Греъм аз знам защо не продавам но не давам съвети какво да правят по умните от мен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Холдинг Дунав (4D8 / HDD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the money-makerАнализирайте защо П.Стоянов-вероятно изп.директор е купил според мен. около 6000 акции за около 6м.през 08 и защо Т.Топалски-вероятно баща на зам.пресед. на СД е купил според моите сведения около 1000 за около 3м. в края на 08 и защо по тези сведения съпругите на трима от големите акционери имат много в края на 08 и защо аз имам доста.Не е препоръка за нищо друго освен да спортувате тъй като аз безплатни препоръки не давам.Life won't wait for you.
Коментар
-
Анализирайте защо П.Стоянов-вероятно изп.директор е купил според мен. около 6000 акции за около 6м.през 08 и защо Т.Топалски-вероятно баща на зам.пресед. на СД е купил според моите сведения около 1000 за около 3м. в края на 08 и защо по тези сведения съпругите на трима от големите акционери имат много в края на 08 и защо аз имам доста.Не е препоръка за нищо друго освен да спортувате тъй като аз безплатни препоръки не давам.
Коментар
-
Graham,
и на мене ми се струва, че е така... но да видим
п.с. мнението ми не е препроъка за покупко-продажба на акции на Холдинг Дунав
Първоначално изпратено от B.GrahamС бързината, която предват отчети не бих се изненадал ако до края на февруари има покана за свикване на ОСА.А какво ще се решава на ОСА-та вече само мениджмънта знае.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
и аз бих се радвал за много хубавите новини за компаниите на БФБ, а и не само на БФБ и за другите български компаниии...
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от B.GrahamДругари неприярно е когато ви налазят кибици.Ще ги изтърпиме и тука.Да скокне акция още пък да видиме тогава има ли добитък по позицията.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар