If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много се хвалите и искате - вземете се, а нас ни оставете да споделяме мисли за инвестициите си. Аз какъв линк трябваше да ти пратя оставам на фантазията ти да реши, а уж беше много търпим- клонингите си приличат нали. Моля те пиши ако имаш нещо за Меком, а на лични се оправяите
Спокойно бе човек, нали имаш стотина мнения в тази тема, а моите 4-5, пък и ти се вижда тежко да ги понесеш. Пиши си както си можеш, всеки си има право на мнение. Щом започнахте да разпределяте кой да пише и кой да не пише - жалвайте се на админа.
Допада ми особения стил на прецаканото и невероятното й чувството за хумор, труднодоловимо като цяло. Не мисля, че е злобна, както елементарно го представя Киро, а само се прави на груба. Казва обаче и някои неудобни истини и ми допада, че е намерила своя нестандартно-откровен начин да го прави, като по този начин вероятно и няма угризенията дали ще остави на някого своя черен петър. Дори бих се навил и бас да хвана, че има и спекулантски хартии в меком. По-скоро, си мисля, че основното ниво не е достатъчно, да се разбере какво има предвид, хвърлила е летвата по-нависоко и си прави гаргара, така да се каже .
Големите драки и селски тарикати наистина са дразнещи и може би, това е активирало днес прецаканото. Форума има нужда от всякакви мнения.
Както казва народа- АЧИК РАБОТА
Много се хвалите и искате - вземете се, а нас ни оставете да споделяме мисли за инвестициите си. Аз какъв линк трябваше да ти пратя оставам на фантазията ти да реши, а уж беше много търпим- клонингите си приличат нали. Моля те пиши ако имаш нещо за Меком, а на лични се оправяите
Аз пък мисля , че ти си втория ник на Прецаканата. Това са селски номера в неин стил. Много се хвали сама. Ако ли не си пишете се на лични и си се харесваите без да ни занимавате със себе си. Тя явно има нужда от внимание за многото си комплекси. Това е инвестиционен форум за мнения без лични нападки и място за психо травмирани хора. Видя се , че тя и на други е направила впечатление с тролските си изблици.И 100 ника да си измислите комплексите и завистта си личат
Eeee, чак такава конспирация, дори и на мен ми идва в повече! Разбирам, че сте майсторите на спекулата и друго мнение освен вашето не се приема за нормално, но много ми хареса един коментар от нетуеър и ще го цитирам, защото хем е кратък, хем пък изчерпателен
Симов , а ти откъде знаеш Меком например колко пъти повече струва от сегашните си цени, а и мажоритарите може да са по добри
Не се и съмнявам. Но първо да се смени управата и да се направи одит на компанията в който се казва, че дружеството не е застрашено. Също да се обяви налице ли са важните активи.
Колкото и смешно да звучи от устата на един акционер в пътища аз подобни рискове не мога да поемам.
Успех.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Симов, а за Патките какви са прогнозите- да не би вече да съжаляваш, че не смени една част за Меком
Защо ми е да продавам нещо което смятам, че струва 10 пъти повече за да взимам нещо от което може да взема 100% вярно но си е рисково. За мен пътя не е рисков пък ще видим колко са точни прогнозите ми.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Аз пък мисля , че ти си втория ник на Прецаканата. Това са селски номера в неин стил. Много се хвали сама. Ако ли не си пишете се на лични и си се харесваите без да ни занимавате със себе си. Тя явно има нужда от внимание за многото си комплекси. Това е инвестиционен форум за мнения без лични нападки и място за психо травмирани хора. Видя се , че тя и на други е направила впечатление с тролските си изблици.И 100 ника да си измислите комплексите и завистта си личат
Без конкретика съм, просто сме малка провинциална борса-тип Женския пазар, всичко се разбира рано или късно... Освен тарикати си имаме и големи Драки
Още нещо и от мен без конкретика
Поздравления на всички интелигентни, а и да кажем и към неинтелигентни в меком спекуланти или мечком, както някои обичат да ги дразнят
Допада ми особения стил на прецаканото и невероятното й чувството за хумор, труднодоловимо като цяло. Не мисля, че е злобна, както елементарно го представя Киро, а само се прави на груба. Казва обаче и някои неудобни истини и ми допада, че е намерила своя нестандартно-откровен начин да го прави, като по този начин вероятно и няма угризенията дали ще остави на някого своя черен петър. Дори бих се навил и бас да хвана, че има и спекулантски хартии в меком. По-скоро, си мисля, че основното ниво не е достатъчно, да се разбере какво има предвид, хвърлила е летвата по-нависоко и си прави гаргара, така да се каже .
Големите драки и селски тарикати наистина са дразнещи и може би, това е активирало днес прецаканото. Форума има нужда от всякакви мнения.
Така или иначе, нека изкарате някой лев от спекула в месеца на почивките. Вероятно до 2-3 месеца ще се види пак, кой е инвеститор, драка или селски тарикат, но мисля, че разбирам, какво или кой имате предвид за тези категории
Понякога ми става интересно. Дано не ме анатемосат за това мнение. Оставете това на папата или някой друг със съответните права
На борсата е като в живота някои могат, други не. Някои се учат сруги не, а вместо да си мълчат завиждат и нападат другитеНе трябва да се нарушава добрия тон със злобен песимизъм и нападки- все пак това е инвестиционен форум, а не селско кафене
Коментар