Бившият депозит+ на КТБ е чисто чудо: 6,5% до 50к лв, 7,5% от 50к до 100к лв и 8,25% над 100к лева! И всичкото това е в сметка, която е като разплащателна - вкарваш, вадиш, трансфери от и във, всичко. Много съм доволен от Цветан Василев, жив и здрав да е, още катарци и руснаци да докарава в банката
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога банковият депозит ще е по-добрата инвестиция?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕ, бате Пеше не те ли е страх от приказките за надценен лев и изтегляне на ресурс от КТБ? Аз имам пет пъти по-малка сума там и ми е търсене. 1997-ма не ми излиза от главата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКТБ за суми над 25000 евро.Да банките си променят условията но ти можеш веднага да си ги изтеглиш със законната лихва до момента на тегленето.А на борсата ще изтеглиш доста по малко отколкото си внесъл.Та те това е разликата.Аз си имам мой малък бизнес и там влагам по малко.Другото по сериозно вложение е в образованието на децата.Всеки си има глава на раменете и да мисли какво да прави.Аз не искам да ме обират и затова не играя комар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениевие забравихте май какво направи гечев с Държавата 1996 г .... нищо ,че днес говори за преврат , за тъмни сили и прехвърли вината върху някакъв митичен лош
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНещо ги е налазил Синдикатът на джебчиите и среднощните обирджии, ама ще се осъзнаят късно. А да клатиш собствената си лодка, с "великата идея" да доказваш че друг не е наред, все едно, да си запалиш сам къщата, за да изгори на комшията плевнята.
Играят си с бедните мозъци разни задгранични спекуланти, а тези сами им се бутат в ръцете. И после ще писнат "Ама измамиха ни!"
А на пешо с комара ще река:
МНОГО ТОЧНО попадение. Само че, не вяврам да те послушат хазартните типове. "Инвеститори", които купуват, за да продават.
Ала проблемът е техен.
Прочее, коя БАМка дава по 7,5% по депозити сега? Няма да депозирам, те също си променят условията, както искат при положение, че държат твоите пари но, все пак?
-Информативно, просто.
П.П.
Моля модератори и бдителни колеги при отговор с посочване да не смятат същия за реклама. Нека се намира в темата до следващото ми влизане, не повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение, води се безсрочен и няма данък лихва..
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИ аз ползвам такъв. Може би хванах последното четиримесечие на 4х4 и после удвоих в него, без да тегля и стотинка на 6,9% лихва, което си е доста прилично.
Днес обаче Румен Гечев малко ме притесни с изказването си , че лева е надценен. То е близко до акъла де, но все пак го споменава зам.председателя на икономическата комисия в НС!
Бате Пешо разбира се е твърде консервативен и го разбирам, щото и аз играя на такива позиции предимно в момента, но Пирамидата определено не е в час. Софикс е нагоре с 40% през изминалата година и ако не бях страхлив досега целия депозит щях да съм го набил на БФБ. Ще почакам обаче поне до март. Тогава мисля, че ще е по-сгодно да се пазари, да не говорим, че като погледнем 2013г. май лятос беше най-добрия момент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеКТБ имаше преди едни сочни депозити, които спря. Сега ги няма тези оферти, но старите депозанти си ги имат тези депозитни сметки и си цъкат. По ирония на съдбата и аз имам такъв депозит и и аз си цъкам И за мен този % си е инвестиция
Днес обаче Румен Гечев малко ме притесни с изказването си , че лева е надценен. То е близко до акъла де, но все пак го споменава зам.председателя на икономическата комисия в НС!
Бате Пешо разбира се е твърде консервативен и го разбирам, щото и аз играя на такива позиции предимно в момента, но Пирамидата определено не е в час. Софикс е нагоре с 40% през изминалата година и ако не бях страхлив досега целия депозит щях да съм го набил на БФБ. Ще почакам обаче поне до март. Тогава мисля, че ще е по-сгодно да се пазари, да не говорим, че като погледнем 2013г. май лятос беше най-добрия момент.
Коментар
-
Не знам за пирамиди. Според мен господин Цветан Василев пази парите на много сериозни клиенти. Сигурно между тях има и българи, но със 100% сигурност има и чужденци. България е офшорна зона (банкова тайна) с особено високи лихви и е много актрактивна за такъв вид инвестиции. Защото предполагам, че тези господа инвестират тук, чрез депозитите, които имат(това е много сериозна печалба сравнена с облигации, притежаващи сходни % доходност, но явно рискът е по-нисък.) А за депозити над 100 000 лв. лихвата е даже 8.25%....
И за да не разсърди клиентите и да е легално всичко, просто спря приемането на нови депозити (при тези условия), а остави всичките стари . Докога ще продължи това не мога да кажа. Но факт е че и ние мишките намазахме. Така е като господарят е богат и мишката даже яде синьо сиренеThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеКТБ имаше преди едни сочни депозити, които спря. Сега ги няма тези оферти, но старите депозанти си ги имат тези депозитни сметки и си цъкат. И аз си цъкам
Което ме навя на мисълта, че тези депозитни врътки на БАМките са легална форма на пирамиди.
Ммммм...донякъде. Въпросът беше, КЪМ МОМЕНТА, дали предлагат подобни депозити.Last edited by Pyramid; 02.01.2014, 19:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНещо ги е налазил Синдикатът на джебчиите и среднощните обирджии, ама ще се осъзнаят късно. А да клатиш собствената си лодка, с "великата идея" да доказваш че друг не е наред, все едно, да си запалиш сам къщата, за да изгори на комшията плевнята.
Играят си с бедните мозъци разни задгранични спекуланти, а тези сами им се бутат в ръцете. И после ще писнат "Ама измамиха ни!"
МНОГО ТОЧНО попадение. Само че, не вяврам да те послушат хазартните типове. "Инвеститори", които купуват, за да продават.
Ала проблемът е техен.
Прочее, коя БАМка дава по 7,5% по депозити сега? Няма да депозирам, те също си променят условията, както искат при положение, че държат твоите пари но, все пак?
-Информативно, просто.
П.П.
Моля модератори и бдителни колеги при отговор с посочване да не смятат същия за реклама. Нека се намира в темата до следващото ми влизане, не повече.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеА тези са полудели, мислят да се самоубиват. Или по-скоро някой отвън иска да ги убие.
http://30dumi.eu/2014/01/evormajdan-...bankova-kriza/
Ала проблемът е техен.
-Информативно, просто.
П.П.
Моля модератори и бдителни колеги при отговор с посочване да не смятат същия за реклама. Нека се намира в темата до следващото ми влизане, не повече.
Коментар
-
А тези са полудели, мислят да се самоубиват. Или по-скоро някой отвън иска да ги убие.
http://30dumi.eu/2014/01/evormajdan-...bankova-kriza/
Коментар
-
Бате Пешо
С депозит точно това правиш - даваш на друг да ти управлява парите.Само след месец банките, ще усетят лек натиск от засилен интерес да кредитират и се надявам да могат да изкарат за целта някакви пари, да не са ги изнесли всичките навън и да не им се внасят обратно. Натиска ще е съвсем премерен и контролиран за да не вземат да цъфнат, че си тия 7-8 , че и 10% лихви дето ги даваха силно понамирисват.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар