IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Упс, ти в евро си го писал.
    Да А вече е под 36 евро за барел

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      бензин някъде не продават ли? .................... май само дизел си дал...
      Круиз продават всякакви горива. Преди няколко дена заредих бензин на 1.85лв. , като цената на таблото стандартно е 1.95лв. , но като редовен клиент ти подаряват чип с пин код ( външният му вид е същият като за входна врата на блок) и с него отстъпката е още 10ст. та стигнахме до 1.85лв. Газта е 85ст. За нея няма отстъпка с чипа. 10ст. отстъпка е само за конвенционалните горива - бензин и дизел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Какви са тези круиз, малко повече инфо може ли?
        Да, на Сакса са и имат верига из страната (но да имаш в Правец за мен е по-скоро признак на приятелство, война едва ли там). От дизела им колата осезателно променя мощността (или при мен е било съвпадение на събития 1-2 пъти, защото аз добавям и 2-тактово понякога). Подобреният вървеж, обаче, може би е от добавки, на които аз не се радвам особено и след няколко поредни зареждания там започнах да зареждам и от други. Имат приятни промоции - беше кен кола през лятото при 20 лева сметка, който точно в Сандански винаги пропускат да ти дадат
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• те тва е положението пичове,дерзайте!!!
          Зареждайте в молките бензиностанцийки и си мислете,че правите на пук на големите холдинги
          Щом ви прави по-щастливи,и си мислите,че им пречите по този начин
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Смени си филтъра

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
              За Пловдив гледай тук:http://fuelo.net/cheap/where?lang=bg...=3280&limit=20

Коментар

............. при температури под -13* спират да работят ли?

========================

кажи някоя бензиностанция в пловдив, че от 10 години само лукойл ползвам...
                Не, нафтата замръзва. На ме 2 пъти ми е замръзвала от ЕКО и 1 път от дребен вносител, мой познат, продал си бизнеса на големите под натиска на ГЕРБ и Златев 2009-2010. При него аз си бях виновен, защото заредих пълен резервоар при декемврийска жега и не пътувах и Януари на -18 замръзна. Проверихме спецификациите и гръцката зимна нафта есъс стандарт до-13. После слагат добавки но съм заредил преди това.
                За Пловдив гледай тук:http://fuelo.net/cheap/where?lang=bg...=3280&limit=20

Коментар

Круиз са ритейл на Сакса.- най-големия алтернативен вносител на горива у нас. Внасят от Гърция.
                  http://www.saksa-bg.com/bg/wholesale/wholesale-fuels
                  Познавам хора и зареждат и не се оплакват. Аз 1 път съм сипвал, защото нямам удобна. Нямах проблеми. Сега сипвам от Go и дори по-добре е от другите. И двете вериги са с гръцки горива. За тях при як студ едно наум, че са със стандарт до -13. Трябва добавка против замръзване.
                  ............. при температури под -13* спират да работят ли?

========================

кажи някоя бензиностанция в пловдив, че от 10 години само лукойл ползвам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Какви са тези круиз, малко повече инфо може ли? Има една до нас, но винаги съм хи смятал за върховен ментак. С дизела как са, че досега съм ползвал само премиума на ОМВ, а бих желал да ги сменя, но никога не бих сменил по-високо качество за по-ниска цена
                    Круиз са ритейл на Сакса.- най-големия алтернативен вносител на горива у нас. Внасят от Гърция.
                    http://www.saksa-bg.com/bg/wholesale/wholesale-fuels
                    Познавам хора и зареждат и не се оплакват. Аз 1 път съм сипвал, защото нямам удобна. Нямах проблеми. Сега сипвам от Go и дори по-добре е от другите. И двете вериги са с гръцки горива. За тях при як студ едно наум, че са със стандарт до -13. Трябва добавка против замръзване.

Коментар

В София също има алтернативи: Круиз 1.95, с чип за редовен клиент 1.85. В Go Petroleum, между 1.85-1.95, в зависимост от обекта. Интерспийд- 1.98-2.00 и още 0.08 отстъпка за над 25 литра. В Югозапада, от Кресна надолу, дори в ОМВ цените са с близо 10 стот. надолу, явно за да не ходиш при Макетата и зареждаш дизел на 1.55 лв
                      мерси, не ги знаех повечето

Коментар

• Какви са тези круиз, малко повече инфо може ли? Има една до нас, но винаги съм хи смятал за върховен ментак. С дизела как са, че досега съм ползвал само премиума на ОМВ, а бих желал да ги сменя, но никога не бих сменил по-високо качество за по-ниска цена
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

...с чип за редовен клиент 1.85..В Югозапада, от Кресна надолу, дори в ОМВ цените са с близо 10 стот. надолу, явно за да не ходиш при Макетата и зареждаш дизел на 1.55 лв
                          Сега чувам за чип при Круз, но тези имат бенз. в центъра на Правец, не зная какво е посланието.
                          А дизела и в Гърция е по-евтин, та - затуй
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                            ми те са толкова... във Варна.
                            догодина Марешки прави една бензиностанция на цариградско и да става новия бойко...
                            В София също има алтернативи: Круиз 1.95, с чип за редовен клиент 1.85. В Go Petroleum, между 1.85-1.95, в зависимост от обекта. Интерспийд- 1.98-2.00 и още 0.08 отстъпка за над 25 литра. В Югозапада, от Кресна надолу, дори в ОМВ цените са с близо 10 стот. надолу, явно за да не ходиш при Макетата и зареждаш дизел на 1.55 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                              ми те са толкова... във Варна.
                              догодина Марешки прави една бензиностанция на цариградско и да става новия бойко...
                              Направо президент да го прайме..
                              То и без туй МП и НС не ни трябват, само разходи и вредят.

Коментар

• Упс, ти в евро си го писал.

Коментар

Working...
                                X