IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Мислиш ли, че ще го думнат?
    Човекът ходи поне във Варна без охрана и не знам да е имал охрана някога... По едно време имаше шофьор едно яко момче от Разград мисля, но по принцип си хойка по заведенията и улиците като мен и теб. Не мисля... Трябва да са очен прости да го сторят и това няма да е нещо което ще се забрави на другия ден. Ако го думнат ще стана война и ни Вальо Златев ни някой друг от конкуренцията му ще видят бял ден, нищо чудно и да им палнат рафинерията или обектите. Поне така мисля. В бизнеса се знае, че човекът е коректен, ни е измамил някого, нито е завлякъл някого с нещо - за разлика от мнозина пишман бизнесмени. Варненци са заспали и не буйстват, но са много откачени понякога, макар и рядко, та ако някой ги предизвика трябва да е голям глупак. Гръмнат ли го, със сигурност ще падне кабинета.
    Last edited by Jay Gould; 20.01.2016, 12:31.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Значи има нужда от обществена подкрепа човекът.
      Защото държавна и административна няма да получи...
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
        Вероятно ще го посъветват първо и ако се направи на мъж .......
        Другото е на всяко ниво да почнат да го цакат. Ежедневни проверки, нови изисквания, медиен натиск и т.н.
        Значи има нужда от обществена подкрепа човекът.

Коментар

Мислиш ли, че ще го думнат?
          Вероятно ще го посъветват първо и ако се направи на мъж .......
          Другото е на всяко ниво да почнат да го цакат. Ежедневни проверки, нови изисквания, медиен натиск и т.н.

Коментар

• Мислиш ли, че ще го думнат?

Коментар

• Марешки, ''Свалям цените на дизела с още 10 стотинки'' http://newsline.bg/news.php?post=19366

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Когато 1 литър е 800 милилитра :
                https://www.youtube.com/watch?v=Tv5Q94tRjss
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                  Забелязал съм че тия дето изписват чаршафи, много рядко имат какво да кажат.
                  И тези депутати щом нямало смисъл да питат а трябвало да се мълчи как точно ще стане - на добра воля?
                  А глупостите на КЗК никого не интересуват, те са за уволнение всичките, след като обявиха че нямало картел.
                  Ако четеше и по-внимателно, щеше да обърнеш внимание, че "чаршафа" е мнение на КЗК А мнението ми за тази комисия си остава непроменено от години.
                  Виж темата, която разглеждаше проблема преди ...5 години http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12276
                  Нещата и днес си стоят ...по местата, старите, дори сложените измервателни уреди, свързани с НАП са в замразено положение...изчаквайки разни уточнения от ЕК, които, обаче, държавицата ни още не е потърсила...

Затова писах, че приказките на Мартин Димитров тези дни(покрай новите въпросителни к'во става, че цените тук не мърдат) за това, че съдебно щели да изискват Горанов да даде списъка с притежателите на данъчни складове и капацитета в тях ...са имитация на някаква активност. По-лошо даже, оставят впечатление, че някой работи по въпроса за картела ... в това правителство....в лицето на реформаторите.
                  Въпросът беше зададен в НС още през септември, впрочем ...
                  И какво?

Отговорът е ясен и няма значение.
                  Не е трудно и да се намери информация и от агенция Митници, и от КЗК, отделно една част от складовете си имат и налична публична информация, например Инса...

В същото време, пълна пасивност за промяна на закони, които облагодетелстват монополиста Лукойл и поддържат запазването на картела в бранша.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    За да те накажат, че си спрял да купуваш безакцизен дизел...2000 лв за първо нарушение....
                    2400
                    Толкова е разликата на всяко зареждане

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Седя си и си мисля....
                      До сега купувах дизел без акциз и подавах незабавни справки до НАП. Камионът който доставяше горивото беше специален само за доставка на този вид дизел, оборудван за хиляди левове за тази дейност, включително с GPS и се следеше.
                      Сега си купувам дизела с акциз. За къв хей продължават да ми искат да подавам справки в НАП???
                      Чшшшш, алоооу.
                      Не стига че са те оставили да въртиш бизнес в държавата с най-ниски данъци и още сумата привилегии, ами и се оплакваш! Да не ти сложат един GPS и на теб и да ходиш да се отчиташ?!
                      Просто се чудя до кога ще издържат нервите на хора като теб?

Коментар

Седя си и си мисля....
                        До сега купувах дизел без акциз и подавах незабавни справки до НАП. Камионът който доставяше горивото беше специален само за доставка на този вид дизел, оборудван за хиляди левове за тази дейност, включително с GPS и се следеше.
                        Сега си купувам дизела с акциз. За къв хей продължават да ми искат да подавам справки в НАП???
                        За да те накажат, че си спрял да купуваш безакцизен дизел...2000 лв за първо нарушение....

Коментар

Седя си и си мисля....
                          За Да Ти Е Гадно
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• В този ред на мисли, може ли по дяволите някой в държавицата нещастна да отиде и да зареди една цистерна гориво с платен акциз от някъде на сгодна цена без цялата държава да разбере за това????

Коментар

• Седя си и си мисля....
                              Last edited by Наивник; 19.01.2016, 18:10.

Коментар

• http://extlb.bacis.customs.bg/BACIS/...rest/licensing
                                Institution: FBI Correctional Facility
                                Jurisdiction: Unknown

Коментар

Working...
                                X