IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Този въпрос за селските тарикати много не го разбрах. Моля поясни го..
    Без конкретика съм, просто сме малка провинциална борса-тип Женския пазар, всичко се разбира рано или късно... Освен тарикати си имаме и големи Драки

Коментар

Не те разбирам- с нищо не съм показал че смятам , че си на страната на Прецаканката. А за Форексов е шега. Има много хора, които са загубили и ги е страх да играят на борсата и затова са черногледи. Като баснята на Лафонтен за лисицата и киселото грозде. Тук не е съвсем хазарт- за мен ХДПАТ в момента например с този маджо е по- рисково. Не си ме разбрал- ценя чуждото мнение, когато е изразено без лични нападки и обиди. Само живота показва кои са прави накраяВсеки човек има граница на риска която понася. При мен е доста висока..Форексов го бъзикам защото все се прави на гуру , а живота го опровергава, но иначе е умен и пич
      +

Коментар

• Този въпрос за селските тарикати много не го разбрах. Моля поясни го..

Коментар

• Не те разбирам- с нищо не съм показал че смятам , че си на страната на Прецаканката. А за Форексов е шега. Има много хора, които са загубили и ги е страх да играят на борсата и затова са черногледи. Като баснята на Лафонтен за лисицата и киселото грозде. Тук не е съвсем хазарт- за мен ХДПАТ в момента например с този маджо е по- рисково. Не си ме разбрал- ценя чуждото мнение, когато е изразено без лични нападки и обиди. Само живота показва кои са прави накраяВсеки човек има граница на риска която понася. При мен е доста висока..Форексов го бъзикам защото все се прави на гуру , а живота го опровергава, но иначе е умен и пич

Коментар

Недеи , че Форексов и Прецакана ще умрат
            Кире стига се дръж, като герПаджия, само твоето мнение е правилно... Да не останеш с впечатление че съм на страната на Прецаканото или на Мастъра, на страната съм на различното Мнение от "правилното" ... Да те попитам във форума има ли селски тарикати или НЕ, ако има, можеш ли да...

За МЕКОМ, нямам, следя с интерес реалито, става въпрос за хазарт, а не за инвестиция

Не е препоръка

Коментар

• Недеи , че Форексов и Прецакана ще умрат

Коментар

• ОЩЕ ЛИ НЕ Е СТАНАЛА 33СТ

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Брейййй,тук голямо мерене на пишки настана....
                  Бобане, тук не трябва да говорим просто за пишки, а за салами, луканти и те така.

Коментар

• Брейййй,тук голямо мерене на пишки настана....

Коментар

• Не бери грижа на мене порфеила винаги ми се повдига. Хвани се на бас- донеси парите и ще разбереш

Коментар

• То голямата таина- те лихвите не са се качвали на повече от 9% и то за големи суми, каквито ти със сигурност нямаш. Нвщо да кажеш за Меком- спри се малко с тази злоба и тролене

Коментар

Прецаканке та колко беше лихвата ти в долари с която много се гордееше
                          Няма как да отгатнеш, докато не си кажеш първите 2-3 позиции по тегло, както и какви капиталови печалби и ддивиденти извади от тях и с колко ти се повдигна портфейла от това. Не ме занимавай повече с глупости, ако нямаш доблестта да си конкретен по многократно заявения въпрос.
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Абе Мастъра преди няколко дни разправяше, че като стане цената 4 стинки щяло да има огромно предлагане Какво стана, започва ли предлагането, да каже.....???

Коментар

Викнете моя приятел Форексов- да ни каже за тлъстите лихви. Аз казах ли Ви, че като се появи тази лузърка и тролка да злобее и печалбата идва
                              Справяте се чудесно, но си мисля, да ви изпреваря с прибирането на печалбата, защото не се усещате, как може да се ползвате за "маркер" (терминът, въведен от генерала)
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Прецаканке та колко беше лихвата ти в долари с която много се гордееше

Коментар

Working...
                                X