IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
    Че дори миналата година при 30% по-скъп петрол, донякъде компенсирано с 10% по-скъпо евро/лев спрямо сега, пак цените извън Варна паднаха повече! Просто Лукойл май се усети, че няма за какво да сваля цените - КЗК спи, Лукарски е евтино момче, а шефът играе карти с Борисов.
    В моят град се появи варненска бензиностанция.
    Цените са с 15 стотинки надолу, бензинът е страхотен.

Няма да стъпя в Лукойл!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    The strongest stand last.

Коментар

• Че дори миналата година при 30% по-скъп петрол, донякъде компенсирано с 10% по-скъпо евро/лев спрямо сега, пак цените извън Варна паднаха повече! Просто Лукойл май се усети, че няма за какво да сваля цените - КЗК спи, Лукарски е евтино момче, а шефът играе карти с Борисов.

Коментар

• Аз пък днес заредих дизел на 1.65лв. във Варна, в Бенита на бул. Цар Освободител №177
        Last edited by yuma; 09.01.2016, 18:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
          Никой обаче не успя да отговори на Марешки: От близо 2 месеца цените на горивата във Варна са такива и никой не е фалирал. Най-показателното нещо, че ни говорят някакви измислици по телевизиите, как не можело да бъде по-евтино горивото, нищо, че цената на петрола е на историческо дъно. Ако на цена от 32 $ за барел, ние зареждаме горива на 2 лева, на колко ли ще трябва да зареждаме ако цената отиде пак на историческите си върхове от 140-150$?
          и аз чакам някой да отговори що ...след 50-55 дни се отразява на цената спада...а при ръст - светкавично

Очаква се цената да падне до около 1,80 лв.
          Двоен празник ще бъде 3 март за родните шофьори. Очаква се тогава цените на дизела да ударят дъното, пише вестник "Стандарт" в утрешния си брой. Прогнозите са литър да се продава по бензиностанциите за около 1,80 лв. Това ще е резултат от срива на петрола на световните борси. Срокът, в който евтиният петрол ще се отрази на тарифите по бензиностанциите в страната, е около 50-55 дни. Сметките показват, че това ще стане в навечерието на националния празник.

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
            Ами във Варна днес заредих 1.73лв. Лукоил колкото иска да си го продава
            Никой обаче не успя да отговори на Марешки: От близо 2 месеца цените на горивата във Варна са такива и никой не е фалирал. Най-показателното нещо, че ни говорят някакви измислици по телевизиите, как не можело да бъде по-евтино горивото, нищо, че цената на петрола е на историческо дъно. Ако на цена от 32 $ за барел, ние зареждаме горива на 2 лева, на колко ли ще трябва да зареждаме ако цената отиде пак на историческите си върхове от 140-150$?

Коментар

• http://fuelo.net/gasstation/id/603?lang=bg

Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
              Това на коя бензиностанция?
              OMV то в района всички продават на толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
                Ами във Варна днес заредих 1.73лв. Лукоил колкото иска да си го продава
                Това на коя бензиностанция?

Коментар

• Ами във Варна днес заредих 1.73лв. Лукоил колкото иска да си го продава

Коментар

• Петролът пада с 5% до под 35 долара или 32 евро...А ние си плащаме още към 2 лева нафтата...ама нали лукойл трябва да печели...вижте разликата с Австрия и Белгия по-долу

Коментар

• Ех ако и ние бяхме в Европа.http://www.investor.bg/surovini/365/...comment-newest
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Дянков посрещна Нова година с шефа на "Лукойл
                        http://skandal.bg/bg/dyankov-posresh...efa-na-lukoyl/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Природен газ

I. Цена за пренос на природен газ през газопреносната мрежа - 19.73 лв./1000 м3

II. Цена за пренос на природен газ по мрежа ниско налягане, собственост на преносния оператор - 7.72 лв./1000 м3

III. Цена за съхранение на природен газ - 2.49 лв./1000 м3/месец

IV. Пределна цена на природен газ при продажба от Обществения доставчик на клиенти, присъединени към преносната мрежа - 405.56 лв./1000 нм3 (43.59 лв./MWh)

V. Пределна цена на природен газ при продажба от Обществения доставчик на клиенти, присъединени към мрежи ниско налягане собственост на преносния оператор –

413.28 лв./1000 нм3 (44.42 лв./MWh)

Забележка: В цената не са включени акциз и данък върху добавената стойност
                          http://www.dker.bg/pagebg.php?P=401&SP=404
                          -------------------------------------------------------------------------

П.П. И на мен ми омръзна да ти обяснявам, че в момента природен газ в България е на 243$, като точно предната седмица Украйна отказа да подпише договор ( краткосрочен ) за руска газ на 178$, защото казаха, че е скъп и да им го намалят още.

Правиш ли разлика между няколко месечни договори и дългосрочни договори, които е сключила България с "братушките си".

Това, че си от енергийната мафия и стрижете хората като невидели, те ви го показват като демонстративно напускат страната всеки ден, защото се насрахте от лакомия. Ха, сега ще стрижеш дедовия като не останат хора.

П.П.П. За протокола в ЕС в момента средната цена на природен газ е под 200$, а тук е 20% нагоре, незнайно защо?

Нека предположа, защото от 5 години все случайно не можете да пуснете една пуклива тръба под Дунав и да се вържете с Румъния, която от миналата година изцяло спря внос на руски газ.

Как всички го правят, само тук такива балалайки като теб не спират да дрънкат, че не можело? Щото не си си наврял пръста в меда, ами си се топнал с все задника вътре и ще се удавиш от лакомия, бре синко?
                          Я вземи прочети внимателно какво съм ти написал.Ако трябва го препиши поне 10 пъти белким схванеш.Някъде да съм писал за цени?Описал съм единствено положението в момента.Газ не ползвам никаква и не ме интересува.Но ако знаеш някой дет предлага по евтина обади ми се може да размисля.И не бъркай желаното с реалността.Аз съм описал реалността.Желанията са друго нещо.Аз например искам да ми прекарат безплатно парно и да не плащам никакви сметки.А че съм част от енергийната мафия научавам сега.На какво дължа тая чест да бъда обявен за енергиен мафиот?

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                            Моля, спрете с вашите безкрайни локуми за газта. Досаждате на всички и съсипвате темите. Разправяйте се на лични.
                            Е, те затова те стригат бе, модка. Ти мигар не плащаш сметки за електроенергия, за парно, за газ, бензин/дизел.

Нека ви стригат тогава, щом било досадно

П.П. Лукойл произвежда пропан-бутан, ако не знаете и цената на газ като част от производството му е напълно по темата.

Аз не съм спамер като тоя изтрещелият, който все гледа да го докара накрая до лозунга, че вечно БГ трябвало да бъде вързана за монголски петрол и газ, нищо че са 20-30% по-скъпи спрямо тия в цяла Европа.

Плащайте тогава. Спирам!

Коментар

• Моля, спрете с вашите безкрайни локуми за газта. Досаждате на всички и съсипвате темите. Разправяйте се на лични.
                              रादोस्त

Коментар

• Природен газ

I. Цена за пренос на природен газ през газопреносната мрежа - 19.73 лв./1000 м3

II. Цена за пренос на природен газ по мрежа ниско налягане, собственост на преносния оператор - 7.72 лв./1000 м3

III. Цена за съхранение на природен газ - 2.49 лв./1000 м3/месец

IV. Пределна цена на природен газ при продажба от Обществения доставчик на клиенти, присъединени към преносната мрежа - 405.56 лв./1000 нм3 (43.59 лв./MWh)

V. Пределна цена на природен газ при продажба от Обществения доставчик на клиенти, присъединени към мрежи ниско налягане собственост на преносния оператор –

413.28 лв./1000 нм3 (44.42 лв./MWh)

Забележка: В цената не са включени акциз и данък върху добавената стойност
                                http://www.dker.bg/pagebg.php?P=401&SP=404
                                -------------------------------------------------------------------------

П.П. И на мен ми омръзна да ти обяснявам, че в момента природен газ в България е на 243$, като точно предната седмица Украйна отказа да подпише договор ( краткосрочен ) за руска газ на 178$, защото казаха, че е скъп и да им го намалят още.

Правиш ли разлика между няколко месечни договори и дългосрочни договори, които е сключила България с "братушките си".

Това, че си от енергийната мафия и стрижете хората като невидели, те ви го показват като демонстративно напускат страната всеки ден, защото се насрахте от лакомия. Ха, сега ще стрижеш дедовия като не останат хора.

П.П.П. За протокола в ЕС в момента средната цена на природен газ е под 200$, а тук е 20% нагоре, незнайно защо?

Нека предположа, защото от 5 години все случайно не можете да пуснете една пуклива тръба под Дунав и да се вържете с Румъния, която от миналата година изцяло спря внос на руски газ.

Как всички го правят, само тук такива балалайки като теб не спират да дрънкат, че не можело? Щото не си си наврял пръста в меда, ами си се топнал с все задника вътре и ще се удавиш от лакомия, бре синко?
                                Last edited by marandi; 02.01.2016, 18:04.

Коментар

Working...
                                X