IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Дунав (4D8 / HDD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Другари неприярно е когато ви налазят кибици.Ще ги изтърпиме и тука.Да скокне акция още пък да видиме тогава има ли добитък по позицията.
    Другари, венсеремос!!! И дай Боже да има мн. убави новини по повече позиции...

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagoy
      Първоначално изпратено от Shemata
      абе днес това удари почти 20 лв. (19.999)

някой да знае нещо повечко за Холдинг Дунав??? имам впредвид извън информацията в отчетите...
      Виж отчета, сметни по колко се пада на акция. Какво ти говори това?
      37 лв и 13 стотинки

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
        абе днес това удари почти 20 лв. (19.999)

някой да знае нещо повечко за Холдинг Дунав??? имам впредвид извън информацията в отчетите...
        Виж отчета, сметни по колко се пада на акция. Какво ти говори това?

Коментар

• Другари неприярно е когато ви налазят кибици.Ще ги изтърпиме и тука.Да скокне акция още пък да видиме тогава има ли добитък по позицията.
          Life won't wait for you.

Коментар

• е това е нещо нормално...

все пак има много, с които по някои теми имаме общи виждания, а по други коренно различни... т.ч. това е нещо нормално... важното е, човек да уважава мненията на другите!!! ех разбирасе ако не израз на гняв под формата на псувни и ругатни

а И!!! За ХДД аз не съм изразил никакво мнение... !!! Просто искам да знам повече за компанията.... и питам... компанията е доста неликвидна (поне според мене) и искам да разбера повече за нея...

Първоначално изпратено от Phoenixheart
            Е това вече щеше да е раздвоение на личността имайки предвид, че не съм съгласен с теб и ти противореча за някои компании хах
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Е това вече щеше да е раздвоение на личността имайки предвид, че не съм съгласен с теб и ти противореча за някои компании хах

Коментар

• Phoenixheart,

като прочетох коментара на Мечката се възмутих, ами си викам.... какво да му отговарям... първо не се знае дали това не е фиктивен ник но както и да е, после си викам... тоя да не напиши, че Phoenixheart и Shemata са един и същ човек, че ще спукам да се смея.... хаххаххаххахахха,

Първоначално изпратено от Phoenixheart
                ....

. Като си новобранец се интересувай и се образовай или просто не инвестирай на борсата, това не е еврофутбол. ПП. а защо не каза нещо за Грахам защо подкрепя акцията, а се концентрираш само върху мен и Схемата?
                .....

Коментар

• Ок коментар по годишния консолидиран отчет в сравнение с консолидирания за деветмесечието:

Увеличение на материалите и стоките с 10 хил.
                  Намаление на вземанията с 32 хил.
                  Увеличение на паричните средства с 60 хил.
                  Нетекущи пасиви намалени на 0 хил от 8 хил.
                  Текущи пасиви увеличени на 912 хил от 211 хил, главно заради данъци за 2008 (главно за печалбата) от 786 хил, иначе щеше да има намаление от 85 хил.
                  Печалба от дейността нараства на 7,935 хил от 7,786 хил. докато печалбата след даницъ намалява 7,113 хил от 7,777 хил заради данъците.
                  Това е главно от приходи от лихви, които нарастват на 286 хил от 127 хил.
                  Иначе приходи от дейността нарастват на 785 хил от 540 хил., но печалбата падана 31 хил от 44 хил.
                  Положителния паричен поток нараства на 7,956 хил от 7,896 хил.
                  Начислената амортизация се качва на 14 хил от 11 хил.

ако видите грешка някъде ме поправете

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429
                    Схемата и Феникса, стига сте ни пробутвали тази тема, не ви ли омръзна?
                    Същите изпълнения правехте около дружествата на КРС - самото КРС, Оптела и ЗЗМПЗ и т.н.
                    Не ви ли омръзна да се опитвате да преебете по-неопитни от вас инвеститори?
                    вижте къде са сега КРС и ОПТИК и т.н.
                    Хайде стига манипулации!
                    И Неохим имат печалба по 20 лв./ акция и какво от това. Къде е Неохим, индексно дружество, знаково за отрасъла у нас и т.н., а къде е някакъв безинтерсен холдинг с единична печалба от продажба на едно от дружествата си ???
                    хайде по-здравосмислещо се дръжте, за да не причините и загуби на някой новобранец! Малко отговорност все пак. Не сме в темата за Химко!
                    Да не се третира като препоръка!
                    Сега, няма смисъл да злобееш ако не си купил навреме. Относно КТИ и Оптела аз още си държа акциите и даже допълвам от време навреме, не съм продавал там досега, само купувам (ако гледаш само цените на акциите, а не отчетите си е твой проблем). За какво пробутване и манипулации става въпрос като говоря почти само с факти? Ако имаш добри аргументи си ги кажи. Относно Неохим, на борсата не е толкова от значение кое дружество е добро и кое лошо, а е от значение кое е подценено и кое надценено. А по въпроса с новобранците - не обвинявай други за решенията си (типично за българина друг винаги да му е виновен). Като си новобранец се интересувай и се образовай или просто не инвестирай на борсата, това не е еврофутбол. ПП. а защо не каза нещо за Грахам защо подкрепя акцията, а се концентрираш само върху мен и Схемата?

Коментар

• Тука каквото ще става, ще става.А кибиците пак ще гледат отстрани.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Снеговете се топят и нивото на Дунав се покачва...
                        Който си е купил билети за кораба, ще пътува.
                        Тук, за разлика от холдинги като: КТИ,Hik,Hnic- няма едноличен контрол.
                        Знаково е че доста от работещите в холдинга са си купили акции:

в) акции на дружеството, притежавани от ръководните органи.
                        Към 31.12.2006 година членовете на СД притежават следния брой акции от капитала на ХД”Дунав:
                        1.Петрин Кръстев Стоянов – 6 111 – 2,84 %;
                        2.Цеко Тодоров Каменов – 400 – 0,19%;
                        3.Борис Тодоров Топалски – 9 233 – 4,29 %;
                        4.Стефан Петков Лазаров – 6 138 – 2,85 %;

3. Информация относно прякото и непрякото притежаване на 5 на сто или повече от правата на глас в общото събрание на дружеството, включително данни за акционерите, размера на дяловото им участие и начина, по който се притежават акциите.
                        - Тодор Кръстев Топалски– акционер–притежаващ пряко 10,09%, а непряко (със съпругата си включително) -12,53 %;
                        - Калин Петринов Кръстев - акционер - лично и чрез представляващ “Булинвест”ООД – 8,48% , а непряко (със съпругата си включително) – 12,98 %;
                        - Стефан Петков Лазаров – непряко (със съпругата си) – 5,28%
                        /Не е препоръка за покупко-продажби/

Коментар

• Схемата и Феникса, стига сте ни пробутвали тази тема, не ви ли омръзна?
                          Същите изпълнения правехте около дружествата на КРС - самото КРС, Оптела и ЗЗМПЗ и т.н.
                          Не ви ли омръзна да се опитвате да преебете по-неопитни от вас инвеститори?
                          вижте къде са сега КРС и ОПТИК и т.н.
                          Хайде стига манипулации!
                          И Неохим имат печалба по 20 лв./ акция и какво от това. Къде е Неохим, индексно дружество, знаково за отрасъла у нас и т.н., а къде е някакъв безинтерсен холдинг с единична печалба от продажба на едно от дружествата си ???
                          хайде по-здравосмислещо се дръжте, за да не причините и загуби на някой новобранец! Малко отговорност все пак. Не сме в темата за Химко!
                          Да не се третира като препоръка!

Коментар

• абе днес това удари почти 20 лв. (19.999)

Коментар

• Честито! Имаме консолидиран отчет:

http://x3news.com/?action=reps

Коментар

• Първоначално изпратено от krakatau
                                Посочените печалби са по лев, лев и петдесет на акция. При сегашната цена, нещо не се вързва за холдинг. Още повече, че печелившото дружество вече не е тяхно.
                                Много по едно наум.
                                Какво като не е тяхно? Продадоха го при P/E от около 25 и в момента имат кеш, който се равнява на 36 лева на акция, да не говорим, че всяко тримесечие само от лихви се увеличава с по поповин левче, какво повече искаш от напълно безрискова печалба в условия на световна криза? Де факто те вече не са холдинг защото имат малки участия в мизерни компании, но това което имат е СТРАШНО МНОГО КЕШ, а ако си чувал поговорката CASH IS KING.,;

Коментар

Working...
                                X