Първоначално изпратено от sb_design
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
БФБ е пълен цирк!
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениемного имитатори се насъбраха
55 555
44 444
33 333
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениемного имитатори се насъбраха
55 555
44 444
33 333
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСигурно msimov е влезнал в играта.
Докато не обяви несъстоятелност вероятно ще се движите в диапазона от 2 до 5ст и ще се надлъгвате един друг.
Както се казва забавлявайте се.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Сигурно msimov е влезнал в играта.
Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнениеИмпе ти ли токущо стана собственик на 5555 броя или някой имитатор.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Тая поръчка определено ще мине.
п.с. пълна скука е на БФБ, пише се само в някои спекулантски теми.
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...
Или пък да пусна поръчичка 222 222 на 0.001 кинта, ърм?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнениеАко ти минат поръчките може и да съберем някой % за ОСА
Или пък да пусна поръчичка 222 222 на 0.001 кинта, ърм?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха - спряха я - моите поръчки ги затрупаха яко - никой не ми дава ни на 2.4 стинки, ни на 1.8 стинки, ни на 0.8 стинки... Само някой ме пунтира при продажбите - ама не съм аз - в моментът тук имам точно 0 бройки...
Коментар
Коментар