IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    За 30 000 лева да можеш да придобиеш 1% от такова предприятие!?!?!
    Там е работата,че никой не знае какво е предприятието...още.За мен /лично мнение/ тук имам само спекулативни цели засега.Нека влязат новите собственици...нека отворят документите......не се знае какво и как е подписвано,колко дела ще има и т.н.Не казвам,че е лошо да имаш тъук....ама нищо не е сигурно

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Ба туй падане +28% за деня. Как не те досрамя да го напишеш...
      Споко бе пич....наистина падна с десетина процента....не съм казал,че е малко покачването.....Имах в предвид ,че докато пише човек и нещата се менят за минути

...и както очакваш 7те стинки,спокойно може да върне на 5....Колкото цената се качва,толкова ще стават мераклиите да продават,нормално....

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        За 30 000 лева да можеш да придобиеш 1% от такова предприятие!?!?!
        То придобиването е лесната част тук

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Да така е...както и цената падна с около 10%......Абе интересно е тук....Айде да си признае кой натисна сел........докато омайваше ....
          Ба туй падане +28% за деня. Как не те досрамя да го напишеш...

Коментар

• За 30 000 лева да можеш да придобиеш 1% от такова предприятие!?!?!

Коментар

• Нека им е зле на тия дето взеха на 2ст за нема и месец тройно. Ма си беше уредена сделка.

Нормалните играчи с добри оценки за ситуацията можеше да вземат в диапазона 3 до 3.3ст имаше си моменти.

Прогнози не могат да се дадат. големите акционери ако искат може да я качат тая позиция и на 10ст тяхна си воля.

Но големите акционери само да не си правят сметките, че на 6ст и 7ст ще им е лесно да продадат. За продажба в диапазона 5 до 5.5ст. Ако пък е за покупка да купуват до колкото си искат.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                В момента оборота е над 32к лева, и в парично изражение, е малко повече от половината оборот на SOFIX
                Да така е...както и цената падна с около 10%......Абе интересно е тук....Айде да си признае кой натисна сел........докато омайваше ....

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                  Няма. Твоите 50 или 100% не ме блазнят. Един ден и аз ще се изстрелям някога и тогава ще е с мого повече.

Успех.
                  Моите 265% за 3 седмици са си вече мои!... Е... за 30% от това което си купих, де...

Коментар

• Ох Симов ти се превърна в Мазохист

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Симов ти не си ме разбрал- аз исках и ти да спечелиш и да се освободеиш от дрогата на Патките
                      Няма. Твоите 50 или 100% не ме блазнят. Един ден и аз ще се изстрелям някога и тогава ще е с мого повече.

Успех.
                      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

От друга страна с акции на 5-6ст...колко оборот да направиш
                        В момента оборота е над 32к лева, и в парично изражение, е малко повече от половината оборот на SOFIX

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                          хайде обратно на 3ст
                          3-2-1 кой знае

Коментар

• хайде обратно на 3ст

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              ти май същите ги говореше и на 3 ст.
                              Е, шараните от тогава наддадоха двойно на тегло
                              Нищо не са наддали, минали са мизерен процент от акциите които минаха тогава. Това в момента е само печалба на хартия, за всеки който не е продал.

Коментар

• Аз днеска го виждам на 7 ст. на финиша. А да видим дали ще позная...

Коментар

Working...
                                X