IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Ако имаш подръка стара нафтова печка можеш да я заредиш с нормален дизел и да я палнеш ...Но преди това евакуирай себе си и околните !
    Нямам печка)) Помня навремето във Варна, входът ни си имаше една количка и с нея ходехме до една колонка да наливаме за отопление. Иначе, не можеш да ми кажеш че не правят такъв, защото аз такъв ползвам и в момента за производствени нужди и отопление. А ползвам такъв защото акцизът му е 50 лв, а не 615. Нали се сещаш колко е голяма разликата в цифрите)).

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Дизелът за отопление е същият като нормалния...
      Браво! Много точен ник!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Дизелът за отопление е същият като нормалния..
        Ако имаш подръка стара нафтова печка можеш да я заредиш с нормален дизел и да я палнеш ...Но преди това евакуирай себе си и околните !

Дизелът за отопление , Наивниче или "нафтата " както беше по популярна едно време ,имаше производственно название " леко корабно гориво "и някъде от 1998 г. не се произвежда от " Нефтохим " ....Това в случай ,че не го знаеш , но сигурно си запознат ,след като последните 2 поста без твоя отдолу , са от заслужили -- нефтохимици отдали стажа си за системата . Нищо ,че не знаят какво представлява мазута --- може и да го сипват в колите и двигателите им да работят супер
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Не ти харесва, защото не си наясно с историята... А историята е такава, че преди Лукойл да купи Нефтохим по бензиностанциите масово ти сипваха в резервоара дизел внесен като дизел/газьол/мазут за отопление... Не, благодаря. Не искам да се връщат пак тези далавери, които ти скапваха мотора на колата за нула време!
          Дизелът за отопление е същият като нормалния, но е с акциз само 50 и е индикиран. Та Лукойл само заради тази индикация му слага 50 лв. горница ли??

Коментар

Това, което не ми харесва е че Дизелът за отопление е с по-висока цена.
            Не ти харесва, защото не си наясно с историята... А историята е такава, че преди Лукойл да купи Нефтохим по бензиностанциите масово ти сипваха в резервоара дизел внесен като дизел/газьол/мазут за отопление... Не, благодаря. Не искам да се връщат пак тези далавери, които ти скапваха мотора на колата за нула време!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Искам цената на литър бензин да стане над 10 лева за да се разреди малко трафика в София!
              Сега се рових в сайта на Лукойл. Това, което не ми харесва е че Дизелът за отопление е с по-висока цена. Демек Лукойл праска едни 50 лева на тон горница, за това че акцизът е по-малък и хората /главно фирми които го използват/ не обръщат внимание.

Коментар

• Искам цената на литър бензин да стане над 10 лева за да се разреди малко трафика в София!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Понеже не съм го следил - при спада имаше ли спад и на бензина, наскоро говоря, покрай 2.14 А95.Съответно съотношение при спада и при качването.
                  Не говорим хич за ДДС-то върху акциза...
                  Дизеля и аз не го следя. Понякога се озадачавам като видя цената, но от доста време май в тези граници 2.2 - 2.3 зареждаме. Поправете ме ако греша. В общи линии цената е от 2 компонента. Самият дизел/Акциз, ДДС върху дизел и акциз)) Към настоящият момент пък цената на самия дизел е около 50% от цената на колонките. А в тази пък цена на дизела трябва да се поразровя колко беше процентно цената на петрола. А тази цена на петрола е силно променлива в долари, а пък доларите от еврото. Та цената за това си остава постоянна в някакви доста тесни граници. Поне за мен де, сега ще ме карате да гледам колко струва когато зареждам))

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Понеже не съм го следил - при спада имаше ли спад и на бензина
                    Зависи как плащаш бензина, в долари или левове? Щото цените на горивата по световните борси не са нито в левове нито в евро, а са в долари!

Коментар

Абе, всичко хубаво ама мойте котировки за петрола друго показват. Къде видяхте че петролът пада???
                      Понеже не съм го следил - при спада имаше ли спад и на бензина, наскоро говоря, покрай 2.14 А95.Съответно съотношение при спада и при качването.
                      Не говорим хич за ДДС-то върху акциза...

Коментар

• Абе, всичко хубаво ама мойте котировки за петрола друго показват. Къде видяхте че петролът пада???

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Пертрола на световните пазари пада
                          Нещо си се объркал, приятелю коки. Кога за последен път си гледал графика на цената на нефта по световните борси!

Освен, че Дянков повиши акциза от 1-ви януари, въведе пряка връзка с касовите апарати, има и пазарни изменения на цените по борсите. От 88 долара за барел в началото на седмицата, днес вече е 93 долара! В началото на седмицата доларът на всичкото отгоре поскъпна. Последните 2 дена падна, но като % на поевтиняване спрямо еврото е около 3% докато цената му в долари поскъпна с около 6%!

Така че само хората, които не могат да смятат се питат какво става?

При това свирепо печатане на пари по света, защо си мислиш че цените на енергоносители, суровини и храни ще си стоят на място? Тях не можеш ги напечата!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                            шоуто е пълно в цирка наречен БГ.
                            гледайте сега като удари инфлация за каква сеч иде реч

ебати смешната държава

ти си по смешен ..

като не те устройва - светът е голям и спасение дебне отвсякъде...
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• шоуто е пълно в цирка наречен БГ.
                              гледайте сега като удари инфлация за каква сеч иде реч

ебати смешната държава

Коментар

• Някои май са отсъствали от часовете по управление...

Коментар

Working...
                                X