Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнениеСпоред мен, ако можем да задържи позиция между 600 – 605 през новата седмица ще е добре.
п.с. и БРЕФ на 30стинки, ех какви времена бяхаLast edited by tony1975; 16.03.2014, 09:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениевреме е да "опресниме"темата-задават се доста трудни и непредвидими сесии на БФБ....дали ще има ясно изразена корекция или временен спад тук...това е големият въпрос към днешна дата?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВероятно въздействат на някого с по слаба психика или малко опит , но това си е негов проблем. Въпросът че се прави в името на заяждането а не отварянето на очите .... това е дразнещо.
Аз не някакви мажоритари или акции но не спамя по цял ден в темите посвете на тях , нямам комплекси за избиване
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМислиш ли че мнения във форума въздействат на някого който си вярва какво прави. Аз не мисля. А тези които са на кантар, все едно дали защото ги гони страх или са решили че нещо или всичко трябва вече да пада - е те вече са продали в съзнанието си. Дори и някое негативно мнение да им повлияе то не им обръща мнението. Просто ускорява решението. Хората не могат да бъдат убедени в нещо за което сами не са узрели. Така че демонстрирания песимизъм единственото което може да постигне е да засили колебанието в колебаещите се, да засили песимизма на песимистите и да засили фанатизма на оптимистите. А всичко това води до повече емоции, повече емоции по динамична търговия. по динамична търговия по-добре за всички.
Разликата в очакванията прави пазара. Ако всички мислят еднакво имаме права линия. Трендовете се формират от постепенно натрупване на действия в една посока. Което пък означава постепенна промяна във възприемането. Песимистите стават колебаещи се, колебаещите се стават оптимисти, оптимистите стават колебаещи се. И пазара почва да се движи.
Аз не някакви мажоритари или акции но не спамя по цял ден в темите посвете на тях , нямам комплекси за избиванеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНе съм казал че не трябва да има песимисти, а че не си уважават темата.
Тук е мястото да вадят аргументите , а ние да четем .......
Но явно идеята не е да се вадят аргументи а да се драчат с хорато по другите теми избивайки комплекси .....
Разликата в очакванията прави пазара. Ако всички мислят еднакво имаме права линия. Трендовете се формират от постепенно натрупване на действия в една посока. Което пък означава постепенна промяна във възприемането. Песимистите стават колебаещи се, колебаещите се стават оптимисти, оптимистите стават колебаещи се. И пазара почва да се движи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДобре е да има песимисти. Единствената възможност пазарите да растят е ако има песимисти. Ако всички са оптимисти всичко ще се срути. Мисля че има изключително здрава логика в това, че когато всички мислят еднакво тренда се обръща.
Тук е мястото да вадят аргументите , а ние да четем .......
Но явно идеята не е да се вадят аргументи а да се драчат с хорато по другите теми избивайки комплекси .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВ темата за Оптимизма на БФБ всички песимисти се чувстват длъжни да се изходят.
Дали пък оптимистите да не се преместим да пишем тук
В смисъл ще бъдем песимисти но с отрицателен знак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
Попитайте го Керкенезов и това: "Интересно е как ликвидационната стойност на Химимпорт груп АД е само 52 млн. лв., ако дружеството е получило 96 млн. лв. от продажбата на дела си в Зърнени храни България АД? Продажбата на този дял и договорът за преобразуване са от един и същи ден - 31 август 2012 г."
От тази статия: http://www.investor.bg/novini-i-anal...270-lv,141900/Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение....Наливат се пари и на БФБ.
От БФБ винаги са се точили лесни пари от мажоритари и "инсайдъри" - дори тимаджийското шефче ви го каза в прав текст, за последно преди няколко дни ....
Пък ако търсите дискусия заапочнете от въпросите:
1) Има ли ръст на цена над 100% ? Ако има - значи трябва да има и спад с над 100%
2) Незатворена загуба - загуба ли е ....или търпение му е майката ?Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Да това е интересно под една от статиите:
Попитайте го Керкенезов и това: "Интересно е как ликвидационната стойност на Химимпорт груп АД е само 52 млн. лв., ако дружеството е получило 96 млн. лв. от продажбата на дела си в Зърнени храни България АД? Продажбата на този дял и договорът за преобразуване са от един и същи ден - 31 август 2012 г."
От тази статия: http://www.investor.bg/novini-i-anal...270-lv,141900/
Коментар
Коментар