IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форексов ти мериш хората с аршина си на губещ аусаидер. Знам че се занули на форекс- хазарта и сега завиждаш. Да Мекома може да е стотинки, но 100% са си нещо . Смелите и умните си удвоиха парите, а на тебе форекса ти ги обра. Лягаи да не те бие жена ти , че пенсията пак се изгуби на форексо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      жив съм и то след 22 години и то с много акции от добри компанииОпита и интуицията си съм придобил след загуби на пари и нерви. По добре така, отколкото да завиждаш на успешните и само да тролиш и да нападаш инвестициите на хората
      Ооооо, Кире... Кога успя да натрупаш интуиция и опит на 22 години?! Ма и си вярваш май?!... Че каква инвестиция е покупката на стинкаджийски акции на мекомчето?... Ми то е фалирало отвсякъде бе, Кире! Това е най-долнопробна спекула в една пирамида... Ясно е на всички че последните ще пият една студена вода!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Разбира се има и каръци като Форексов - те проиграха парите си на Форекс - хазарта и сега стискат някакви смешни суми на смешни депозити и дават акъл за да прикрият комплекса си на аутсаидери и губещи

Коментар

• Пончо много си прав има и неуспешни инвестиции, но от тях губиш пари, а не умираш. ЗАтова примера с пилотите не е уместен- както виждаш жив съм и то след 22 години и то с много акции от добри компанииОпита и интуицията си съм придобил след загуби на пари и нерви. По добре така, отколкото да завиждаш на успешните и само да тролиш и да нападаш инвестициите на хората. Със страх инвеститор не се става, нито със малко знания. Много е важно да знаеш както казва Бъфет не само кога да влезеш, но и кога да излезеш от дадена позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Така е при всички пирамиди, бертрамков. Първите пИчелят. Тези които стискат до последно духат супата като Кирето...
            Има логика в думите ти уви.

Тук реално са спичелили едно около 100% -150% някои. От 2.9ст до 7.3ст

А колко изгубиха досега от 2.5 лева до 7.3ст това никой не го обсъжда.
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Троловете яко дръпнаха смукача и яко смучат докато умните и смесите направиха дубъл
              С риск да ме причислиш към троловете, ще ти напомня една метафора: Има стари пилоти, има и смели пилоти, но стари смели пилоти няма.
              По въпроса: ако не се бяха разбрали с Райчев, а ясно и категорично бяха обявили че поемат всичко в свои ръце, това лошо ли щеше да е или добро?
              Изобщо гледайте нещата от много страни и предполагайте винаги че не сте прави - така ще се предпазите от много грешки. Щото птичето и да кацне няколко пъти на рамото, все някога ще "иде у киреча".
              Тъпо е че повечето тук се държат все едно знаят какво се и ще се случва. Истината е че никой не знае. Едните викат "ще видите вие...", другите "яж си .... от яд", а да знаете има и трети, които подкрепят каузата привидно само за да извлекат печалбата си. Те не пишат екзалтирано, а се стремят да изтъкват някой факти и да премълчават други.
              Късмет спекуланти, дано се отървете доволни от горещия картоф. Ако има печалба от спекулата ще има и пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                Пичове,
                поздравление за уцелилите момента с входа в ниското
                Така е при всички пирамиди, бертрамков. Първите пИчелят. Тези които стискат до последно духат супата като Кирето...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Тои Форексов няма- издухал ги е на форекса

Коментар

4И4О ДА НЕ БИ ФОРЕКСОВ ДА Е ПЕКАТА
                    Импосибъл. Пеката няма пари за депозити.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Прецаканката е обречена да вземе твърдия шпек от МЕКОМ

Коментар

• Пичове,
                        поздравление за уцелилите момента с входа в ниското, а преци явно в момента пише с някой от другите си никове или има по-важна (разбира се) работа.

поздрави и успех
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• 4И4О ДА НЕ БИ ФОРЕКСОВ ДА Е ПЕКАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                            На мен тази информация от събранието ми звучи добре.
                            Явно се е взело равновесно решение и волята е да се запази и стопанисва предприятието.
                            По-добре е от емоционални и драматични разправии, които едва ли биха довели до нещо полезно, за когото и да било.
                            +111
                            Покрепям този начин на действие....!!!
                            Нека фондовете, които контролират Фонд Имоти да се поучат от тук. Като писах, че няма нужда да се демонизира ...( забравих му името...) а трябва заедно да намерят решение,те се правят на дечковци и са решили да плашат...гаргите......

пп. ПеКааааа, как си масторе ??? Кой е глупакът ?
                            Все пак доверието в знанието и парите ми се отплати.....Нооо, дубъл не ме кефи...и трипъл също....
                            За Коледа, като се колят прасетата ...тогава ще му мислим......

Коментар

• Какво по -хубаво от това с всеки изминат ден хилядарки да пълнят сметкатаДа ви е сладка ракийката драги съакционери
                              п.п. другата седмица дано е по-успешна

Коментар

• Споко съветвам те да се запасиш с твърдия шпек да не си валат де- защото дубъла може да стане и трипър и катър. Дръж шпека и не се плаши

Коментар

Working...
                                X