Аз помагам на хората, защото при падане на борсата хората ще са психически подготвени и ще го преживеят иначе ще почнат да се хвърлят от балконите си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеНедей мСимов ! Имай милост и към себе си ! Патката, горката патка и тя може да затъне насред песимизма !!!
Имаш обаче и попадение - картинката за Дядо Коледа! (sell snow!) Дори я пратих по мейл, да развесели приятел сред американските борсови среди ))Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеМного съжалявам но поне аз имам готини песимистични картинки за още 1-2 месеца и ще е грехота да не се употребят.
Имаш обаче и попадение - картинката за Дядо Коледа! (sell snow!) Дори я пратих по мейл, да развесели приятел сред американските борсови среди ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеСтига песимизъм, как не ни омръзна ! Затънахме в тоя песимизъмLast edited by msimov; 06.01.2012, 13:18.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар