If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момчета мисля че всичко в момента, което се пише са празни приказки. Според мен ще трябва да се изчака до отчета за третото тримесечие. Там ще се види дали предприятието е почнало да работи. Меком вече изпусна лятото, като силен сезон, ако не може да се включи за зимата май ще пускат кепенците.
Аз лично очаквам да одвайсеторя едни 5000 лева. Другите какво очакват нямам представа.
Аз съм написал в потфейла 0 срещу стойността на тази инвестиция, защото когато влизах нищо не се знаеше. Така че и една стотинка да мога да им взема пак ще е добре. Към момента съм 100% на инвестицията си.
Когато Оцк беше 8 лв, казваше, че за спекулата би си взел на 3 лв. Е, сигурно не си имал проблем да го хванеш на 3 лв. но с оглед развитието там може би, си променил виждането си, В този смисъл, дано си залужава чакането, а и дано и тук не стане нещо като оцк-2. Не е препоръка.
Или както на 100 лева казвах, че HDPAT си заслужава? Състоянието при Меком и ОЦК е коренно различно. Седи мирен и гледай шоуто.
Не се надъхвайте чак толкова много. Ше си трябва чакане.
Когато Оцк беше 8 лв, казваше, че за спекулата би си взел на 3 лв. Е, сигурно не си имал проблем да го хванеш на 3 лв. но с оглед развитието там може би, си променил виждането си, В този смисъл, дано си залужава чакането, а и дано и тук не стане нещо като оцк-2. Не е препоръка.
Миналата година се тиражираха новини, че се завземат нови пазари а реално се оказа, че Меком работел с намален капацитет.
Да видим какво друго ще се окаже реално.
Иначе ако големите решат могат да я качат на 10ст но ако спрат покупките ще върне на 9ст.
Също така тук големите това значи онея с 10-ките милиони акции. Та те могат да спечелят само ако Меком се затвърди и продадат дяловете на някой който купи компанията.
На борсата трудно ще продават и на 10ст.
А иначе към момента решат ли да продават дори само тия с по няколко милиона акции трудно ще отлепи тая позиция от 9-10ст.
Злобея щото не съм в позицията.
Да не стане ясно още след три дни че си в грешка..
Миналата година се тиражираха новини, че се завземат нови пазари а реално се оказа, че Меком работел с намален капацитет.
Да видим какво друго ще се окаже реално.
Иначе ако големите решат могат да я качат на 10ст но ако спрат покупките ще върне на 9ст.
Също така тук големите това значи онея с 10-ките милиони акции. Та те могат да спечелят само ако Меком се затвърди и продадат дяловете на някой който купи компанията.
На борсата трудно ще продават и на 10ст.
А иначе към момента решат ли да продават дори само тия с по няколко милиона акции трудно ще отлепи тая позиция от 9-10ст.
Злобея щото не съм в позицията.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар