Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнениеЕх, балона се надува, надувайте момчета да стане на парчета ПУК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСпартов - що стана с твойте облози за софка 100 и злато 5-10К ?
А за златото - все още можеш да купиш евтино,стига да си достатъчно предвидлив!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение...Ти си писан за в рая! - Елин Пелин .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнение100 % съм в акции. Не мисля да продавам, ..Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
100 % съм в акции. Не мисля да продавам, защото при спад от 5-8% не си струва въртенето. Е, при големите амплитуди на Хима има възможности, но аз не съм пред компа през повечето време от сесията и поръчките ми са през инвест. посредник, така че нямам възможност за реакция. Но също допускам 1-2 дена да има спад и се чудя откъде да взема пари!Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПълно е с кеш, няма как да стане. )
Надявам се да се окажа прав...
ПС. Не съм песимист, в бичи пазар сме, но с тази Украйна има предпоставка за чаканата корекция
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз продадох в петък, малка риба съм взех си профита пък утре ще го мислим, но смятам, че утре ще сме надолу, а до края на седмицата нещата ще се нормализират в Петък Софка ще е около 585.
Не е препоръка, само размисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНали говорят,че БФБ ще я продават.Имам едно подозрение,че този който иска
да я купи си купи евтини акции в петък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеОще утре сме на плюс, днес всичко ще мине мирно и спокойно, утре ще се услушват малко и по старо му. В петък масово са продавали дребни и малки рибки ) където питах все едно и също ) тази тема просто не е актуална.
Не е препоръка, само размисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнениеСпоред мен, ако можем да задържи позиция между 600 – 605 през новата седмица ще е добре.
Коментар
Коментар