Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Между другото от няколко дни не работи Търговския регистър.
http://www.brra.bg/
Натиснете на справки да видите, че не можете да получите никаква информация за никое дружество.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСимов, а ти не си ли част от него ако смея да попитам ?
Не съм срещу самоиронията. Тя ни е присъща за разлика от други съседни тъпи нации.
Ама аман от нихилисти
От слабоумната част от народа не съм, защото човек трябва да е много тъп за да не забелязва какво става в държавата и как я съсипа сегашния ни управник на който масата му ръкопляска все още.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Бизнесклиматът се влошава с 1.2% през юни
28 Юни 2012 11:18
Сериозен спад бизнесклимата е отчетен в България през месец юни, съобщава Националната статистическа служба, която го проследява чрез стандартизирана анкета. Заради по-слабото представяне на промишлеността и търговията на дребно, индексът, който отразява състоянието на бизнсеклимата, се понижава с 1.2 пункта спрямо предходния месец май.
Мениджърите на ключови предприятия от промишлеността са скептично настроени, че нещо ще се промени в бранша им през следващите шест месеца и очакват, че цените на продукцията им ще се вдигнат през следващите три месеца. Все пак се регистрира известно подобрение на осигуреността на поръчки от чужбина, но това не е съпроводено с очаквания за подобрение в дейността на предприятията от промишлеността през следващите три месеца.
Коментар
-
За съжаление е така .
Към момента почти всички акции са на червено.... Ще почакаме .
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеАхам е, значи не мога да ти пожелая успех за сега.
А те повечето сини чипове са си направо червени на цвят.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар