IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ХАЙДЕ ПЪРВО НА 33 СТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ЧУЛ ТЕ ГОСПОД
      Важното е че аз съм чул. Господ не може да помогне особено тук.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• ЧУЛ ТЕ ГОСПОД

Коментар

• Момчета не е късно да се включите в свинщината.

До левче има много път.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Хм ,радващи окото движения

Коментар

• А ТРОЛОВЕТЕ ДУХУЕТ ЛИ ДУХУЕТ.Не е препоръка за нищо , но те много обичат да го правят. Катерим ли момчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Чудещите се на разбирателството на новите мажоритари с Райчев ще им напомня, че той и Тилев са от една партия. Още при шашмите с недопускането при предходнто ОСА се зачудих как тия двама "колеги" не са се разбрали по-цевилизовано. Ето го и отговора...
                Ако трябва да сме точни, Тилев не е фактор в тази схема, защото той е назначен за собственик, тъй като е от бригадата на Бригадира.
                А според мен Райчев в началото е решил да се прави на мъж и за това е правил циркове на ОСАто на 13 юли. После обаче са му припомнили приказката "Бригадир бригадира не храни, но тежко на тоз дето го няма!" и все пак е решил да остане част от бригадата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  Тука си много, много прав! И аз мисля, че разбрали са се по партийна линия.
                  А да не забравяме, че и другарката Станишева е акционер.
                  От кал да си, другар да си
                  Нали са на всеки километър да им ...................

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Да, има нещо сбъркано в тази книга. Иначе от файла с присъствалите акционери се вижда че Дар Финанс са си били там с милионите си акции.

Чудещите се на разбирателството на новите мажоритари с Райчев ще им напомня, че той и Тилев са от една партия. Още при шашмите с недопускането при предходнто ОСА се зачудих как тия двама "колеги" не са се разбрали по-цевилизовано. Ето го и отговора...
                    Определено смятам че това ще е доста по-полезно за акционерите от една остра конфронтация и битка за кокала като при Бенч марк имоти...
                    Тука си много, много прав! И аз мисля, че разбрали са се по партийна линия.
                    А да не забравяме, че и другарката Станишева е акционер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
                      Опаа
                      Абе аз нещо невиждам Дар Финанс в книгата на акционерите, само адвокатчето Карайчев и заложените на Стефан Райчев
                      ...
                      Да, има нещо сбъркано в тази книга. Иначе от файла с присъствалите акционери се вижда че Дар Финанс са си били там с милионите си акции.

Определено смятам че това ще е доста по-полезно за акционерите от една остра конфронтация и битка за кокала като при Бенч марк имоти...

Коментар

• https://public.brra.bg/Documents/Ret...202407e6e89831 Стига глупости,а си гледай Олимпиадата.

Коментар

• Даже нямат пълномощно за представляване ,
                          а на предишното събрание ги е имало в акционерната книга.

Коментар

• Опаа
                            Абе аз нещо невиждам Дар Финанс в книгата на акционерите, само адвокатчето Карайчев и заложените на Стефан Райчев
                            Дали тва събрание въобще е легитимно ?
                            Last edited by Itrade; 11.08.2012, 18:19.

Коментар

• https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...5263f7919b778a

https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...945297d4434037

https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...e7639dd0d4742d

Коментар

• Да обясняваш на хора, които са на печалба, колко са се набутали, означава че си пълен олигофрен!

Коментар

Working...
                                X