If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Понякога става и без да го искаш ,а иначе ПАНИКА е обхванала БФБ то ,просто акъла ми не побира печелещи компании с печалби близки до преди кризата- с 30-40 % надолу ,много ми е интересно с какво се избиват тезизагуби даже и златото е надолу
Импе ако влезе някой живеещ в Силистра и ти драсне някой ред относно моментното състояние на колбасарския гигант ще разбереш колко неуместно използваш израза
ГАРАНТИРАН ДИВИДЕНТ
Все пак успех и без препоръки.
Драги Винарю - печалбата за 9-месечието е 411 бимберици... как се връзва това с твърдението ти, че няма да имат да снесат 53 бимберици дивидент? Ми те само декемврий (месецът на прасешките погребения) ще изкарат повече !!!
Импе ако влезе някой живеещ в Силистра и ти драсне някой ред относно моментното състояние на колбасарския гигант ще разбереш колко неуместно използваш израза
ГАРАНТИРАН ДИВИДЕНТ
И аз това се чудя - до каква степен някой трябва да е кух или озайчен, за да продаде по 75 стинки акции, дето ще му носят по 18 стинки гарантиран дивидент годишно?
Прецаканото - ако ме подкокоросваш, ще ти шитна моите по 2.18 кинта... аре от мене да мине. Аз още не съм подлудял.
...а да се смята, че компанията няма да има 51 бимберички, за да плати гарантираният дивидент, е толкова смехотворно, че няма да го коментирам.
И аз това се чудя - до каква степен някой трябва да е кух или озайчен, за да продаде по 75 стинки акции, дето ще му носят по 18 стинки гарантиран дивидент годишно?
Прецаканото - ако ме подкокоросваш, ще ти шитна моите по 2.18 кинта... аре от мене да мине. Аз още не съм подлудял.
...а да се смята, че компанията няма да има 51 бимберички, за да плати гарантираният дивидент, е толкова смехотворно, че няма да го коментирам.
Коментар