Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
За тези които след 2001 живеят под наем обаче банките вкараха ниски лихви в началото и хората като не си имат едно на ум, не са мнителни и подозрителни типове като мен и вярват за разлика от мен в доброто у хората си мислят следното " За наем и без това плащам по 500, сега ще плащам по 550 но след време ще е мое" - Идеята по принцип е добра, ако лихвите не се променят, или ако човек не изпада в дупка средно на всеки 7 години, болест, смяна на работа, проблеми в бизнеса и т.н. Хората обаче като са щастливи рядко се замислят за това, че може утре да имат проблеми и скачат.. Наивно, но са си такива, пък и много от тях нямат избор или връзки да си уредят лесен кредит когато им се иска, а не когато могат.
Сега например може да се намери доста по-евтино жилище от такова в 2007 година, но пък кредитите са кът и са скъпи. Ако от любопитство се интересувате за разните кредитни реклами, сами ще се убедите, че не е точно това което ви обещават по телевизията.
Иначе, проблема с колите има и други решения. Цените на горивата обаче така, са силно негативни за икономиката ни и за бюджета. Както ми каза един много уважаван от мен съфорумец, който не е и от социално слабите - "При покачване на цените хората не зареждат за повече пари, а пак за същите пари, но по-малко гориво". За компаниите е още по зле, защото искат или не, се налага в един момент да калкулират горивата в цените на продуктите си (транспортни разходи и т.н.)
Наздраве и желая приятна събота и неделя..
Коментар