Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абсурд... какво прави Лукоил???
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеАбе гълабе бел - колко мисли ниско е нивото на доставките а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеАми нормално - защо да си създава проблеми на ниско ниво? Имал съм съдружие във варненския регион - обект от групировката там. По коректни партнери не съм имал - само си плащаш и вс ти е ОК. Иначе на другите обекти имаше и бело имаше и всякакви други неща, не ме е касаело това. Всеки един мафиот ще се държи коректно с крайни клиенти които му вършат работа. Ако отида да си купя саска да не мислиш че дилъра ще ме пребие и обере?
Коректен бил Марешки с теб - ами да, защото не го бъркаш по никакъв начин
ама я се опитай ти да направиш нещо по-гелемо във Варна да те видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеВарна е един от най-заспалите откъм граждански контрол градове, и не случайно е и най-мафиотизираният град. Марешки не ходи с охрана просто защото във варна няма кой да му скочи - няма различни групировки, има 1 групировка и ако си с нея охрана не ти трябва.
Варненци търпят и мълчат и нищо не ги интересува - намериха се 1-2 луди да се запалят срещу статуквото и няколко месеца по-късно варненци избраха кмет от същата групировка. САмо погледни Бургас как ви отвя за нколко години, въпреки че беше толкова зле там... така че с тези приказки за лудите варненци и запалените обекти само се залъгваш.
Никой няма да тръгне да гърми един прост бизнесмен без власт - Цв.Василев да не би да го гръмнаха когато започна и той като марешки да поглежда към властта? И Марешки ще си резервира стая в хотела в Београд скоро - да слуша Цеца на живо...
супер точно мнение, не е само Варна, де - почти всички в България си мислим, че всичко що хвърчи, се яде и някой ни е длъжен за нещо. Реално с много малко се различаваме от едни по-зелени, дето си мислят, че "джеледзуту се бере"... Абе не сме дорасли още за демокрацията като такава, затова и 25 години си имаме мутрокрация - едно цяло поколение си замина 2 метра под земята, едно друго такова свикна с всичко и нищо не му прави впечатление вече, а едно трето също си замина, но навън, без тенденция за завръщане...
Та и с Марешки така - колкото и да вдига пушилка, пак няма да го изберат за кмет на Варна, а герП ще си вземат изборите от раз, но такъв ни е мат'риалаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеМарешки, ''Свалям цените на дизела с още 10 стотинки'' http://newsline.bg/news.php?post=19366
Току-що съобщих пред "Блумбърг ТВ", че следващият ни обект по всяка вероятност ще бъде отворен отново във Варна. Също така при отварянето ще имаме готовност да продаваме с до 10 стотинки по-ниско дизела. Ако сме вносител цената към днешния ден би била 1.49 лв за литър дизел. Вчера говорителят на КЗК Марио Гаврилов е признал индиректно наличието на картел. Сега се надяваме на адекватна реакция от Комисията.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение...
ама я се опитай ти да направиш нещо по-гелемо във Варна да те видимLast edited by Jay Gould; 20.01.2016, 13:16.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеДоставяхме му материали за апартаментите дет ги направи в централна поща . Плати си всичко до стотинка
Коректен бил Марешки с теб - ами да, защото не го бъркаш по никакъв начин
ама я се опитай ти да направиш нещо по-гелемо във Варна да те видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеДоставяхме му материали за апартаментите дет ги направи в централна поща . Плати си всичко до стотинкаLast edited by Jay Gould; 20.01.2016, 12:51.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеДоставяхме му материали за апартаментите дет ги направи в централна поща . Плати си всичко до стотинка
Имам цяла дузина роднини във Варна - никой не може да ми отговори ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение...Никви правителства няма да падат и ще си отмине.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЧовекът ходи поне във Варна без охрана и не знам да е имал охрана някога... По едно време имаше шофьор едно яко момче от Разград мисля, но по принцип си хойка по заведенията и улиците като мен и теб. Не мисля... Трябва да са очен прости да го сторят и това няма да е нещо което ще се забрави на другия ден. Ако го думнат ще стана война и ни Вальо Златев ни някой друг от конкуренцията му ще видят бял ден, нищо чудно и да им палнат рафинерията или обектите. Поне така мисля. В бизнеса се знае, че човекът е коректен, ни е измамил някого, нито е завлякъл някого с нещо - за разлика от мнозина пишман бизнесмени. Варненци са заспали и не буйстват, но са много откачени понякога, макар и рядко, та ако някой ги предизвика трябва да е голям глупак. Гръмнат ли го, със сигурност ще падне кабинета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЧовекът ходи поне във Варна без охрана и не знам да е имал охрана някога... По едно време имаше шофьор едно яко момче от Разград мисля, но по принцип си хойка по заведенията и улиците като мен и теб. Не мисля... Трябва да са очен прости да го сторят и това няма да е нещо което ще се забрави на другия ден. Ако го думнат ще стана война и ни Вальо Златев ни някой друг от конкуренцията му ще видят бял ден, нищо чудно и да им палнат рафинерията или обектите. Поне така мисля. В бизнеса се знае, че човекът е коректен, ни е измамил някого, нито е завлякъл някого с нещо - за разлика от мнозина пишман бизнесмени. Варненци са заспали и не буйстват, но са много откачени понякога, макар и рядко, та ако някой ги предизвика трябва да е голям глупак. Гръмнат ли го, със сигурност ще падне кабинета.
Варненци търпят и мълчат и нищо не ги интересува - намериха се 1-2 луди да се запалят срещу статуквото и няколко месеца по-късно варненци избраха кмет от същата групировка. САмо погледни Бургас как ви отвя за нколко години, въпреки че беше толкова зле там... така че с тези приказки за лудите варненци и запалените обекти само се залъгваш.
Никой няма да тръгне да гърми един прост бизнесмен без власт - Цв.Василев да не би да го гръмнаха когато започна и той като марешки да поглежда към властта? И Марешки ще си резервира стая в хотела в Београд скоро - да слуша Цеца на живо...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеДнес сутринта по Нова, Марио Гаврилов от КЗК, беше по-голям адвокат на КартелаDon't work hard, work smart!
Коментар
Коментар