IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Съвсем умишлено купува някой. Най-вероятно тия дето се увътриха на 2ст и на 10ст.

С две думи тяхната средна цена е около 6-7ст

С две думи щом са се увъртили за са що да не се увътрят още малко.

С две думи извода е, че са се хванали на хорцето вече и какво е още малко загуба ако ще е загуба.
    Принципно рядко се сключват сделки без това да е умишлено
    Имаше едни такива по Коледа по-миналата година, но след това се намесиха "влиятелни бизнесмени" и сделките бяха развалени
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• и външни си купуват разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Ако това стане, Мекома с тоя фриифлоут ще влезе в Софикса. Баси Велчовата завера, да го натикаме насила в Софикс и да принудиме индексния да купува на лев и нещо
        Майтапа настрана, незнам какъв е ФФ точно тук, но баш септември мисля се сбираха да вадят и вкарват у Софикса.
        Препоръки няма!

Коментар

• Съвсем умишлено купува някой. Най-вероятно тия дето се увътриха на 2ст и на 10ст.

С две думи тяхната средна цена е около 6-7ст

С две думи щом са се увъртили за са що да не се увътрят още малко.

С две думи извода е, че са се хванали на хорцето вече и какво е още малко загуба ако ще е загуба.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
            До ОСА да я закараме на 10ст-оттам нататък -ей го на левчето
            Ако това стане, Мекома с тоя фриифлоут ще влезе в Софикса. Баси Велчовата завера, да го натикаме насила в Софикс и да принудиме индексния да купува на лев и нещо

Коментар

• Нямало пари на БФБ, а?!
              Нямало ликвидност?!
              Нямало възможности за търговия и добри печалба, а!?

Коментар

• септември сме на 33ст

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Посмали Манго...
                  До ОСА да я закараме на 10ст-оттам нататък -ей го на левчето

Коментар

• Вижте какво, за разлика от разни избушляци на БФБ, да не забравяме, че става дума за:

1. РАБОТЕЩО ПРЕДПРИЯТИЕ (макар и със силно намалени обеми)
                    2. МОДЕРНО ПРЕДПРИЯТИЕ (което е ценно като цяло предприятие, и никой, най-малко кредиторите, имат интерес да го съсипят и разпарчетосат)
                    3. СМИСЛЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ (с добро стратегически избрано местоположение, с традиции и кадри, и с добър бизнес модел, основан на вертикалната интеграция)

Вярно е, че има финансови проблеми, но ако изплува (а всички имат интерес от това), далаверата ще е в хиляди проценти. Реалният изход е да бъде стабилизирано и продадено на стратегически инвеститор от бранша - това е и единственияпът, по който кредиторите ще видат парите си...
                    Last edited by SEBULBA; 03.08.2012, 12:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Смешнико, аз никога не лъжа.
                      Всеки сам да си взима инвестиционнате решения. Когато харесвам акция и съм я купил, естествено ще представя аргументите защо съм го направил. Поне го правя с факти и анализ, а не като индианец - ъъъп, ъъп, ихуууу, якоууу...
                      Тук тактиката ми сега е: Let the profit RUN.
                      А докога ще е така и кога ще продавам си е мое решение. Никой да не очаква че ще го уведомя предварително. На много места съм излизал и цената след това катери още доста. На други - спихва. Не се мисля за гуру и не съветвам никой да взима инвест. решение на база моите коментари!
                      Нещо ми казваш команч, струва ми се... Аз не бойкоборисов, бе...
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        сега е момента за обиране,тапата я няма вече
                        Аз пък гледам от лявата страна и се питам -тия на 3 и 4 ст какво чакат?Сигурно някой да разпродаде дето е купил на 2

п.п. пък тия на 2 и под 2ст
                        Last edited by PLP; 03.08.2012, 12:08.

Коментар

• инвестора не смогва да смята процентите

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                            Батя лъжеш хората за да се имушиш както направи с Бенча
                            Смешнико, аз никога не лъжа.
                            Всеки сам да си взима инвестиционнате решения. Когато харесвам акция и съм я купил, естествено ще представя аргументите защо съм го направил. Поне го правя с факти и анализ, а не като индианец - ъъъп, ъъп, ихуууу, якоууу...
                            Тук тактиката ми сега е: Let the profit RUN.
                            А докога ще е така и кога ще продавам си е мое решение. Никой да не очаква че ще го уведомя предварително. На много места съм излизал и цената след това катери още доста. На други - спихва. Не се мисля за гуру и не съветвам никой да взима инвест. решение на база моите коментари!

Коментар

• сега е момента за обиране,тапата я няма вече

Коментар

• Батя лъжеш хората за да се имушиш както направи с Бенча

Коментар

Working...
                                X