IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Сега ще ти скочат куп мурзилки да обясняват, че бензиностанциите нямали връзка с рафинерията ...
    Аз не зареждам в Лукойл !
    Наскоро ми разказваха как в Дания са зареждали с 20 цента по ниско преди 7 сутринта...
    За дания не знам как е за германия от около 21 до 22 часа горивото е с около 5-10цента надолу, за сметка на това през нощта е с около 10-15цента нагоре до около 8,30 сутринта и след това коригират цените. Най вероятно го правят централно, а бензинджииката само гледа касовия апарат колко показва

Коментар

• gigow

200 милиона колко процента от 6.6 милиарда ?
      D.Y.F-091066

Коментар

• gigow

Така е ако си мислиш че петрола е по важен от пазара за него, но се задават времена в които пазара намалява и се свива.Т.е. резонно е да отчетеш печалба и да си платиш данък в страната която ти е пазар а разхода за петрол да отчетеш по вносната цена към момента - реална.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Интересн въпрос от една статия:

"Някой русофил може ли да ми обясни защо „Лукойл Нефтохим” АД за последните 6 години е отчел приходи от над 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, но няма година, в която да е отчел и стотинка печалба?"

Статията ето тук

ПП
          Може би сега му е времето България да се отърве от тия.
          Да им връщат долара дето платиха навремето за нефтохима и да си вдигат парцалите от България.
          Начи, обеснявам за последен път.
          Ако аз съм собственик на рафинерия в чужбина, която работи с МОЯ нефт, който купува на каквато цена аз и го продам, то онези ръководители, директори и прочее, които отчетат печалба в ОНАЯ страна и платят там данък печалба, ще бъдат уволнени окончателно и безвъзвратно. Това е.

А иначе за рафинерията бяха платени над 100 милиона долара при приватизацията. По-точно 101 милиона $. Не е един долар, като за Кремиковци. Ама ти от къде да знаеш? То е толкова трудно да го провериш.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            Аз пък съм, но това няма нищо общо!
            Уууууу
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
              Може да звучи странно - но повечето рафинерии работят на /колосална/ загуба...
              Защото с рафинерия само и единствено се укриват данъци.
              in 2011 two-thirds of European refineries were losing money
              http://www.economist.com/news/britai...s-fuels-errand

пс. Не съм русофил, даже напротив.
              Аз пък съм, но това няма нищо общо!
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Интересн въпрос от една статия:

"Някой русофил може ли да ми обясни защо „Лукойл Нефтохим” АД за последните 6 години е отчел приходи от над 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, но няма година, в която да е отчел и стотинка печалба?"

Статията ето тук

ПП
                Да им връщат долара дето платиха навремето за нефтохима и да си вдигат парцалите от България.
                Може да звучи странно - но повечето рафинерии работят на /колосална/ загуба...
                Защото с рафинерия само и единствено се укриват данъци.
                in 2011 two-thirds of European refineries were losing money
                http://www.economist.com/news/britai...s-fuels-errand

пс. Не съм русофил, даже напротив.
                #dagoduhatbednite

Коментар

• Интересн въпрос от една статия:

Статията ето тук

ПП
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Какъв извод се очертава. Въпреки по ниската цена в Австрия, в бедната австрийска държавица влизат 0,611 еврачета от всеки литър. При нас влизат само 0,525.

А гушката за Лукойл се вижда от първите две цифри.

Та другарт Горанов, ако чете направо да вдига акциза. Да го направи, като в Австрия, тогава вече Лукойл ще хрупат топалките

И да не забравим източника. Какво нещо е интернет
                    https://www.energy.eu/fuelprices/
                    +1 от мен! Акцизът трябва да стане средноевропейски, а пазарът ще намести останалото!
                    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

В такъв случай - да не зареждаме при тях!
                      +1
                      Aз това правя от години

Коментар

Сега ще ти скочат куп мурзилки да обясняват, че бензиностанциите нямали връзка с рафинерията ...
                        Аз не зареждам в Лукойл !
                        Наскоро ми разказваха как в Дания са зареждали с 20 цента по ниско преди 7 сутринта...
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                          Не. Нали имаше подобна преди няколко години, когато се зареждаше гориво за по 2-3 ст. Какъв беше ефекта - никакъв.
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Лукойл произвежда най скъпо в Европа, нали така.
                            България какво прави - прави акциза най-малък че да може Лукойл да си продава скъпия бензин/дизел.
                            Еми да вдигнем акциза - като в Румъния например, а защо не направо като в Италия.
                            Да видим какво ще прави Лукойл - така или иначе повече от 2.60 няма как да продава гориво. Па нека да го направи и 3лв, все ще фалира, така или иначе и 1лев данък печалба не плаща
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ако се подеме кампания всички да спрем да зареждаме за 2 седмици, дали ще ни чуят.
                              Не. Нали имаше подобна преди няколко години, когато се зареждаше гориво за по 2-3 ст. Какъв беше ефекта - никакъв. Атопоходи и свирки и пак нищо. Тъпото е, че като се каже нещо за цената на горивата у нас и веднага тези, които протестират се изкарват някакви баровци, които искат да си ходят с колата едва ли не до кварталния магазин. Почват се обясненията, как в България било най-евтино от целото ЕС и т.н. И това говорене просто заглушава нормалните аргументи, че колкото по-скъпо е горивото, толкова по-висока е инфлацията и ни бърка 2-пъти в джоба. Веднъж като зареждаш собствения си автомобил и втори път като ти оскъпяват стокитие. Особено хранителните.

Коментар

Ако се подеме кампания всички да спрем да зареждаме за 2 седмици, дали ще ни чуят.
                                Българите сме индивидуалисти
                                ...или пък, има един куп русофили, които имат сбъркано понятие за симпатия...

Иначе, това е добър начин да се обърне внимание

Коментар

Working...
                                X