Първоначално изпратено от Shemata
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Холдинг Дунав (4D8 / HDD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PhoenixheartПървоначално изпратено от DioПървоначално изпратено от PhoenixheartОк аз като писах колко е подценена на 14 тя взе, че падна на 11 и допълних. Сега изведнъж скочи на 17 и се навъдиха само хора, които да говорят положителни неща. Няма ли някой да каже нещо лошо, а? Къде са хората, които ми казваха как ръководството щяло да си гласува заплати и премии и да изпапка парите? Е, познайте какво - не стана. И което е по-интересно, сложиха всички пари в срочни депозити, които носят печалба на тримесечие от 100 хиляди Сега, по повод оптимистите - и вие ме дразните хора. Никаква аргументация нямате, единственото което чета е безмозъчното "ракета", ""печалба" и "200%". Влагайте поне малко анализ вместо да виждате само долари с лявото око и евро с дясното Честно казано виждам ужасен дефицит на аргументирани мнения в този форум
много сте бързи, а после гледате в земята
Коментар
-
Първоначално изпратено от DioПървоначално изпратено от PhoenixheartОк аз като писах колко е подценена на 14 тя взе, че падна на 11 и допълних. Сега изведнъж скочи на 17 и се навъдиха само хора, които да говорят положителни неща. Няма ли някой да каже нещо лошо, а? Къде са хората, които ми казваха как ръководството щяло да си гласува заплати и премии и да изпапка парите? Е, познайте какво - не стана. И което е по-интересно, сложиха всички пари в срочни депозити, които носят печалба на тримесечие от 100 хиляди Сега, по повод оптимистите - и вие ме дразните хора. Никаква аргументация нямате, единственото което чета е безмозъчното "ракета", ""печалба" и "200%". Влагайте поне малко анализ вместо да виждате само долари с лявото око и евро с дясното Честно казано виждам ужасен дефицит на аргументирани мнения в този форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от PhoenixheartОк аз като писах колко е подценена на 14 тя взе, че падна на 11 и допълних. Сега изведнъж скочи на 17 и се навъдиха само хора, които да говорят положителни неща. Няма ли някой да каже нещо лошо, а? Къде са хората, които ми казваха как ръководството щяло да си гласува заплати и премии и да изпапка парите? Е, познайте какво - не стана. И което е по-интересно, сложиха всички пари в срочни депозити, които носят печалба на тримесечие от 100 хиляди Сега, по повод оптимистите - и вие ме дразните хора. Никаква аргументация нямате, единственото което чета е безмозъчното "ракета", ""печалба" и "200%". Влагайте поне малко анализ вместо да виждате само долари с лявото око и евро с дясното Честно казано виждам ужасен дефицит на аргументирани мнения в този форум
Коментар
-
Ок аз като писах колко е подценена на 14 тя взе, че падна на 11 и допълних. Сега изведнъж скочи на 17 и се навъдиха само хора, които да говорят положителни неща. Няма ли някой да каже нещо лошо, а? Къде са хората, които ми казваха как ръководството щяло да си гласува заплати и премии и да изпапка парите? Е, познайте какво - не стана. И което е по-интересно, сложиха всички пари в срочни депозити, които носят печалба на тримесечие от 100 хиляди Сега, по повод оптимистите - и вие ме дразните хора. Никаква аргументация нямате, единственото което чета е безмозъчното "ракета", ""печалба" и "200%". Влагайте поне малко анализ вместо да виждате само долари с лявото око и евро с дясното Честно казано виждам ужасен дефицит на аргументирани мнения в този форум
Коментар
Коментар