Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абсурд... какво прави Лукоил???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеИнтересн въпрос от една статия:
"Някой русофил може ли да ми обясни защо „Лукойл Нефтохим” АД за последните 6 години е отчел приходи от над 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, но няма година, в която да е отчел и стотинка печалба?"
Статията ето тук
ПП
Може би сега му е времето България да се отърве от тия.
Да им връщат долара дето платиха навремето за нефтохима и да си вдигат парцалите от България.
Ако аз съм собственик на рафинерия в чужбина, която работи с МОЯ нефт, който купува на каквато цена аз и го продам, то онези ръководители, директори и прочее, които отчетат печалба в ОНАЯ страна и платят там данък печалба, ще бъдат уволнени окончателно и безвъзвратно. Това е.
А иначе за рафинерията бяха платени над 100 милиона долара при приватизацията. По-точно 101 милиона $. Не е един долар, като за Кремиковци. Ама ти от къде да знаеш? То е толкова трудно да го провериш.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеАз пък съм, но това няма нищо общо!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеМоже да звучи странно - но повечето рафинерии работят на /колосална/ загуба...
Защото с рафинерия само и единствено се укриват данъци.
in 2011 two-thirds of European refineries were losing money
http://www.economist.com/news/britai...s-fuels-errand
пс. Не съм русофил, даже напротив.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеИнтересн въпрос от една статия:
"Някой русофил може ли да ми обясни защо „Лукойл Нефтохим” АД за последните 6 години е отчел приходи от над 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, но няма година, в която да е отчел и стотинка печалба?"
Статията ето тук
ПП
Да им връщат долара дето платиха навремето за нефтохима и да си вдигат парцалите от България.
Защото с рафинерия само и единствено се укриват данъци.
in 2011 two-thirds of European refineries were losing money
http://www.economist.com/news/britai...s-fuels-errand
пс. Не съм русофил, даже напротив.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Интересн въпрос от една статия:
Статията ето тук
ПП
Да им връщат долара дето платиха навремето за нефтохима и да си вдигат парцалите от България.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Какъв извод се очертава. Въпреки по ниската цена в Австрия, в бедната австрийска държавица влизат 0,611 еврачета от всеки литър. При нас влизат само 0,525.
А гушката за Лукойл се вижда от първите две цифри.
Та другарт Горанов, ако чете направо да вдига акциза. Да го направи, като в Австрия, тогава вече Лукойл ще хрупат топалките
И да не забравим източника. Какво нещо е интернет
https://www.energy.eu/fuelprices/При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеВ такъв случай - да не зареждаме при тях!
Aз това правя от години
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеВ такъв случай - да не зареждаме при тях!
Аз не зареждам в Лукойл !
Наскоро ми разказваха как в Дания са зареждали с 20 цента по ниско преди 7 сутринта...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеНе. Нали имаше подобна преди няколко години, когато се зареждаше гориво за по 2-3 ст. Какъв беше ефекта - никакъв.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Лукойл произвежда най скъпо в Европа, нали така.
България какво прави - прави акциза най-малък че да може Лукойл да си продава скъпия бензин/дизел.
Еми да вдигнем акциза - като в Румъния например, а защо не направо като в Италия.
Да видим какво ще прави Лукойл - така или иначе повече от 2.60 няма как да продава гориво. Па нека да го направи и 3лв, все ще фалира, така или иначе и 1лев данък печалба не плащаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеАко се подеме кампания всички да спрем да зареждаме за 2 седмици, дали ще ни чуят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеАко се подеме кампания всички да спрем да зареждаме за 2 седмици, дали ще ни чуят.
...или пък, има един куп русофили, които имат сбъркано понятие за симпатия...
Иначе, това е добър начин да се обърне внимание
Коментар
Коментар