IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Дунав (4D8 / HDD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata
    B.Graham,

дано да си прав!!!

Първоначално изпратено от B.Graham
    За едни хора няма да има нищо със сигурност.За кибиците.
    Естествено че ще съм прав.Кибиците винаги остават с пръЗ у г.З А дали за нас ще има дивидентче или нещо друго ще видиме
    Life won't wait for you.

Коментар

• B.Graham,

дано да си прав!!!

За едни хора няма да има нищо със сигурност.За кибиците.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• За едни хора няма да има нищо със сигурност.За кибиците.
        Life won't wait for you.

Коментар

• тук определено ще е интересно!!!
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
            Първоначално изпратено от Dio
            Първоначално изпратено от Phoenixheart
            Ок аз като писах колко е подценена на 14 тя взе, че падна на 11 и допълних. Сега изведнъж скочи на 17 и се навъдиха само хора, които да говорят положителни неща. Няма ли някой да каже нещо лошо, а? Къде са хората, които ми казваха как ръководството щяло да си гласува заплати и премии и да изпапка парите? Е, познайте какво - не стана. И което е по-интересно, сложиха всички пари в срочни депозити, които носят печалба на тримесечие от 100 хиляди Сега, по повод оптимистите - и вие ме дразните хора. Никаква аргументация нямате, единственото което чета е безмозъчното "ракета", ""печалба" и "200%". Влагайте поне малко анализ вместо да виждате само долари с лявото око и евро с дясното Честно казано виждам ужасен дефицит на аргументирани мнения в този форум
            Не бързай. този отчет не е одитиран. А и не е имало ОСА, което да се разпореди, какво се прави с печалбата.
            много сте бързи, а после гледате в земята
            Ок бъди тук като го одитират само отбелязвам, че хората, на които не им се сбъднаха предположенията ги няма никакви вече, а тези които са оптимисти нямат никакви аргументи което ме дразни.
            Както казах, не точно одита, а ОСА трябва да реши, какви пари ще получиш. Дотогава ще се облизвате. И не е гаранция, че ще има за миноритарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagoy
              Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
              страхотна акция, а за 2009 каква печалба ще ви донесе ))))
              200%.Поне.
              От настоящите нива, поне 200- да
              Имах предвид от началото на годината.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Всеки си има аргумент за себе си.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio
                  Първоначално изпратено от Phoenixheart
                  Ок аз като писах колко е подценена на 14 тя взе, че падна на 11 и допълних. Сега изведнъж скочи на 17 и се навъдиха само хора, които да говорят положителни неща. Няма ли някой да каже нещо лошо, а? Къде са хората, които ми казваха как ръководството щяло да си гласува заплати и премии и да изпапка парите? Е, познайте какво - не стана. И което е по-интересно, сложиха всички пари в срочни депозити, които носят печалба на тримесечие от 100 хиляди Сега, по повод оптимистите - и вие ме дразните хора. Никаква аргументация нямате, единственото което чета е безмозъчното "ракета", ""печалба" и "200%". Влагайте поне малко анализ вместо да виждате само долари с лявото око и евро с дясното Честно казано виждам ужасен дефицит на аргументирани мнения в този форум
                  Не бързай. този отчет не е одитиран. А и не е имало ОСА, което да се разпореди, какво се прави с печалбата.
                  Ок бъди тук като го одитират само отбелязвам, че хората, на които не им се сбъднаха предположенията ги няма никакви вече, а тези които са оптимисти нямат никакви аргументи което ме дразни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart

Коментар

• Ок аз като писах колко е подценена на 14 тя взе, че падна на 11 и допълних. Сега изведнъж скочи на 17 и се навъдиха само хора, които да говорят положителни неща. Няма ли някой да каже нещо лошо, а? Къде са хората, които ми казваха как ръководството щяло да си гласува заплати и премии и да изпапка парите? Е, познайте какво - не стана. И което е по-интересно, сложиха всички пари в срочни депозити, които носят печалба на тримесечие от 100 хиляди Сега, по повод оптимистите - и вие ме дразните хора. Никаква аргументация нямате, единственото което чета е безмозъчното "ракета", ""печалба" и "200%". Влагайте поне малко анализ вместо да виждате само долари с лявото око и евро с дясното Честно казано виждам ужасен дефицит на аргументирани мнения в този форум

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                        200%.Поне.
                        От настоящите нива, поне 200- да

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                          200%.Поне.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                            в смисъл???

днес акцията 17.20 ..... хмммммммммммм

Много тестове днес.
                            На няколко пъти се тестваше търсенето и предлагането с големи оферти.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• страхотна акция, а за 2009 каква печалба ще ви донесе ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagoy
                                Продължават яките прехвърляния тук. Само забежелете как цената скочи от 10-11 лв. на над 15 лв., докато сините чипове падат
                                Упс, вече сме на 17.20 лв.

Коментар

Working...
                                X