IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Дунав (4D8 / HDD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krakatau
    Посочените печалби са по лев, лев и петдесет на акция. При сегашната цена, нещо не се вързва за холдинг. Още повече, че печелившото дружество вече не е тяхно.
    Много по едно наум.
    Заеби го тоя холдинг.Човека ти дава факти а ти ги интерпретираш в стил "Остап Бендер".Щом не те кефи заеби го Дунав-а.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Посочените печалби са по лев, лев и петдесет на акция. При сегашната цена, нещо не се вързва за холдинг. Още повече, че печелившото дружество вече не е тяхно.
      Много по едно наум.

Коментар

• Явно мноооооого те мързи да провериш:

http://download.bse-sofia.bg/finance...2005-predv.xls

http://download.bse-sofia.bg/finance...06-predvar.xls

http://download.bse-sofia.bg/finance...-8-K-predv.xls

Печалба:

2005 - 264 хил
        2006 - 263 хил
        2007 - 375 хил

И познай какво - сега правят с кеша по 100 хил печалба на тримесечие защото са им в срочни депозити.

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
          Първоначално изпратено от krakatau
          Този "холдинг" имал ли е големи печалби в предишни години, когато още нямаше криза ?
          Доколкото помня имаше сносни печалби от компанията, която продаде на ХД Пътища за 8 милиона.
          Точно за това НЕ питам за 2008, а питам, какво са печелили в предишни години, когато не сме били и в криза.
          Защото сега и без продаденото дружество може да се очаква че ще печелят и по-малко от близкото минало!

Коментар

• Първоначално изпратено от krakatau
            Този "холдинг" имал ли е големи печалби в предишни години, когато още нямаше криза ?
            Доколкото помня имаше сносни печалби от компанията, която продаде на ХД Пътища за 8 милиона.

Коментар

• Този "холдинг" имал ли е големи печалби в предишни години, когато още нямаше криза ?

Коментар

• Е сега имай предвид, че фрии флоута е голям защото почти целия е на пакетчета по 25 акции в ръцете на баби, които дори не знаят какво е борса съвсем типично е за холдингите в БГ.

Коментар

• но за сметак на това free-float-a е доста голям...

т.ч. ако някой си мисли че може да надуе цената, много бързо ще му ги продадат акциите (следвайки елементарните пазарни принципи на търсенето и предлагането)

ех, това е мое мнение и не е препоръка за покупко-продажба на акции на Холдинг Дунав

Първоначално изпратено от Phoenixheart
                  Ман, преди няколко месеца беше ударила 21, тогава да имаше защо? После падна на 11 и тогава аз пълних Едва ли има конкретна причина, просто обемите са толкова мизерни, че дори един човек може да влияе много на цената.
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ман, преди няколко месеца беше ударила 21, тогава да имаше защо? После падна на 11 и тогава аз пълних Едва ли има конкретна причина, просто обемите са толкова мизерни, че дори един човек може да влияе много на цената.

Коментар

• тук днес почти 19 лв удари акцията???

някой да знае защо???

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagoy
                        Аз пък си мисля, че печалбата е идеална възможност това дружество да излезе на светло. Както на борсата, така и извън нея. Пък и да помисли за малките акционери, така както мисля големите компании в ЕС и САЩ.

Подобни неща можем да очакваме и от Руен Холдинг и Холдинг Нов Век, но да видим. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Аз пък си мисля, че печалбата е идеална възможност това дружество да излезе на светло. Както на борсата, така и извън нея. Пък и да помисли за малките акционери, така както мисля големите компании в ЕС и САЩ.

Подобни неща можем да очакваме и от Руен Холдинг и Холдинг Нов Век, но да видим. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• абе това доста такива с по 20 до 100 поста се появавят и пишат по всички форуми само негативизми....

нещо почвам да се съмнявам... хммммммммм

Първоначално изпратено от PIMP
                            Добитъко, ти скакво си вадиш хляба? Със спамене по всички теми ли?

Коментар

• Добитъко, ти скакво си вадиш хляба? Със спамене по всички теми ли?

Коментар

• Щом грухтящи се навъдиха и тука, дежа ву на пътища се задава. Премии за мажоритаря, нещо в г.з за останалите.

Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X