IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Дунав (4D8 / HDD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the money-maker
    Aз не казвам ,че 23,95лв ми е таргет-цена,нито че 28,262лв ми е таргета след като счетоводната стойност на 1 акция според консолидирания отчет е 39,60лв.
    Аз понеделник няма да продавам дори и на 30лв.Оставам с впечатления че купувачите в момента бързат да купят колкото могат повече и биха купували и на по-висока цена ако не ги запушват продавачите.Скоро ще разберем дали се заблуждавам или не с тези мои впечатления.Не е препоръка за това дали да продавате или да не продавате-не е препоръка за нищо
    И точно затова таргетите са излишни.
    Life won't wait for you.

Коментар

Aз не казвам ,че 23,95лв ми е таргет-цена,нито че 28,262лв ми е таргета след като счетоводната стойност на 1 акция според консолидирания отчет е 39,60лв.
      Аз понеделник няма да продавам дори и на 30лв.Оставам с впечатления че купувачите в момента бързат да купят колкото могат повече и биха купували и на по-висока цена ако не ги запушват продавачите.Скоро ще разберем дали се заблуждавам или не с тези мои впечатления.Не е препоръка за това дали да продавате или да не продавате-не е препоръка за нищо
      от този пост лъха настроение "септември 2007-а" и седи някак не на място

Коментар

• Aз не казвам ,че 23,95лв ми е таргет-цена,нито че 28,262лв ми е таргета след като счетоводната стойност на 1 акция според консолидирания отчет е 39,60лв.

Коментар

• Стига сте писали таргети.Плашите бабите с боновите книжки.
          Life won't wait for you.

Коментар

• В момента курс продава за Холдинг Дунав е 23,95лв.Това се вижда от сайта на БФБ.Интересно ще бъде ако никой не свали котировките за продава дали ще имаме още понеделник сделка на 23,95лв.В края на май 2008г. цената достигна 28,262лв ако не се лъжа. В понеделник аз няма да свалям тази цена,но това не е препоръка за нищо и не е препоръка да действате като мен.

Коментар

• the money-maker,
              силни коментари!!!

Първоначално изпратено от the money-maker
              Когато през 2008 се разбра колко ще бъде дивидента даван от Добруджа холдинг се оказа ,че дивидента за 1 акция е по-голям от тогавашната цена на акцията и естествено цената скочи.Надявам се и тук да има подобен сценарий.
              Скоро ще разберем дали се заблуждавам с надеждите си или не.Не е препоръка за нищо , освен да изследвате и анализирате всички компании на БФБ.
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ако дадат и тук сигурно сценария ще е същия.Но ще видиме дали ще свикат скоро ОСА.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Когато през 2008 се разбра колко ще бъде дивидента даван от Добруджа холдинг се оказа ,че дивидента за 1 акция е по-голям от тогавашната цена на акцията и естествено цената скочи.Надявам се и тук да има подобен сценарий.
                  Скоро ще разберем дали се заблуждавам с надеждите си или не.Не е препоръка за нищо , освен да изследвате и анализирате всички компании на БФБ.

Коментар

• Въпросът е какво ще правят с останалите.Имаме кеш и миноритарни пакети от неизвестни компании.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• и аз лятото се чудех колко пари от "тези" ще отидат в годишния за данъци...

но не са много!!!

Първоначално изпратено от Phoenixheart
                      Първоначално изпратено от B.Graham
                      Тенк ю.Изобщо не се бях замислил
                      Споко и аз като го видях в началото се зачудих, но БГ компаниите за разликата от западните имат тъпата политика да смятат данъците само в края на годината. На запад ги смятат всяко тримесечие.
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Тенк ю.Изобщо не се бях замислил
                        Споко и аз като го видях в началото се зачудих, но БГ компаниите за разликата от западните имат тъпата политика да смятат данъците само в края на годината. На запад ги смятат всяко тримесечие.

Коментар

• Тенк ю.Изобщо не се бях замислил
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от the money-maker
                            Греъм аз знам защо не продавам но не давам съвети какво да правят по умните от мен.
                            A имаш ли представа къде изчезна половин милион от печалбата през последното тримесечие?Защото ми е любопитно.Аз също не продавам засега.
                            Спокойно, данък печалба е

Коментар

• He знам какво имаш предвид защото печалбата след данъчно облагане е 7044000лв.Все пак има около 780000лв данк печалба. Впредишния отчет едадзена печалбата преди днъчно облагане.

Коментар

Греъм аз знам защо не продавам но не давам съвети какво да правят по умните от мен.
                                A имаш ли представа къде изчезна половин милион от печалбата през последното тримесечие?Защото ми е любопитно.Аз също не продавам засега.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X