Какво ще кажете за мажоритаря, използвайки инструментите на физиогномиката?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениехахахахахах
тия трябва да ги разследва КФН за тия съобщения точно при записването на новите акции
Според мен интереса към темата е породен от някои изплашени спекулантьорчета, заради това, че вчера им напълниха кошницата с права... а те мислеха че са открили клондайк
Няма страшно играчори, след месец-два ще трябва за хилядите права с които сте захранени, да ЗАПЛАТИТЕ по левче за акция.Засега все още няма страшно.
Не е препоръка, а успокоение.Last edited by mechka uteshitelka; 11.11.2010, 08:15.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеДобре,а защо още не си е изплатил Дивидента. Да не прави пирамида
Не е препоръка
Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Ей, става въпрос за:
Меком стъпва на руския пазар с три договора за по 2-3 млн. долара на месец всеки
Това са 70 000 000 - 100 000 000 $ годишно!
http://www.investor.bg/news/article/108188/339.html
Ето защо спешно им трябват пари! Дърти комунисти, ей...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениее да де, точно за увеличението...
и тия 2-3 млн., искаш ли ди си говорим при следващия отчет, дали ги има, или не?
п.п. просто съм се нагледал на такива мажоритари на БФБ и съм губил...а тия са...
п.п. не е препоръка, всеки може да си чупи главата естествено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеСапард-Ман ще гушне тука едни кинти
от лапнишараните.
18% дивидент - хе хе, че тя ако е читава
компания банките ще се редят на опашка
да го кредитират на 10-12%
днес почнахме с медийните атаки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеDEX, ако говориш за новината за това, че излизат на руските пазари, то тя е стара. Мисля, че излезе преди около 2 седмици!
Ако те интересува може да се поровиш.
и тия 2-3 млн., искаш ли ди си говорим при следващия отчет, дали ги има, или не?
п.п. просто съм се нагледал на такива мажоритари на БФБ и съм губил...а тия са...
п.п. не е препоръка, всеки може да си чупи главата естествено
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениехахахахахах
тия трябва да ги разследва КФН за тия съобщения точно при записването на новите акции
Ако те интересува може да се поровиш.
http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/09...nos_za_rusiia/
Даже съм се объркал-от 16.09.2010 е новинатаLast edited by Boncho; 10.11.2010, 15:57.
Коментар
-
Q10
руският пазар е необятен
Коментар
Коментар