IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се пали човече няма сми.
    Живота е толкова по лесен без палене
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• hemilio, ама ти май наистина си бил дежурен тази нощ? Не искам безпринципно да се заяждам с теб. Има и доста верни неща, които пишеш, но дразни, когато за секунди скачаш на амбразурата, да се хвърляш с голи гърди за шефа си, независимо дали прав или не. Поводът в случая беше, че твой съгражданин се оплаква от замърсяване на въздуха от рафинерията, пък ти му обясняваш, че еди кое си предприятие също замърсявало. Голям пример! Тъпо е, освен ако не ти плащат за това. Аз на моята компания си й знам кривините и не я защитавам или рекламирам за неща, за които сам знам, че не са за пример. Ако го правя безрезервно, бих правил приятелите и колегите ми на балами.
      По темата: Ясно е на всички, че освен Лук-а, и големите вериги са за бой, барабар с КЗК и правителството. Затова би било най-добре, направо да се вдигне акцизът и келепира от големите маржове, да отива в по-голяма степен в бюджета, а не от нашия, в джобовете на правещи се на страдалци бизнесмени не плащащи дори данъци на профитите си.
      Ето ти свободен пазар и конкуренция, при акциз и ДДС по-високи с общо 0,12 Евро спрямо нашите:
      Diesel drops below €1 in parts of Germany: http://www.thelocal.de/20150115/dies...rts-of-germany

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Да ходя да думна 1-2 бензиностанции добре ли е
        Ако мислиш,че ще има някакъв ефект,пък думни,що не

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
          Смешно е и не схващам логиката, забелязал съм в Пловдив има 2 бензиностанции на една и съща фирма (не лукойл), на 1 км разстояние и често имат разлика от 3-4 ст.
          В щатите една и съща верига в рамките на един и същи град -цената варира с цели 20-30 цента за галон!!!
          Кое ви е толкова чудно?
          По скоро плашещо е обратното,всички с еднакви цени!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Ти тъп ли си?
            Нали знаеш, че има картел и ни скубят яко,какво питаш!!!
            И 20$ да стане петрола,цената в БГ,няма да падне.
            По повод на дежурствата,мога да попитам и теб същото
            Малки и заядливи хорица,спрете с мрънкането и оплакването,не помага.
            Дела трябват а не думи!!!
            Да ходя да думна 1-2 бензиностанции добре ли е

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
              Не знам за вас, но аз няма да зареждам от верига, чиито цени в един град варират от 1,71 до 2,05.
              Всъщност, верите са две: цени на едната и цени на другата.
              Смешно е и не схващам логиката, забелязал съм в Пловдив има 2 бензиностанции на една и съща фирма (не лукойл), на 1 км разстояние и често имат разлика от 3-4 ст.
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Ти тъп ли си?
                Нали знаеш, че има картел и ни скубят яко,какво питаш!!!
                И 20$ да стане петрола,цената в БГ,няма да падне.
                По повод на дежурствата,мога да попитам и теб същото
                Малки и заядливи хорица,спрете с мрънкането и оплакването,не помага.
                Дела трябват а не думи!!!

Коментар

• Що не скалъпиш нещо, защо при петрол под 40 долара и евро/ долар с 4 % нагоре, вашите другари са заспали зимен сън за цените?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Мирише,защото не се къпете.
                    Кроношпана много повече трови Бургас в момента,но за него няма и дума
                    Това ми прозвуча като: Аз се изфъштях, ама Гошо дори изпусна малко. Голяма хвалба! Пък и дежурства по форумите явно се дават?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                      Лукойл пак пръдна тази вечер.

Мирише доста. Ама е било и по-зле.
                      Мирише,защото не се къпете.
                      Кроношпана много повече трови Бургас в момента,но за него няма и дума

Коментар

• Лукойл пак пръдна тази вечер.

Мирише доста. Ама е било и по-зле.

Коментар

• Не знам за вас, но аз няма да зареждам от верига, чиито цени в един град варират от 1,71 до 2,05.
                          Всъщност, верите са две: цени на едната и цени на другата.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                            Блажени са вярващите в "преразпределят за да има за всички".
                            Така би трябвало да функционира системата, но как е на практика ................???

Коментар

От твоята и моята гледна точка е така, но има и друг поглед
                              Не и се търси точното име, но май беше ротшилд- та повреме на една от френските революции решава народа да го трепе, той излиза на балкона си и обяснява- аз имам 2-3-10млн франка, ако е убиете и си разделите тези пари на всеки от вас ще се паднат по 2-3 франка, ако ме оставите жив, аз с тези пари ще плаща данъци за да могат да се построят училища, пътища и други такива
                              Та по високата цена на бензина води до повече приходи в хазната, оттам се преразпределят за да има за всички. Най вероятно цената на бензина е около 1лв, останалото е данъци които директно отиват в хазната

Блажени са вярващите в "преразпределят за да има за всички".

Коментар

Не се случва точно така- ти правиш 1000км на месец при цена 2лв,, е да ама при цена 2,20 пак ще правиш тези 1000км, при 1,80 пак 1000км- нали не очакваш че ще започнеш да правиш по 1500км само защото бензина е намалял с 10%.
                                Спестените пари от гориво, ще ги изхарчиш за нещо друго, което ще доведе до приходи в хазната. Дори шанса там е да е по-положителен ефекта, защото горивата се произвеждат от изцяло вносна суровина, както знаем лукойл е вечно на загуба и не плаща корпоративен данък.
                                Така че ако спестените 200 лева да речем от гориво ги дадеш в някоя кръчма ефекта като цяло за икономиката и хазната ще е по-добър

Коментар

Working...
                                X