IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
    Супер ще е!
    Само дано оня, който купи 20 мил картончета за по 2стинки не си развърже кесийката и да ни напълни кошницата с фрифлоута, че тогава ще гледаме умно.
    Ако имах 20 мил акции от 2 стинки, още на 50 стинки бих имал 25 пъти растеж, а това би ме накарало да се замисля.
    Не е препоръка. (имам)
    Мук, сметката е малко по-сложна.
    Оня дето взе на 2 ст. , преди това взе и на 10,2 ст. , т.е. средната е към 6.
    А по същественото - същия май се е ушил доста кредитирайки стария мажо и сега ще му трябва много по-висока цена от сегашната, да им вземе на тия акции, че да излезе на фитка. Така че споко, има още доста нагоре да ходи, преди новия мажо да си избие цялата инвестиция тук

А дали въобще ще успее, тово е друг въпрос. Ама аз лично ще му стискам палци, щото такова развитие ще напълни и моя джоб

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Знаех си, че трябваше да си зема на 3 стинки и нещо... ама ми се досвидяха...

Импе, кефиш. Как само звучи - досвидя ми се цена 3 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Това е , ако виждаш само цените , а не знаеш стойностите
        Така е, А за ония на 2 стинки, какви са стойностите.
        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
          Супер ще е!
          Само дано оня, който купи 20 мил картончета за по 2стинки не си развърже кесийката и да ни напълни кошницата с фрифлоута, че тогава ще гледаме умно.
          Ако имах 20 мил акции от 2 стинки, още на 50 стинки бих имал 25 пъти растеж, а това би ме накарало да се замисля.
          Не е препоръка. (имам)
          Това е , ако виждаш само цените , а не знаеш стойностите

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Знаех си, че трябваше да си зема на 3 стинки и нещо... ама ми се досвидяха...
            Нали имаш от дивидентните, те са по-ценни ))

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
              Ами те така ще бъде до.... 1лвПосле ще му мислим
              Супер ще е!
              Не е препоръка. (имам)

Коментар

• Знаех си, че трябваше да си зема на 3 стинки и нещо... ама ми се досвидяха...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                  Ами те така ще бъде до.... 1лвПосле ще му мислим
                  Посмали Манго...

Коментар

• А на троловете ще им се пукат дирниците от злоба и завист

Коментар

• Ами те така ще бъде до.... 1лвПосле ще му мислим

Коментар

• Опааааааааааа рано рано катериии. Нали Ви казах , че като се появят завистливите тролове и акцията ще тръгне

Коментар

• Забравих да кажа, че не е препоръка, да им мочам и препоръките да е...
                          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1

Обаче според мен.....има желязо ,мед,....и други метали в този завод за 5ст..........След като се върнат дълговете де........
                            .
                            Бобане, не се ли споменаваше за заеми от порядъка на 20 мил евро.
                            Не следя отчетността тук, но ако заемите са с такъв обем, при това емитиране на "псевдохартии", което ме съмнява, че направиха още за пред IPO-то, а и храня съмнения, дали акционерния капитал им е всъщност реален.
                            Да не стане така, че ако се попреоценят някои неща в последствие, да не се окаже и с под 5 ст/хартия собствен капитал, а би било и неприятно изненадващо, ако се окаже отрицателен собствения капитал по някое време.
                            Дано не се стига до такива числа, подхождащи на акб-forest
                            И независимо какви са числата, най-добре е, да се каже истината.
                            И аз имам, колкото за спекула Но не може да очакваш всеки ден да пише Янков - човекът си каза - като какъв да пише сега ? Ще изчакаме 8-ми март, пардон август, (както казваше Бай-Тошо по повод на 8 декември), т.е. паживьом - увидем.
                            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Добре , но моля те не споменаваи името ми в коментарите си, а спротежето ти какво ще правите не ме касае наистина

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Ани аз пиша, но хора като тебе и протежето ти наместват името ми в комплексите си
                                Не видях да си писал по темата в последните 2-3 страници. Извинявам се, ако съм го пропуснал. Не съм те спрял да пишеш, и преди ти казах - пиши както си можеш, но ако не можеш, не ме обвинявай, за това. А дали можеш да напишеш нещо по темата мисля, че не може да е мой проблем
                                Ето сега спирам да пиша за днес, за да се чувстваш свободен и да пишеш на воля само за инвестиции.
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Working...
                                X