IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Отново лъжеш преди две години възникна спор с Шапок, понеже говорихме за природен газ и липсата на конектори/връзки в България, която е умишлена. И той тогава се обърка с пропан-бутан като изцепи, че можел да втечни природен газ на -20 градуса целзий, при 15-20 атм налягане.

Всеки от форума перфектно знае от колко време дуднеш за тази битова газ, докато си мълча, за да не те излагам какво изцепи ти тогава и те пратих да пускаш овцете и направо да ги вържеш към газопроводите, щото си нямаш хал хабер за какво говориш. От тогава не млъкна да лъжеш какво е било.

Ето ти таблица за природен газ за целия ЕС като източници, кой откъде я получава. Най-горе ти е разделено на графи: за бита, за индустрията, за ТЕЦ. Иди и им се обяснявай, че всички са побъркани, а само ти си в час, че ми писна да ти чета лъжите.

Тръгваш и из целия ЕС и започваш да им обясняваш, че такава графа не може да има, освен ако не е пърдене, щото плевенската инженерна мисъл така си мисли
    Омръзна ми от години да пиша едно и също.Целия форум разбра само ти се дърпаш.Не е срамно да не знаеш нещо срамно е да не искаш да се образоваш.Към настоящия момент България не може да се оправи сама с газа.Ние нямаме ресурса да проучим евентуално открием и добиваме газ на наша територия.Ако все пак газ бъде открит цената няма да е по различна от тази която е в момента щото откриването сондажите и добива ще са от чужди фирми..Евентуалната диверсификация също не зависи от нас.Както американците подпалиха Украйна така Руснаците ще подпалят Турция и няма да има газопровод към нас от Турция.
    Връзките със съседните страни са безпредметни към момента щото в региона друга газ освен руска няма.Тези връзки могат да служат само при аварийни състояния.За да паднат цените и за да не сме зависими от руснаците трябва или собствен добив или газопровод от Близкия изток през нас към Европа.Това е към момента.Какво ще се случи след 10-15 г не мога да гадая.

Коментар

• Отново лъжеш преди две години възникна спор с Шапок, понеже говорихме за природен газ и липсата на конектори/връзки в България, която е умишлена. И той тогава се обърка с пропан-бутан като изцепи, че можел да втечни природен газ на -20 градуса целзий, при 15-20 атм налягане.

Всеки от форума перфектно знае от колко време дуднеш за тази битова газ, докато си мълча, за да не те излагам какво изцепи ти тогава и те пратих да пускаш овцете и направо да ги вържеш към газопроводите, щото си нямаш хал хабер за какво говориш. От тогава не млъкна да лъжеш какво е било.

Ето ти таблица за природен газ за целия ЕС като източници, кой откъде я получава. Най-горе ти е разделено на графи: за бита, за индустрията, за ТЕЦ. Иди и им се обяснявай, че всички са побъркани, а само ти си в час, че ми писна да ти чета лъжите.

Тръгваш и из целия ЕС и започваш да им обясняваш, че такава графа не може да има, освен ако не е пърдене, щото плевенската инженерна мисъл така си мисли
      Attached Files

Коментар

Е, преди 2 години, веднага се коригирах и казах, че имам предвид природен газ, който се ползва за битови нужди, но за по-кратко понякога се нарича така, понеже вихрехме един спор с Шапок, който изцепи, че природния газ се втечнявал на -20 градуса Целзий и паднах от коня, щото не му достигат още 150 градуса минус, за да стане това нещо и тогава от бързане написах битова газ.

Тогава се включи авторитетно бат' Пешко и заяви, че такова животно НЯМА и за битова газ можело да се говори само и единствено, а ако се пърди в къщи.
        ----------------------
        Той и досега отказва да повярва, че за битови нужди се ползва, както природен газ, така също и пропан-бутан - надлежно оформени с акциз от държавата.

Ако моето е простотия, това на ПЕШО какво е, бре Чиче?

П.П. Не виждаш ли, че 2 години не спира да лъже за какво спорихме тогава и да ми приписва неща, които не съм казал и се извиних веднага. А, тоя лъже, с цел да скрие неговата пълна глупост, която изцепи тогава какво било битова газ.
        Е айде да не се лъжем.Не беше преди две години а преди две седмици.Сега няма да лъжеш за природния газ и пропан бутана и да твърдиш неща за мен които не са верни.Просто е кажи Бате Пешо извинявай спорих с теб.И ще видиш че ще ти бъде простено и не само това ами ще има и още по добри неща.
        Last edited by X_Y; 02.01.2016, 16:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Как да не се възхитиш от марандито....
          Каже една глупост и после ще намери от 10 планини аргументи, факти, "разсъждения по картинка" за да си я защити.....Няма да каже - сгреших, объркАх се, уйкипедийствах неграмотно или нещо подобно, а ще държи като магаре на лед на своето...

То не са децибели в метровия обхват на СВЧ станции, то не е битова газ от гъз.... ( даже не споменавам как учеше Пешо на силни тоци...)

Дето се казва - CH4, но няколко пъти...последните 10, по - бързо....

Ако беше добряк, щеше да е веселяк.....но не е ...

пп Та, тези въглеводороди основно са два вида - едните са продукт от преработката на нефта ( пропан - бутан) , другите са образувани заедно с нефта и са страничен продукт при добива му или са обособени като собствени находища - ( метан )
          Е, преди 2 години, веднага се коригирах и казах, че имам предвид природен газ, който се ползва за битови нужди, но за по-кратко понякога се нарича така, понеже вихрехме един спор с Шапок, който изцепи, че природния газ се втечнявал на -20 градуса Целзий и паднах от коня, щото не му достигат още 150 градуса минус, за да стане това нещо и тогава от бързане написах битова газ.

Тогава се включи авторитетно бат' Пешко и заяви, че такова животно НЯМА и за битова газ можело да се говори само и единствено, а ако се пърди в къщи.
          ----------------------
          Той и досега отказва да повярва, че за битови нужди се ползва, както природен газ, така също и пропан-бутан - надлежно оформени с акциз от държавата.

Ако моето е простотия, това на ПЕШО какво е, бре Чиче?

П.П. Не виждаш ли, че 2 години не спира да лъже за какво спорихме тогава и да ми приписва неща, които не съм казал и се извиних веднага. А, тоя лъже, с цел да скрие неговата пълна глупост, която изцепи тогава какво било битова газ.

Коментар

Ами, тръгвай по ТВ студията и досега да беше станал мулти-милионер с разкрието си. Пръцваш в ефир и казваш: Ето, това е битова газ.

Какво висиш тук и губиш кинти се чудя?
            Медиите и уикипедия не са Университет.На журналята е простено но на инженерите не е.При теб това извинявайте сбърках го няма.Ти си безгрешен и последна истанция.За другите остава само да ти се възхищават.А който не иска веднага бива наругаван.Ето сега специално за теб какво говори отец Никанор от Гигинския манастир.Обърни внимание на удебеленото и се замисли какво говори попа.

- Споменахте, че ни чакат войни. С мюсюлманите ли ще се бием?

- Не упреквам и не слагам вината за тези войни върху мюсюлманите. В момента България не може да води война, тя може само да бъде окупирана. А как ще се стигне до нея, не мога да кажа, тъй като не съм пророк. Ето, ние сега сме намесени в различни войни. Много от нас се смеят, че 41-ва година правителството е обявило символична война на Англия и САЩ. Символична, но дойде 43-44-та година с бомбите в София и други български градове. Сега символично сме обявили война на Ирак, Афганистан, на Русия. Аз не зная защо трябва да счита България Русия за по-опасна. Тази Русия, с която говорим на един език, тя била опасна. А тези, с които нямаме нищо общо даже по вяра – те не са опасни! Човек трябва да е ненормален да има такова разсъждение и да има болен мозък. А болният мозък може да се дължи не на психическо заболяване, а на духовно.
            Трябва да кажем на ЕС: Извинете, това ми е брат. Зъби му се, добре, но аз ще си мълча. Само не ме карай да го ритам. Юда Искариотски е най-лошият типаж от Новия завет, а ние като него постъпваме. Не бива да забравяме, че става въпрос за държава на православните християни. Като не можем да помогнем на руснаците, поне да не им вредим. Нашите партньори да бъдат така добри, след като са ни мили европейски братя, да разберат, че и ние имаме свое достойнство. Не можем да го потъпкваме и похарчваме заради временни блага, от които нямаме никаква файда и които не ги получаваме, и за обещания за светло европейско бъдеще.
            Last edited by X_Y; 02.01.2016, 13:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
              135 динара е бензина в Београд днес
              Много бе. Според гугле това към 2.17 лева. Вчера заредих в София з 1.94.

Коментар

• 135 динара е бензина в Београд днес
                в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Как да не се възхитиш от марандито....
                  Каже една глупост и после ще намери от 10 планини аргументи, факти, "разсъждения по картинка" за да си я защити.....Няма да каже - сгреших, объркАх се, уйкипедийствах неграмотно или нещо подобно, а ще държи като магаре на лед на своето...

То не са децибели в метровия обхват на СВЧ станции, то не е битова газ от гъз.... ( даже не споменавам как учеше Пешо на силни тоци...)

Дето се казва - CH4, но няколко пъти...последните 10, по - бързо....

Ако беше добряк, щеше да е веселяк.....но не е ...

пп Та, тези въглеводороди основно са два вида - едните са продукт от преработката на нефта ( пропан - бутан) , другите са образувани заедно с нефта и са страничен продукт при добива му или са обособени като собствени находища - ( метан )

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
                    Лясковски журналята са същите неграмотни кат тебе.За разлика от тях ти си агресивно неграмотен.А тупането в гърдите колко си голям капацитет направо избива рибата.Битава газ има сал в твоята празна кратуна
                    Ами, тръгвай по ТВ студията и досега да беше станал мулти-милионер с разкрието си. Пръцваш в ефир и казваш: Ето, това е битова газ.

Какво висиш тук и губиш кинти се чудя?

Коментар

Не се занимавай с тоя селинджър, който още си мисли, че битова газ било пърденето в къщи
                      -----------------------
                      Примери:

Пуснаха първата законна и безопасна станция за пълнене на битова газ
                      http://www.borbabg.com/2015/09/11/%D...%D0%B0-%D1%81/
                      --------------
                      Взрив на газова бутилка срути цял вход във Волгоград ...
                      http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D...3263_c.30.html
                      20.12.2015 г. - Взрив на битова газ срути цял вход в 9-етажен жилищен блок в руския град Волгоград.
                      --------------------------

П.П. Няма значение дали е пропан-бутан или природен газ, щом се ползва от бита, значи е битова газ. Затова акциз е различен, спрямо индустрията или за ТЕЦ ( производство на ел. енергия ).

Газ ( дали ще е пропан-бутан или природен газ ) е една и съща и само предназначението я променя ценово.

В плевенските села кога са виждали газ на живо се чудя и е нормално да си мислят, че това било пърдене ( азот, въглероден диоксид, водород, метан ), която няма нищо общо като формула с горните два вида

Айде да заминава да скимти на медиите, че те нищо не разбират.
                      Лясковски журналята са същите неграмотни кат тебе.За разлика от тях ти си агресивно неграмотен.А тупането в гърдите колко си голям капацитет направо избива рибата.Битава газ има сал в твоята празна кратуна

Коментар

• Ето и в Русия нищо не разбират медиите:
                        ---------------
                        Дом в Волгограде, где взорвался бытовой газ, не был аварийным
                        http://news.vdv-s.ru/society/?news=271588
                        ---------------
                        И в Ютуб нищо не разбират руснаците:

Взрыв | Волгоград | 2015 | Бытовой газ
                        https://www.youtube.com/watch?v=va71CM57BNY
                        ---------------

В цял свят им е ясно, само наш Пешо вече 2 години продължава да си мисли, че битова газ било да пърди по форумите

Коментар

• Не се занимавай с тоя селинджър, който още си мисли, че битова газ било пърденето в къщи
                          -----------------------
                          Примери:

Пуснаха първата законна и безопасна станция за пълнене на битова газ
                          http://www.borbabg.com/2015/09/11/%D...%D0%B0-%D1%81/
                          --------------
                          Взрив на газова бутилка срути цял вход във Волгоград ...
                          http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D...3263_c.30.html
                          20.12.2015 г. - Взрив на битова газ срути цял вход в 9-етажен жилищен блок в руския град Волгоград.
                          --------------------------

П.П. Няма значение дали е пропан-бутан или природен газ, щом се ползва от бита, значи е битова газ. Затова акциз е различен, спрямо индустрията или за ТЕЦ ( производство на ел. енергия ).

Газ ( дали ще е пропан-бутан или природен газ ) е една и съща и само предназначението я променя ценово.

В плевенските села кога са виждали газ на живо се чудя и е нормално да си мислят, че това било пърдене ( азот, въглероден диоксид, водород, метан ), която няма нищо общо като формула с горните два вида

Айде да заминава да скимти на медиите, че те нищо не разбират.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Пешо,
                            за да си спокоен нека бъде пропан бутан за битови нужди.
                            Не ме въвличай в отношенията Ви с "лясковската шушумига",
                            аз съм обикновен човек и не съм като теб да знам и разбирам от всичко.
                            Приеми, че не съм знаел, че няма битова газ, а е пропан бутан за битови нужди.
                            Приемам.И адмирации за Варна.За нас останалите няма радост бензина е 1,90 кинта литъра

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
                              Такова чудо битова газ няма.Има пропан бутан за битови нужди.Стига с глупостите на лясковската шушумига
                              Пешо,
                              за да си спокоен нека бъде пропан бутан за битови нужди.
                              Не ме въвличай в отношенията Ви с "лясковската шушумига",
                              аз съм обикновен човек и не съм като теб да знам и разбирам от всичко.
                              Приеми, че не съм знаел, че няма битова газ, а е пропан бутан за битови нужди.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Не е свързано с ЛУк, но е за бензиностанции.
                                Днес зареждах битова газ, за Варна става въпрос и се оказа, че Ром петрол вече не оперира бензиностанцията на която зареждах до момента газта. Вече е фирма "Бенита" и газта е на килограм, а при Ром беше на литър.
                                Разбрах, че Ром-а се е изтеглил от Варна, така ли е и в другите градове?

Може би от горива не се печели
                                Такова чудо битова газ няма.Има пропан бутан за битови нужди.Стига с глупостите на лясковската шушумига

Коментар

Working...
                                X