IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога банковият депозит ще е по-добрата инвестиция?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Аферим, Фортиссов: само невежествен човек може да "инвестира" в бамкови депозити.
    Прав си че депозита не е инвестиция.Това са пари които са на разположение когато ти дотрябват.Па и по 7,5% лихвичка дават..Та кой е невеж и кой веж не ти определяш.Знам че тези които искат да ти откраднат парите ти се присмиват че си невеж.Ама техните номера пред мен не минават.Никога няма да си дам парите за акции и взаимни и пенсиоони фондове.Точно тия са най големите крадци и мошеници.
    Така че срещу мен нямат шанс.Аз комар с хора които ми знаят картите и могат да променят правилата по време на играта не играя.Не влагам пари в нищо което не управлявам и контролирам аз.Да си дадеш на друг да ти управлява парите и да се надаш да спечелиш означава че си кръгъл глупак

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
      Бате Пешо(макар да се съмнявам да си ми бате)ако първо беше чел а после да пишеш нямаше да напишеш толкова глупости.Тия дето ги пишеш за царевица и менделееви таблици ги разправяй на друг(виж местоживеенето)дето не е минавал зад околовръстното.Разликата между мене и тебе е,че и двамата живеем на село но ти садиш домати и зеле за тъговия а аз за собствена консумация.По късно можеш да обясниш на гореспоменатите как ти не пръскаш зеленчука с никакви препарати и не го лови никаква болест,особенно старите сортовеА пък аз по една случайност съм си взел булка от столицата на зелието и нищо не знам за него.Не карам Рено и няма да карам,не се оплаквам,че ми е скъпо.Просто се кефя на мойте сънародници дето когато продават винаги им е еФФФтино а когато купуват тия другите са обирджии и измамници.Както и да е явно не си ми разбрал намека.С пожелания за много здраве и щастие през новата 2014.А само да добавя,че проблема с месото съм го разрешил по сигурен начин но виж ако помогнеш с рибката ще съм ти много благодарен
      Може и да не съм те разбрал но мен също ме дразни това което си отбелязал.Та да ти кажа че на доматите и пипера правя масимум по три пръскания като последното го правя така че като му изтече карантинния срок да започне беритбата.По време на беритбата от 10-15 юни до края на годината не пръскам.Така съм научен и възпитан.Семейството ми яде от тази продукция.Това което произвеждам е за малък брой хора то не отива на сър пазара.Там хората нямат пари за да си го купят.Досега проблеми с болести не съм имал.Пипера и доматите ги ръся първо с фунгуран или шампион после с дитан и после пак фунгуран.За въшката първо с нуреле после с едно друго дето става и за колорадски бръмбар но му забравих името в момента.Картофите и тях ги пръскам само два пъти за бръмбар...Не обичам химията.Тор слагам минимално.От оборския се отказах щото въди конощипи и те ебават мамата на доматите краставиците и пипера.Никога не съм си позволявал да хвърлям големи количества тор.Щото яде семейството ми и близки хора.От години вече не се занимавам с домати дето на пазаря са по 50 стотинки....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Аферим, Фортиссов: само невежествен човек може да "инвестира" в бамкови депозити.
        Ахам!
        Айде ЧНГ и от мен на всички тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          в депозита е истината
          наливайте там с пот изкараните парички
          така ще продължите да се потите безкрайно много време
          така написаното се отнася за всички, които незнаят какво правят
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Бате Пешо(макар да се съмнявам да си ми бате)ако първо беше чел а после да пишеш нямаше да напишеш толкова глупости.Тия дето ги пишеш за царевица и менделееви таблици ги разправяй на друг(виж местоживеенето)дето не е минавал зад околовръстното.Разликата между мене и тебе е,че и двамата живеем на село но ти садиш домати и зеле за тъговия а аз за собствена консумация.По късно можеш да обясниш на гореспоменатите как ти не пръскаш зеленчука с никакви препарати и не го лови никаква болест,особенно старите сортовеА пък аз по една случайност съм си взел булка от столицата на зелието и нищо не знам за него.Не карам Рено и няма да карам,не се оплаквам,че ми е скъпо.Просто се кефя на мойте сънародници дето когато продават винаги им е еФФФтино а когато купуват тия другите са обирджии и измамници.Както и да е явно не си ми разбрал намека.С пожелания за много здраве и щастие през новата 2014.А само да добавя,че проблема с месото съм го разрешил по сигурен начин но виж ако помогнеш с рибката ще съм ти много благодарен
            Last edited by emos; 02.01.2014, 10:37.
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• ЧНГ на всички съфорумци
              ------------------------------

Както е казал бай Пешо, евтино е прасето, което е хранено с химия, за да достигне теглото на двегодишно животно за 8 месеца. Другото е скъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                Не е така.Зелието е скъпо щото го е правил работливия бг селяндур(ако не е внос от Македония) а грухтаците са ефффтинджос щото го е правил мързеливия фашист
                А тук се обърка.Аз като работлив бг селяндур не си давам прасето дето е хранено със жито слънчоглед царевица коприва и трева на разни сърдити граждани..Такова месо няма за вас.За вас от мързеливите фашисти щото е евтино.Само че фашистките прасета ги хранят с трупно брашно от екарисажите и със всякакви химически гадости,На фашистко прасе ако му сложиш царевица и коприва няма да ги яде защото ще мисли че го тровят.А колко инжекции и с какво са му набутали ветеринарните гадове никой не знае.Никой не знае и колко време е висяло по хладилниците на корабите...Та който иска качество ще плаща като не ще има от евтиното.Ти сам ще си решиш с какво да храниш семейството си.За жалост форума е пълен с неграмотни хора които на всичкото отгоре имат и високо самочувствие на всичко знаещи...Аз македонски турски и гръцки домати и чушки не ям щото там има елементи дето ги няма в Менделеевата таблица.Не ям и фашистки прасета и телета....щото здравето ми е скъпо.А филма селяните са длъжни да си продават продукцията евтино свърши отавна.Отдавна свърши и еилма къщите на село по 2000 лева а курниците в София по 120000 ерво.Никой на никого не е длъжен.И на мен много работи са ми скъпи но търпя и не обиждам производители те им.Като нямам пари за Астон Мартин карам Рено....
                Last edited by Бате Пешо; 01.01.2014, 15:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Ами, така си е... Оня ден зелиту ми излезе повече от свинското
                  Баси яката далавера. слагаш две зелки за три лева в каца, туряш им сол и вода и на нова година ги продаваш на балъците за 13
                  Не е така.Зелието е скъпо щото го е правил работливия бг селяндур(ако не е внос от Македония) а грухтаците са ефффтинджос щото го е правил мързеливия фашист
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    в депозита е истината
                    A какво правиме ако не са изкарани с пот на челото?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Ами с висока са тапире! Продукцията се оскъпява поне двойно. А ти дори нямаш трети клас, гаранция!
                      Ами, така си е... Оня ден зелиту ми излезе повече от свинското
                      Баси яката далавера. слагаш две зелки за три лева в каца, туряш им сол и вода и на нова година ги продаваш на балъците за 13

Коментар

• Jimmy

Това са глупости - как ще има в банките 36 милиарда, абсурд - изнесени са поне 90% от тях и не са в страната. Добре охранявани пари - лъжа.
                        Когато частните финансови институции действат по подобен начин и държавата не им противодейства то явно става въпрос за предателство. В Китай не дават 1 долар да изнесеш, който е влязъл в икономиката им и нацията им процъфтява.Измислиха биткойн за да ги източат, но те забраниха на банките да работят със зомбитата - борсите за койни.При нас липсата на отговорност доведе до липса на политика - разграден двор съответно бива ограбен.
                        Last edited by supertrader; 01.01.2014, 09:51.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• в депозита е истината

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                            Бъзикате се с Мастъра... Но не рабирате ли, че в момента сме просто едни роби и колония, която има единствено правото да е "пазар" за "западните" корпорации. А, и ако може да се отмъкне нещо оттук, също добре им идва.
                            А гледам е пълно с хора, които се радват на тази съдба. Боже, това не е народ.
                            ...м дааа, а има ли
                            някой който да не го осъзнал все още...

Коментар

• А кога, изобщо е бил инвестиция (депозита)..развеселих се благодаря....
                              Last edited by razbiratel; 01.01.2014, 03:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                                консервираните храни били с висока принадена стойност
                                А бе комуне, ти да не си завършил рабфак на ВИИ "Карл Маркс", та дрънкаш подобни глупости?
                                Ами с висока са тапире! Продукцията се оскъпява поне двойно. А ти дори нямаш трети клас, гаранция!

Коментар

Working...
                                X