If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудещите се на разбирателството на новите мажоритари с Райчев ще им напомня, че той и Тилев са от една партия. Още при шашмите с недопускането при предходнто ОСА се зачудих как тия двама "колеги" не са се разбрали по-цевилизовано. Ето го и отговора...
Ако трябва да сме точни, Тилев не е фактор в тази схема, защото той е назначен за собственик, тъй като е от бригадата на Бригадира.
А според мен Райчев в началото е решил да се прави на мъж и за това е правил циркове на ОСАто на 13 юли. После обаче са му припомнили приказката "Бригадир бригадира не храни, но тежко на тоз дето го няма!" и все пак е решил да остане част от бригадата.
Да, има нещо сбъркано в тази книга. Иначе от файла с присъствалите акционери се вижда че Дар Финанс са си били там с милионите си акции.
Чудещите се на разбирателството на новите мажоритари с Райчев ще им напомня, че той и Тилев са от една партия. Още при шашмите с недопускането при предходнто ОСА се зачудих как тия двама "колеги" не са се разбрали по-цевилизовано. Ето го и отговора...
Определено смятам че това ще е доста по-полезно за акционерите от една остра конфронтация и битка за кокала като при Бенч марк имоти...
Тука си много, много прав! И аз мисля, че разбрали са се по партийна линия.
А да не забравяме, че и другарката Станишева е акционер.
Опаа
Абе аз нещо невиждам Дар Финанс в книгата на акционерите, само адвокатчето Карайчев и заложените на Стефан Райчев
...
Да, има нещо сбъркано в тази книга. Иначе от файла с присъствалите акционери се вижда че Дар Финанс са си били там с милионите си акции.
Определено смятам че това ще е доста по-полезно за акционерите от една остра конфронтация и битка за кокала като при Бенч марк имоти...
Опаа
Абе аз нещо невиждам Дар Финанс в книгата на акционерите, само адвокатчето Карайчев и заложените на Стефан Райчев
Дали тва събрание въобще е легитимно ?
Коментар