If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Понеже е обедно време пожелавам на троловете и лузърите ДА ДУХАТ СУПАТА. А на завистливата ПРЕЦАКАНКА 2 ПЪТИ ДА Я ДУХА, ЗА ДА НЕ СЕ ОПАРИ ДЕ.Тази тролка където напада акциите и те после се качват. За 0,10 както съм писан съм сигурен, а за после ще видим.Ах Симов , Симов те ме послуша ти момче
За да се появи някой да въвежда оферти купува по 100 000 броя на 6ст това са 6 000 лева и то няколко пъти и то баш затичал се от МЕКОМ то може да го прави само някой който е вече с милиони акции.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Вижте какво, за разлика от разни избушляци на БФБ, да не забравяме, че става дума за:
1. РАБОТЕЩО ПРЕДПРИЯТИЕ (макар и със силно намалени обеми)
2. МОДЕРНО ПРЕДПРИЯТИЕ (което е ценно като цяло предприятие, и никой, най-малко кредиторите, няма интерес да го съсипят и разпарчетосат)
3. СМИСЛЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ (с добро стратегически избрано местоположение, с традиции и кадри, и с добър бизнес модел, основан на вертикалната интеграция)
Вярно е, че има финансови проблеми, но ако изплува (а всички имат интерес от това), далаверата ще е в хиляди проценти. Реалният изход е да бъде стабилизирано и продадено на стратегически инвеститор от бранша - това е и единственияпът, по който кредиторите ще видат парите си...
Ами в момента има въведени поръчки "КУПУВА" за над 6 000 000 бр. акции, както поръчки "ПРОДАВА" за малко над 400 000 бр. акции. Т.е. търсене:предлагане е в приблизително съотношение 15:1
заеби тази работа, ако някой иска да помпа позиция без да дава пари, само като влияе на настроенията точно това би правил.
нямам тук, тва все повече ми прилича на мрежа за шарани.
Ами в момента има въведени поръчки "КУПУВА" за над 6 000 000 бр. акции, както поръчки "ПРОДАВА" за малко над 400 000 бр. акции. Т.е. търсене:предлагане е в приблизително съотношение 15:1
Коментар