисля че цените ще са вече по-високи.Моите предпочитания са към Неохим, Атера ,Софком, Албена ,и Каолин.Успех на образованите и дисциплинирани инвеститори!
казваш за добрия мажоритар и за дивидента - ама това тук не се връзва според мен?Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар