Дивидент снесен - дивидент - приет.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеможе би...
Ама и тук ако почна да чета .... та реших някой да ми го разкаже накратко...защото ми стана интересно какъв е този дивидент по сметките и то без да купиш акции...ако съм прочел правилно....
както обичаше някога да казва Петър Караиванов - има кукичка и на нея закачено червейче
Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЕй, излагаш се, Цвети!
Общо взето:
купуваш 4 права + 1 лв. = 1 привилегирована акциия с дивидент 18%
Ама и тук ако почна да чета .... та реших някой да ми го разкаже накратко...защото ми стана интересно какъв е този дивидент по сметките и то без да купиш акции...ако съм прочел правилно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеХа-ха-ха....Абе оборота е 726 лв., с колко са се вътрили? Търгуват се ПРАВА , а не ЗАДЪЛЖЕНИЯ и играчорите ще платят 1 лев ако искат
Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЩе можеш ли с повече думи да обясниш за записването ,защото не следя акциите им ама обичам саламите им...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеНещо от порядъка на 6 стинки, мисля че беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеизвинявам се за тъпия въпрос, но колко е на акция
днес ви го дават
утре записвате акции
и всички са доволни
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТи при кой брокер си? Аз нямам още
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТи при кой брокер си? Аз нямам още
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеАбсолютно.
Според мен интереса към темата е породен от някои изплашени спекулантьорчета, заради това, че вчера им напълниха кошницата с права... а те мислеха че са открили клондайк
Няма страшно играчори, след месец-два ще трябва за хилядите права с които сте захранени, да ЗАПЛАТИТЕ по левче за акция.Засега все още няма страшно.
Не е препоръка, а успокоение.Абе оборота е 726 лв., с колко са се вътрили? Търгуват се ПРАВА , а не ЗАДЪЛЖЕНИЯ и играчорите ще платят 1 лев ако искат
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениехахахахахах
тия трябва да ги разследва КФН за тия съобщения точно при записването на новите акции
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар