Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абсурд... какво прави Лукоил???
Collapse
X
-
Last edited by Jay Gould; 20.01.2016, 12:31.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЗначи има нужда от обществена подкрепа човекът.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнениеВероятно ще го посъветват първо и ако се направи на мъж .......
Другото е на всяко ниво да почнат да го цакат. Ежедневни проверки, нови изисквания, медиен натиск и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМислиш ли, че ще го думнат?
Другото е на всяко ниво да почнат да го цакат. Ежедневни проверки, нови изисквания, медиен натиск и т.н.
Коментар
-
-
Когато 1 литър е 800 милилитра :
https://www.youtube.com/watch?v=Tv5Q94tRjssПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеЗабелязал съм че тия дето изписват чаршафи, много рядко имат какво да кажат.
И тези депутати щом нямало смисъл да питат а трябвало да се мълчи как точно ще стане - на добра воля?
А глупостите на КЗК никого не интересуват, те са за уволнение всичките, след като обявиха че нямало картел.
Виж темата, която разглеждаше проблема преди ...5 години http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12276
Нещата и днес си стоят ...по местата, старите, дори сложените измервателни уреди, свързани с НАП са в замразено положение...изчаквайки разни уточнения от ЕК, които, обаче, държавицата ни още не е потърсила...
Затова писах, че приказките на Мартин Димитров тези дни(покрай новите въпросителни к'во става, че цените тук не мърдат) за това, че съдебно щели да изискват Горанов да даде списъка с притежателите на данъчни складове и капацитета в тях ...са имитация на някаква активност. По-лошо даже, оставят впечатление, че някой работи по въпроса за картела ... в това правителство....в лицето на реформаторите.
Въпросът беше зададен в НС още през септември, впрочем ...
И какво?
Отговорът е ясен и няма значение.
Не е трудно и да се намери информация и от агенция Митници, и от КЗК, отделно една част от складовете си имат и налична публична информация, например Инса...
В същото време, пълна пасивност за промяна на закони, които облагодетелстват монополиста Лукойл и поддържат запазването на картела в бранша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа да те накажат, че си спрял да купуваш безакцизен дизел...2000 лв за първо нарушение....
Толкова е разликата на всяко зареждане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСедя си и си мисля....
До сега купувах дизел без акциз и подавах незабавни справки до НАП. Камионът който доставяше горивото беше специален само за доставка на този вид дизел, оборудван за хиляди левове за тази дейност, включително с GPS и се следеше.
Сега си купувам дизела с акциз. За къв хей продължават да ми искат да подавам справки в НАП???
Не стига че са те оставили да въртиш бизнес в държавата с най-ниски данъци и още сумата привилегии, ами и се оплакваш! Да не ти сложат един GPS и на теб и да ходиш да се отчиташ?!
Просто се чудя до кога ще издържат нервите на хора като теб?
Коментар
-
До сега купувах дизел без акциз и подавах незабавни справки до НАП. Камионът който доставяше горивото беше специален само за доставка на този вид дизел, оборудван за хиляди левове за тази дейност, включително с GPS и се следеше.
Сега си купувам дизела с акциз. За къв хей продължават да ми искат да подавам справки в НАП???
Коментар
-
Сега си купувам дизела с акциз. За къв хей продължават да ми искат да подавам справки в НАП???За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Седя си и си мисля....
Сега си купувам дизела с акциз. За къв хей продължават да ми искат да подавам справки в НАП???Last edited by Наивник; 19.01.2016, 18:10.
Коментар
Коментар