IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
    Импе извинявай, явно не си ти като гледам офертите 55555, 44444, 33333 явно е имитатор.
    Импа или това, което е той, такива поръчки не вкарва! Големи са за него и възможностите му!

Коментар

• БФБ е пълен цирк!

Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
      много имитатори се насъбраха

55 555
      44 444
      33 333

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• В шеги и закачки се появиха оферти за 33333, 44444, 55555 броя и май никой не вярва и на лошите отчети........
        Импе, това не са имитатори и мегалъжци ......

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
          много имитатори се насъбраха

55 555
          44 444
          33 333

Явно на борсата не са останали свестни дружества щом опряха инвеститорите до тук.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Импе извинявай, явно не си ти като гледам офертите 55555, 44444, 33333 явно е имитатор.

Коментар

• много имитатори се насъбраха

55 555
              44 444
              33 333

Коментар

• И едно съобщение до Киро да си знае, че дори днес е можел да опита да продаде успех.

Коментар

• Браво пичове! Добре браните Шпека

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Сигурно msimov е влезнал в играта .
                    Не съм толкова луд.

Докато не обяви несъстоятелност вероятно ще се движите в диапазона от 2 до 5ст и ще се надлъгвате един друг.

Както се казва забавлявайте се.

Коментар

• Сигурно msimov е влезнал в играта .

Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
                      Импе ти ли токущо стана собственик на 5555 броя или някой имитатор.

Коментар

• kat

Mekom-Месо, колбаси, мас, голям праз. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1383634

Коментар

• Тая поръчка определено ще мине.

п.с. пълна скука е на БФБ, пише се само в някои спекулантски теми .

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          ...

Или пък да пусна поръчичка 222 222 на 0.001 кинта, ърм?

Коментар

• Импе ти ли токущо стана собственик на 5555 броя или някой имитатор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                              Ако ти минат поръчките може и да съберем някой % за ОСА
                              Аз си ги дръпнах поръчките - явно никой няма да се подплаши толкова, че да ми шитне - а аз пък 4 стинки не давам.

Или пък да пусна поръчичка 222 222 на 0.001 кинта, ърм?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Ха-ха - спряха я - моите поръчки ги затрупаха яко - никой не ми дава ни на 2.4 стинки, ни на 1.8 стинки, ни на 0.8 стинки... Само някой ме пунтира при продажбите - ама не съм аз - в моментът тук имам точно 0 бройки...
                                Ако ти минат поръчките може и да съберем някой % за ОСА

Коментар

Working...
                                X