Първоначално изпратено от the money-maker
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Холдинг Дунав (4D8 / HDD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the money-makerAз не казвам ,че 23,95лв ми е таргет-цена,нито че 28,262лв ми е таргета след като счетоводната стойност на 1 акция според консолидирания отчет е 39,60лв.
Аз понеделник няма да продавам дори и на 30лв.Оставам с впечатления че купувачите в момента бързат да купят колкото могат повече и биха купували и на по-висока цена ако не ги запушват продавачите.Скоро ще разберем дали се заблуждавам или не с тези мои впечатления.Не е препоръка за това дали да продавате или да не продавате-не е препоръка за нищо
Коментар
-
Aз не казвам ,че 23,95лв ми е таргет-цена,нито че 28,262лв ми е таргета след като счетоводната стойност на 1 акция според консолидирания отчет е 39,60лв.
Аз понеделник няма да продавам дори и на 30лв.Оставам с впечатления че купувачите в момента бързат да купят колкото могат повече и биха купували и на по-висока цена ако не ги запушват продавачите.Скоро ще разберем дали се заблуждавам или не с тези мои впечатления.Не е препоръка за това дали да продавате или да не продавате-не е препоръка за нищо
Коментар
-
В момента курс продава за Холдинг Дунав е 23,95лв.Това се вижда от сайта на БФБ.Интересно ще бъде ако никой не свали котировките за продава дали ще имаме още понеделник сделка на 23,95лв.В края на май 2008г. цената достигна 28,262лв ако не се лъжа. В понеделник аз няма да свалям тази цена,но това не е препоръка за нищо и не е препоръка да действате като мен.
Коментар
-
the money-maker,
силни коментари!!!
Първоначално изпратено от the money-makerКогато през 2008 се разбра колко ще бъде дивидента даван от Добруджа холдинг се оказа ,че дивидента за 1 акция е по-голям от тогавашната цена на акцията и естествено цената скочи.Надявам се и тук да има подобен сценарий.
Скоро ще разберем дали се заблуждавам с надеждите си или не.Не е препоръка за нищо , освен да изследвате и анализирате всички компании на БФБ.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Когато през 2008 се разбра колко ще бъде дивидента даван от Добруджа холдинг се оказа ,че дивидента за 1 акция е по-голям от тогавашната цена на акцията и естествено цената скочи.Надявам се и тук да има подобен сценарий.
Скоро ще разберем дали се заблуждавам с надеждите си или не.Не е препоръка за нищо , освен да изследвате и анализирате всички компании на БФБ.
Коментар
-
и аз лятото се чудех колко пари от "тези" ще отидат в годишния за данъци...
но не са много!!!
Първоначално изпратено от PhoenixheartПървоначално изпратено от B.GrahamТенк ю.Изобщо не се бях замислилМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от the money-makerГреъм аз знам защо не продавам но не давам съвети какво да правят по умните от мен.
Коментар
Коментар