От последния качен отчет,за 2013г.,имат разходи за персонал 64млн.лв. и приходи 8,6 млрд. Това е брутен разход за заплати на литър около 1 до 2 ст.,заедно с осигуровките.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абсурд... какво прави Лукоил???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА, че туй нещо от кога ви го разправямЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеНа 22.12.2014 г - съм заредил дизел с отстъпката на 2.04 лв.
при средна цена на евро /долар 1.22 и средна цена на сорт Брент - 62.50
Днес 03.03.2014г. при средна евро /долар 1.118 и Брент - 60.80 заредих с отстъпка на 2.34 лв.
Извода оставам за Вас"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеА според теб при този курс на евро/долар и при тази цена на сорт Урал
Колко трябва да е ?
Или за теб 2.39 е прекаленно ефтино ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеЕх и ти.... А колко беше курса на евро/долар преди и колко е сега, а?....
Колко трябва да е ?
Или за теб 2.39 е прекаленно ефтино ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеНе мога да си обясне нещо при 110$ за барел, Лукойл продават дизела за 2.6 лв. Сега петролът е 60$, а дизелът 2.3 лв. По тази логика дори и на 10$ да падне петролът, дизелът в България няма да падне под 2 лв. Странна ми е тази икономическа логика.
Коментар
-
Както се казваше в една лотария: "На печелившите-честито!"
Вместо очакваното поевтиняване на цената на дребно, в следствие на понижението с 10% на цените на петрола на световните пазари, родния олигопол, вкупом и на часа е вдигнал цените с нови 4 стотинки. Все пак идват празници, пътуване и трябва да изсмучат каквото могат от гърба на българина. Сигурно ще обяснат, че видиш ли точно на най-високите нива на петрола са се запасили за месеци напред и сега ще ни го продават скъпо дълго време, а на най-ниските нива са купили запаси за 2-3 дни напред и затова при повишение, вдигат до 48 часа.
Коментар
-
gigow
Защо си мислиш не ги знам тези стари неща, ИМА НОВИ и включително и знания. Това че ние сечем горите да се топлим още не означава, че ..Това е напълно развита вече технология и е пусната в серийно производство, няма да минат десетилетия докато се наложи. Китайците пуснаха диодни осветителни тела, в момента съм вече само на такива.Автомобил с мощност 500 к.с. и най доброто ускорение за този тип автомобил при това за 35 000 долара.Има ли смисъл дори от коментар.Дори да е подарък бензина и на промоция да е за стотинки пак ще се наложи.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар