Първоначално изпратено от bate Goiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеБа туй падане +28% за деня. Как не те досрамя да го напишеш...
...и както очакваш 7те стинки,спокойно може да върне на 5....Колкото цената се качва,толкова ще стават мераклиите да продават,нормално....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЗа 30 000 лева да можеш да придобиеш 1% от такова предприятие!?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДа така е...както и цената падна с около 10%......Абе интересно е тук....Айде да си признае кой натисна сел....
....докато омайваше ....
Коментар
-
Нека им е зле на тия дето взеха на 2ст за нема и месец тройно. Ма си беше уредена сделка.
Нормалните играчи с добри оценки за ситуацията можеше да вземат в диапазона 3 до 3.3ст имаше си моменти.
Прогнози не могат да се дадат. големите акционери ако искат може да я качат тая позиция и на 10ст тяхна си воля.
Но големите акционери само да не си правят сметките, че на 6ст и 7ст ще им е лесно да продадат. За продажба в диапазона 5 до 5.5ст. Ако пък е за покупка да купуват до колкото си искат.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеВ момента оборота е над 32к лева, и в парично изражение, е малко повече от половината оборот на SOFIX....Абе интересно е тук....Айде да си признае кой натисна сел....
....докато омайваше ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНяма.Твоите 50 или 100% не ме блазнят. Един ден и аз ще се изстрелям някога и тогава ще е с мого повече.
Успех.Е... за 30% от това което си купих, де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСимов ти не си ме разбрал- аз исках и ти да спечелиш и да се освободеиш от дрогата на ПаткитеТвоите 50 или 100% не ме блазнят. Един ден и аз ще се изстрелям някога и тогава ще е с мого повече.
Успех.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
От друга страна с акции на 5-6ст...колко оборот да направиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениети май същите ги говореше и на 3 ст.
Е, шараните от тогава наддадоха двойно на тегло
Коментар
Коментар