If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дитката за тези , които нямат акции, а харесват и се интересуват от продуктите има предлагане на много твърд шпек - в магазините де. Вземи си от него ще ти хареса
Умните си продават, алчните но страхливите които са се маели досега се напъват да купуват....
Къде ли ще е черния петър накрая, троловете като Киро не спират да подбутват темата с безидейни коментари, с цел да се доберат до някоя стинка отгоре.
Лично мнение, без препоръка
Г-н Янков,още един въпрос, отговорът който може да ме накара да стана пак акционер тук,и който може да повлияе пряко на цената на акцията
Има ли готовност и желание новият Мажоритар да покрие със собствени средства част или всички дългове на Меком.Това със сигурност ще облекчи работата....а и ще подкрепи акцията.Има ли намерение новият Мажоритар да замени един дълг с друг(примерно издаване на облигационна емисия)[/QUOTE
От многото забавни постинги тук, този е един от най-веселите
има ли намерение новият Мажоритар да раздаде дивиденти на определени миноритани акционери от собстветните си средства?
[QUOTE=BOBAN1;1059295256]Г-н Янков,още един въпрос, отговорът който може да ме накара да стана пак акционер тук,и който може да повлияе пряко на цената на акцията
Има ли готовност и желание новият Мажоритар да покрие със собствени средства част или всички дългове на Меком.Това със сигурност ще облекчи работата....а и ще подкрепи акцията.Има ли намерение новият Мажоритар да замени един дълг с друг(примерно издаване на облигационна емисия)[/QUOTE
От многото забавни постинги тук, този е един от най-веселите
Г-н Янков,още един въпрос, отговорът който може да ме накара да стана пак акционер тук,и който може да повлияе пряко на цената на акцията
Има ли готовност и желание новият Мажоритар да покрие със собствени средства част или всички дългове на Меком.Това със сигурност ще облекчи работата....а и ще подкрепи акцията.Има ли намерение новият Мажоритар да замени един дълг с друг(примерно издаване на облигационна емисия)
Бобане, ти хем декларираш, че не си акционер, хем се опитваш диригент да го играеш. Ма моля ти се, извади няколко милиона и ти и го раздавай баш шефа, щот така на нищо не мязаш.
Има ли готовност и желание новият Мажоритар да покрие със собствени средства част или всички дългове на Меком.Това със сигурност ще облекчи работата....а и ще подкрепи акцията.Има ли намерение новият Мажоритар да замени един дълг с друг(примерно издаване на облигационна емисия)
е как какво? започва сигурно як износ към русия и азия, нещата потръгват, проблемите се решават и финансовия инвеститор продава всичко обратно на съдията изпълнител
Коментар