Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКомпаниите с високи дивиденти – възможност за дългосрочните инвеститори
http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/33275
Представените на БФБ по-ликвидни промишлени предприятия се представят добре
http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/33244
Ако нещо не ти е ясно по коефициентите....питай....ще ти се разясни...Ама спри да пишеш глупости....Излагаш се бе Пич
Аз пък си оставам песимист
Разбира се всички акции не могат да се поставят под един и същ знаменател.
Аз казвам, че почти всички дружества пострадаха от световната криза и от управлението на Борисов и продължават да страдат.
Изключение прави Си БАнк която е с още по големи печалби от както е Борисов на власт.
В момента на борсата за мен преобладават надценените дружества колкото и невероятно да звучи.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение19.11.2011Броят на фирмите пред фалит нараснал двойно
http://www.btv.bg/news/ikonomika-biz...al_dvoyno.html
Двойно повече фирми са изпаднали в технически фалит тази година в сравнение с миналата. В търговския регистър към средата на ноември има вписани над 400 предприятия в несъстоятелност срещу 200 за миналата година.
Момче умират нещата умират И аз бих искал да съм настроен положително но това като цяло за борсата е малко вероятно.
http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/33275
Представените на БФБ по-ликвидни промишлени предприятия се представят добре
http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/33244
Ако нещо не ти е ясно по коефициентите....питай....ще ти се разясни...Ама спри да пишеш глупости....Излагаш се бе Пич
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Баси якия арбитраж . И в крайна сметка кво се получава ? Обгазен паток ли, или бастисан химик ....
ПС : Тез артии не бяха ли свежи и чисти кат утринна роса ?
Всичко е възмoжно, както отбеляза и Симов.
Стремим се обаче, винаги, при всеки невероятен сценарий (осъществим с някаква бегла вероятност ), да подчертаваме изрично, че - ТОВА НЕ Е ПРЕПОРЪКА !Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕ кажи поне една фалирала фирма ,бе пич....
Абе стига общи приказки....говори с числа....Тук сме финансов форум...
а това...болднатото....не у разбрах смисала
http://www.btv.bg/news/ikonomika-biz...al_dvoyno.html
Двойно повече фирми са изпаднали в технически фалит тази година в сравнение с миналата. В търговския регистър към средата на ноември има вписани над 400 предприятия в несъстоятелност срещу 200 за миналата година.
Момче умират нещата умират И аз бих искал да съм настроен положително но това като цяло за борсата е малко вероятно.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеМомче не виждаш ли, че всичко умира
За това основно може да се благодари на Борисов.
Борисов скапа целия кръговрат на парите с не разплащането си от което се стигна до пълен бум на фалити на фирми. Като единя не плати няма и за другия а от там няма пари и за покупка на стоките на дружествата.
С две думи положението е трагично.
Сори ама не съм оптимистично настроен за борсата като цяло.
Абе стига общи приказки....говори с числа....Тук сме финансов форум...
а това...болднатото....не у разбрах смисала
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЯвноотборът на песимистите...начело с ГЕНЕРАЛА...Сте меко казано...слабоинформирани....
....и сколко викаш им е паднала печалбата на дружествата....и с колко продажбите....и с колко са намаляли активите им...хайде кажи някое число...
....а съвет....сравни го всичко това с цените на акциите им....през 2007 и сега...
Викаш тогава е било по-добре да купуваме...Защото компаниите са били по-добре:0
Баси малоумниците....Ккавито ни инвеститорите....такава ни и борсата
За това основно може да се благодари на Борисов.
Борисов скапа целия кръговрат на парите с не разплащането си от което се стигна до пълен бум на фалити на фирми. Като единя не плати няма и за другия а от там няма пари и за покупка на стоките на дружествата.
Сори ама не съм оптимистично настроен за борсата като цяло.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеМи за мен още като се почне от Борсовата акция която е надценена та се свърши до един куп други все убави акции. Цифри няма да пиша за да не им настръхне косата на хората.
Начи не стига, че през 2008-ма световната криза започна да ни мачка ами и през 2009-та дойде Борисов да довърши започнатото от световната криза.
Дружествата си бяха горе долу добре през 2007-ма. Сега повечето не са добре, трупат заеми и печалбите им дори когато ги има са много съмнителни, защото лесно може да се правят номера с баланса и да се изкара на печалба с някоя друга продажба на активи или някой номер с изменението на запасите в разходната част на баланса за приходите и разходите.
....и сколко викаш им е паднала печалбата на дружествата....и с колко продажбите....и с колко са намаляли активите им...хайде кажи някое число...
....а съвет....сравни го всичко това с цените на акциите им....през 2007 и сега...
Викаш тогава е било по-добре да купуваме...Защото компаниите са били по-добре:0
Баси малоумниците....Ккавито ни инвеститорите....такава ни и борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИ коя според теб е надценена....и защо...Ама ако може с имена и цифри....
Ама съм сигурен ,че и ти няма да отговориш..Знам,че не ти се пие КаФеНце.....
Начи не стига, че през 2008-ма световната криза започна да ни мачка ами и през 2009-та дойде Борисов да довърши започнатото от световната криза.
Дружествата си бяха горе долу добре през 2007-ма. Сега повечето не са добре, трупат заеми и печалбите им дори когато ги има са много съмнителни, защото лесно може да се правят номера с баланса и да се изкара на печалба с някоя друга продажба на активи или някой номер с изменението на запасите в разходната част на баланса за приходите и разходите.
С две думи положението е трагично.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар