IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Дунав (4D8 / HDD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Греъм аз знам защо не продавам но не давам съвети какво да правят по умните от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker
      Анализирайте защо П.Стоянов-вероятно изп.директор е купил според мен. около 6000 акции за около 6м.през 08 и защо Т.Топалски-вероятно баща на зам.пресед. на СД е купил според моите сведения около 1000 за около 3м. в края на 08 и защо по тези сведения съпругите на трима от големите акционери имат много в края на 08 и защо аз имам доста.Не е препоръка за нищо друго освен да спортувате тъй като аз безплатни препоръки не давам.
      E ako ти не знаеш защо имаш доста как други да ти кажат
      Life won't wait for you.

Коментар

• Анализирайте защо П.Стоянов-вероятно изп.директор е купил според мен. около 6000 акции за около 6м.през 08 и защо Т.Топалски-вероятно баща на зам.пресед. на СД е купил според моите сведения около 1000 за около 3м. в края на 08 и защо по тези сведения съпругите на трима от големите акционери имат много в края на 08 и защо аз имам доста.Не е препоръка за нищо друго освен да спортувате тъй като аз безплатни препоръки не давам.

Коментар

• Вие с тея таргети дето ги обявявате само предизвиквате кандидат продавачите.Ако не купувате в момента правите лоша услуга на другите
          Life won't wait for you.

Коментар

• Вчера и днес към 470 акции.А това беше оборота за месеци.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Мяркат се от време на време!!!

Първоначално изпратено от B.Graham
              Ми ще видиме.А мене ме притеснява факта, че тук почти няма апокалиптици
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Моят таргет е 25 лв.
                .
                а моят е 125

Коментар

• Ми ще видиме.А мене ме притеснява факта, че тук почти няма апокалиптици
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Graham,

и на мене ми се струва, че е така... но да видим

п.с. мнението ми не е препроъка за покупко-продажба на акции на Холдинг Дунав

С бързината, която предват отчети не бих се изненадал ако до края на февруари има покана за свикване на ОСА.А какво ще се решава на ОСА-та вече само мениджмънта знае.

Коментар

• С бързината, която предват отчети не бих се изненадал ако до края на февруари има покана за свикване на ОСА.А какво ще се решава на ОСА-та вече само мениджмънта знае.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Моят таргет е 25 лв. Готов съм да си ги продам на тази цена с отстъпка защото нямам кеш, а има много апетитни компании. Според мен дивидента тук е почти сигурен.

Коментар

• Моя таргет е 33 лева.Според мен има голяма вероятност купувачът или купувачите от последните месеци да искат да придобият достатъчно голям брой акции за да наложат на ОСА да се гласува дивидент от 33 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                            Бтв на вас какъв ви е таргета? Демек на колко планирате да си продадете акциите?
                            Минимум още 30% нагоре. Но има и още нещо: Компанията вече отговаря на критериите за търговия на Неофициален пазар сегмент А, т.е. скоро ще се търгува нон-стоп

Коментар

• Бтв на вас какъв ви е таргета? Демек на колко планирате да си продадете акциите?

Коментар

• и аз бих се радвал за много хубавите новини за компаниите на БФБ, а и не само на БФБ и за другите български компаниии...

Първоначално изпратено от be_google
                                Другари неприярно е когато ви налазят кибици.Ще ги изтърпиме и тука.Да скокне акция още пък да видиме тогава има ли добитък по позицията.
                                Другари, венсеремос!!! И дай Боже да има мн. убави новини по повече позиции...

Коментар

Working...
                                X