IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    ... кмет на Варна, а герП ще си вземат изборите от раз, но такъв ни е мат'риала
    Вие май живеете на луната... Не е важно кой как гласува, а кой брой гласовете.. Доро съдът каза, че има фалшифицирани на 100 % протоколи и във Варна и в София, ама вие едно си баба бае- едно знае... Не, че не може човек да се набута в общината, но са нужни и други неща, а не само едното голо гласуване с което реално си бършат задниците... Граждански вот. бля-бля
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
      Абе гълабе бел - колко мисли ниско е нивото на доставките а ?
      много ниско

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
        Ами нормално - защо да си създава проблеми на ниско ниво? Имал съм съдружие във варненския регион - обект от групировката там. По коректни партнери не съм имал - само си плащаш и вс ти е ОК. Иначе на другите обекти имаше и бело имаше и всякакви други неща, не ме е касаело това. Всеки един мафиот ще се държи коректно с крайни клиенти които му вършат работа. Ако отида да си купя саска да не мислиш че дилъра ще ме пребие и обере?
        Коректен бил Марешки с теб - ами да, защото не го бъркаш по никакъв начин
        ама я се опитай ти да направиш нещо по-гелемо във Варна да те видим
        Абе гълабе бел - колко мисли ниско е нивото на доставките а ?

Коментар

Варна е един от най-заспалите откъм граждански контрол градове, и не случайно е и най-мафиотизираният град. Марешки не ходи с охрана просто защото във варна няма кой да му скочи - няма различни групировки, има 1 групировка и ако си с нея охрана не ти трябва.
          Варненци търпят и мълчат и нищо не ги интересува - намериха се 1-2 луди да се запалят срещу статуквото и няколко месеца по-късно варненци избраха кмет от същата групировка. САмо погледни Бургас как ви отвя за нколко години, въпреки че беше толкова зле там... така че с тези приказки за лудите варненци и запалените обекти само се залъгваш.
          Никой няма да тръгне да гърми един прост бизнесмен без власт - Цв.Василев да не би да го гръмнаха когато започна и той като марешки да поглежда към властта? И Марешки ще си резервира стая в хотела в Београд скоро - да слуша Цеца на живо...
          +1
          супер точно мнение, не е само Варна, де - почти всички в България си мислим, че всичко що хвърчи, се яде и някой ни е длъжен за нещо. Реално с много малко се различаваме от едни по-зелени, дето си мислят, че "джеледзуту се бере"... Абе не сме дорасли още за демокрацията като такава, затова и 25 години си имаме мутрокрация - едно цяло поколение си замина 2 метра под земята, едно друго такова свикна с всичко и нищо не му прави впечатление вече, а едно трето също си замина, но навън, без тенденция за завръщане...
          Та и с Марешки така - колкото и да вдига пушилка, пак няма да го изберат за кмет на Варна, а герП ще си вземат изборите от раз, но такъв ни е мат'риала
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Марешки, ''Свалям цените на дизела с още 10 стотинки'' http://newsline.bg/news.php?post=19366
            https://www.facebook.com/Mareshkives...56?pnref=story
            Току-що съобщих пред "Блумбърг ТВ", че следващият ни обект по всяка вероятност ще бъде отворен отново във Варна. Също така при отварянето ще имаме готовност да продаваме с до 10 стотинки по-ниско дизела. Ако сме вносител цената към днешния ден би била 1.49 лв за литър дизел. Вчера говорителят на КЗК Марио Гаврилов е признал индиректно наличието на картел. Сега се надяваме на адекватна реакция от Комисията.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

...
              Много фейсбук четете и много вестници.. Няма проблем да правиш какъв да е бизнес тук, освен ако не си решил да нарушаваш закона. Тогава няма да дойде МВР ами едни други... За легален бизнеса обаче дори в 90-те преди да взривят Данчо и Юри Пора (конкуренцията) да влезе в правия път, не е имало проблем. Единствените спънки които се правят тук и то само за някои неща - главно строителство или отваряне на заводи са от Общината и от чиновниците там. Там са проблемите. Иначе Якудзата не бара никого ако си гледа бизнеса... Един от колегите съфорумци нали бе години наред главен конкурент на групировката?! И какво... нищо... дори ги изяде с парцалите поне докато бизнеса тоя бизнес вървеше, никой обаче не го е закачал, защото си е нормален бизнес, а не точене на ДДС, кражби на коли или дрога.. Виж там ако пробваш, веднага ще дойдат данъчните и ще ти треснат една глоба. Пък и той на ТИМ ако говорим за тях от години - главния им бизнес е в София .. 99.99 от софиянци дори не знаят, какво притежава групировката в столицата, защото те и там се държат по същия начин като тук. Гледаш ли си бизнеса и законен ли е - не те закачат. Естествено, ако искаш обществени поръчки няма да ги спечелиш ти, а някой друг, но дори да не бяха тия щеше да е друг...Но и в София е същото... Кметицата няма да ти даде да асфалтираш улиците, нали? Но има хиляди други бизнеси извън смучене на държавни и общински пари и никой не се пречка в тях.
              Last edited by Jay Gould; 20.01.2016, 13:16.

Коментар

Доставяхме му материали за апартаментите дет ги направи в централна поща . Плати си всичко до стотинка
                Ами нормално - защо да си създава проблеми на ниско ниво? Имал съм съдружие във варненския регион - обект от групировката там. По коректни партнери не съм имал - само си плащаш и вс ти е ОК. Иначе на другите обекти имаше и бело имаше и всякакви други неща, не ме е касаело това. Всеки един мафиот ще се държи коректно с крайни клиенти които му вършат работа. Ако отида да си купя саска да не мислиш че дилъра ще ме пребие и обере?
                Коректен бил Марешки с теб - ами да, защото не го бъркаш по никакъв начин

Коментар

Доставяхме му материали за апартаментите дет ги направи в централна поща . Плати си всичко до стотинка
                  Точно, не съм чул да е замъкнал някого... На мен навремето дали случайно или нарочно, но ми удари рамо точно като бях с най-скъсани гащи - купи една стока от мен, с която после се оказа, дори, че се е набутал, защото още не бях решил напълно проблема с качеството си и дизайна на опаковките. Обаче махна с ръка, а можеше да ми каже ''Я ми направи ресто'', не че сумата бе голяма, но бях под водата точно тогава и ми свърши услуга. Не знам случай да е бил некоректен с някого. Впрочем тия дни по БТВ дали случайно или не, но ми прасна една реклама покрай цените на горивата без да ме споменава пряко, може и сигурно е имал друго на ум, но реално касае мен.
                  Last edited by Jay Gould; 20.01.2016, 12:51.

Коментар

И що не го избрахте за кмет ? Не се напъвай за re ...
                    Имам цяла дузина роднини във Варна - никой не може да ми отговори ...
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                      ...Никви правителства няма да падат и ще си отмине.
                      Да... да В националните медии лъготят като цяло за тук... По време на протестите за горива бяха над 2000 коли от Бентли до Голф... Те ги обявиха за 20 А с протестите за тока си правиха пас, но накрая кабинетът падна. Много са ми заспали съгражданите и по принцип не си падат по промените, мрънкат против кмета и ТИМ, но си ги смятат за свой проблем и не искат да поемат и чужди рискове, но понякога наистина откачат. Питай Киро бившия кмет как се е спасявал още няколко години преди да падне през задния вход и драпа до летището да изчезне от страната максимално бързо.

Коментар

Човекът ходи поне във Варна без охрана и не знам да е имал охрана някога... По едно време имаше шофьор едно яко момче от Разград мисля, но по принцип си хойка по заведенията и улиците като мен и теб. Не мисля... Трябва да са очен прости да го сторят и това няма да е нещо което ще се забрави на другия ден. Ако го думнат ще стана война и ни Вальо Златев ни някой друг от конкуренцията му ще видят бял ден, нищо чудно и да им палнат рафинерията или обектите. Поне така мисля. В бизнеса се знае, че човекът е коректен, ни е измамил някого, нито е завлякъл някого с нещо - за разлика от мнозина пишман бизнесмени. Варненци са заспали и не буйстват, но са много откачени понякога, макар и рядко, та ако някой ги предизвика трябва да е голям глупак. Гръмнат ли го, със сигурност ще падне кабинета.

Коментар

Човекът ходи поне във Варна без охрана и не знам да е имал охрана някога... По едно време имаше шофьор едно яко момче от Разград мисля, но по принцип си хойка по заведенията и улиците като мен и теб. Не мисля... Трябва да са очен прости да го сторят и това няма да е нещо което ще се забрави на другия ден. Ако го думнат ще стана война и ни Вальо Златев ни някой друг от конкуренцията му ще видят бял ден, нищо чудно и да им палнат рафинерията или обектите. Поне така мисля. В бизнеса се знае, че човекът е коректен, ни е измамил някого, нито е завлякъл някого с нещо - за разлика от мнозина пишман бизнесмени. Варненци са заспали и не буйстват, но са много откачени понякога, макар и рядко, та ако някой ги предизвика трябва да е голям глупак. Гръмнат ли го, със сигурност ще падне кабинета.
                          Варна е един от най-заспалите откъм граждански контрол градове, и не случайно е и най-мафиотизираният град. Марешки не ходи с охрана просто защото във варна няма кой да му скочи - няма различни групировки, има 1 групировка и ако си с нея охрана не ти трябва.
                          Варненци търпят и мълчат и нищо не ги интересува - намериха се 1-2 луди да се запалят срещу статуквото и няколко месеца по-късно варненци избраха кмет от същата групировка. САмо погледни Бургас как ви отвя за нколко години, въпреки че беше толкова зле там... така че с тези приказки за лудите варненци и запалените обекти само се залъгваш.
                          Никой няма да тръгне да гърми един прост бизнесмен без власт - Цв.Василев да не би да го гръмнаха когато започна и той като марешки да поглежда към властта? И Марешки ще си резервира стая в хотела в Београд скоро - да слуша Цеца на живо...

Коментар

Искам да имам твоя оптимизъм. Ако направят според мен нищо няма да стане. Всяко чудо за три дни. Никви правителства няма да падат и ще си отмине.

Коментар

• Абе и аз си мисля, че ще съвсем очевадно, КОЙ го е гръмнал, ама...... пусти овчи народ, ще попсува, попсува и пак ракийка и салатка.
                              А интересите, които настъпва са наистина големи. Не само на руските предатели, ами и директно на бибитата и черешаря с фиска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                                Днес сутринта по Нова, Марио Гаврилов от КЗК, беше по-голям адвокат на Картела
                                Остана ли още някой, който да не е разбрал, че КЗК всъщност е Комисия за защита ОТ кункуренция.
                                Don't work hard, work smart!

Коментар

Working...
                                X