IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Що за идиот трябва да си, за срутиш цената, да продадеш 10 акции за 1.60 и да платиш 2.00 комисионна?
    Както казваше дядо ми: Има ги всекакви
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Понякога става и без да го искаш ,а иначе ПАНИКА е обхванала БФБ то ,просто акъла ми не побира печелещи компании с печалби близки до преди кризата- с 30-40 % надолу ,много ми е интересно с какво се избиват тезизагуби даже и златото е надолу
      Last edited by toto 2; 30.11.2011, 13:46.

Коментар

• Що за идиот трябва да си, за срутиш цената, да продадеш 10 акции за 1.60 и да платиш 2.00 комисионна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ха-ха - ся пък 40% нагоре...

Не е ли забавно, а? Пьяу - нагоре, после - пьяу - надолу, и секи ден - пьяу-пьяу-пьяу.....
          Аре и при привилегированите - пьяу-пьяу-пьяу...

Без и сам да го очаквам - и по двете позиции си допопълних на неочаквано тънки нива...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
            Импе ако влезе някой живеещ в Силистра и ти драсне някой ред относно моментното състояние на колбасарския гигант ще разбереш колко неуместно използваш израза
            ГАРАНТИРАН ДИВИДЕНТ

Все пак успех и без препоръки.
            Драги Винарю - печалбата за 9-месечието е 411 бимберици... как се връзва това с твърдението ти, че няма да имат да снесат 53 бимберици дивидент? Ми те само декемврий (месецът на прасешките погребения) ще изкарат повече !!!
            Last edited by Императорът; 30.11.2011, 11:28.

Коментар

И аз. На посочената от мен по-долу цена.
              Импе ако влезе някой живеещ в Силистра и ти драсне някой ред относно моментното състояние на колбасарския гигант ще разбереш колко неуместно използваш израза
              ГАРАНТИРАН ДИВИДЕНТ

Все пак успех и без препоръки.

Коментар

• Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнение
                все пак Импе аз бих продал веднага
                И аз. На посочената от мен по-долу цена.

Коментар

• Коментара от днес е: Защо да купуваш привилегировани акции на 1 лев когато можеш да ги купиш и на 50ст
                  Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

И аз това се чудя - до каква степен някой трябва да е кух или озайчен, за да продаде по 75 стинки акции, дето ще му носят по 18 стинки гарантиран дивидент годишно?
                    Прецаканото - ако ме подкокоросваш, ще ти шитна моите по 2.18 кинта... аре от мене да мине. Аз още не съм подлудял.

...а да се смята, че компанията няма да има 51 бимберички, за да плати гарантираният дивидент, е толкова смехотворно, че няма да го коментирам.
                    все пак Импе аз бих продал веднага

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      намерих: по 18 стотинки за 5 години...

Чудно ми е продавача на 0.75 какъв го дири??
                      И аз това се чудя - до каква степен някой трябва да е кух или озайчен, за да продаде по 75 стинки акции, дето ще му носят по 18 стинки гарантиран дивидент годишно?
                      Прецаканото - ако ме подкокоросваш, ще ти шитна моите по 2.18 кинта... аре от мене да мине. Аз още не съм подлудял.

...а да се смята, че компанията няма да има 51 бимберички, за да плати гарантираният дивидент, е толкова смехотворно, че няма да го коментирам.
                      Last edited by Императорът; 29.11.2011, 20:17.

Коментар

• добре би било да продадете тази акция

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Ти да не завиждаш
                          Нямам причина ! Очаквам и по-ниски нива ! Не е препоръка
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ти да не завиждаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              ...
                              Сухото си е сухо
                              а покрай сухото гори и мокрото
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Не е казано за еднократен дивидент- по важно е че разкешиха добре в тази криза и има пари за дивиденти..Сухото си е сухо

Коментар

Working...
                                X