If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предпочитам БРЕФ- там парите за дивидент са осигурени
Не е сигурно на 100%, че ще вземеш еднократен дивидент. Има много вода да изтече докато го гласуват, Но дали ще го гласуват или надали !? !??
Не е препоръка
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Дотам ли да я е докарал вече ? Ако започне да кешира, може цената да иде в областта на чистите артии.
Аз пък си мислех, че импа е решил да се ликвидира тук, за да си вземе още от фарма-империята, така ли е Импи?, признай си !
Не е препоръка
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Казвам, че не правиш разлика между консолидиран и неконсолидиран отчет, а си тръгнала да инвестираш. Къде ги видя тези приходи да са паднали на 8 милиона?
Май не си наясно, че само за 6 месечието са близо 23 милиона? Не знам въобще защо обсъждам такива елементарни неща... Гледайте ги тези отчети, те затова се публикуват
Е как къде съм го видяла, написала съм къде. Освен ако са го променили ... ще е друга работа. Дори и нямаше данни за 2011, а само за 2009 и 2010, имам съмнения, че за неатрактивни дружества, не се стараят много, да поддържат данните. Но и това си е някакъв показател.
Ще перефразирам генерала: "Тъжно е, но може и без акции "
Защо, лошо ли е на борсата ?
Освен това капитализация от 10тина милиона за туй дружество някак си ми се струва множко, но пазара има думата
Казвам, че не правиш разлика между консолидиран и неконсолидиран отчет, а си тръгнала да инвестираш. Къде ги видя тези приходи да са паднали на 8 милиона?
Май не си наясно, че само за 6 месечието са близо 23 милиона? Не знам въобще защо обсъждам такива елементарни неща... Гледайте ги тези отчети, те затова се публикуват
Tо работи, ама приходите за 2009 са били 24 мил., а за 2010 падат 3 пъти до към 8 мил. (така пише в инвесторчето). Какъв извод да следва !? A и 20 и няколко мил заеми си искат ... лихвата )) Не е препоръка
Последното 3 месичие ще навакса като се завърнат по 100-200 к гладни гърла от Гръцко, Талянско и Испанско ще искат мръвка и като се изстреля акцията ....
Коментар