IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Не е сигурно кой ги е купил......
    Всъщност е.
    Тези коите се бяха нашибаха тук просто си се донашибаха и с още.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Абе играем си тук на Черен Петър и това е, квото не е опоскано старото ръководство ще го опоска новото и това е..... Важно е купон да става......

Много хора трябва да се извиненят на Мастъра за Плювките, включително и админа за това че Ги остави да го плюват

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        И какво сега, Райчев изкупи 800 000 акции на 4 стинки щото пуснал фалшив отчет?!?! Е такъв екшън няма никъде!!! Като ви казвах да не оставате без билети за тоя филм мислите, че се бъзикам, тука актьорския състав е уникален!!!
        Не е сигурно кой ги е купил......

Коментар

• И какво сега, Райчев изкупи 800 000 акции на 4 стинки щото пуснал фалшив отчет?!?! Е такъв екшън няма никъде!!! Като ви казвах да не оставате без билети за тоя филм мислите, че се бъзикам, тука актьорския състав е уникален!!!

Коментар

• Най-пикантните неща вътре в дружествата излизат от бивши служители.

Изобщо не се съмнявам, че баланса е точно така както са го обявили. въпроса е, че това не може да се свърши за тримесечие.

Най-лошото е, че одиторите за 3 000 лева ще продадат и собствените си майки и ще подпишат ама каквото им се каже все пак гладни години са.

Извода е, че в България миноритарите ама изобщо не са застраховани спрямо измама от мажоритар. просто начини да бъдат прекарани миноритарите са безкрай. Хубави активи може да се отписват и бракуват. Вземания да се отписват. каквото се сетите. Да се правят всякакви измислени разходи.

Просто миноритарите трябва всекидневно да се молят в дружеството което са не става дума само за тук. Да се молят мажоритаря да не ги е окрал на първо време па чак след това идва ред и на световната криза и на кризата в страната които реално съсипаха сигурно половината ни борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Че 6 месечен отчет одитира ли се?
              И месечен отчет може да се одитира, щом имаш желание и си плащаш... Иначе по принцип не е задължително...

Коментар

• Новото ръководство е най-добре отново да изкупи акциите до 6-7 ст поне и да си ги пази. Това са едни ценни акции няма как иначе да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  А уж , всички следят темата и развитието !
                  На ОСА с новото ръководство, не беще ли гласувано изрично, заверка на отчетите от втори одитор и съответните разходи ?
                  Че 6 месечен отчет одитира ли се?

Коментар

• ЩО МЛЪКНАХТЕ , да не ВИ обидих ?

Коментар

• А уж , всички следят темата и развитието !
                      На ОСА с новото ръководство, не беще ли гласувано изрично, заверка на отчетите от втори одитор и съответните разходи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                        Аз лично днес научих, че в сайта на Дарик имало секция за качване за отчети.
                        Досега не я бях ползвал. Странното е, че мистериозния отчет се появи само там, но не и другите два сайта, освен инвестора. Според мен поради олабен контрол, най-вероятно само с un и pass. В общите им условия не се споменава нищо за ел.подпис, за разлика от екстрите

_http://darikfinance.bg/otcheti

Ми то явно ти трябва само име и парола....и ако ги знаеш,всеки може да слага каквото си иска.

Бертрам,прав си ....не знам колко е истински отчетът,но наистина може да" светне лампата" на някои хора.

И КЪДЕ Е КФН По дяволите.......баси ,всеки си разиграва коня както сио иска.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ТВОЯ РАБОТА КОЛКО ПРОЦЕНТА ЩЕ НАПРАВЯ АЗ. Ти мисли за своите пари
                          Ами аз това и правя
                          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Аз лично днес научих, че в сайта на Дарик имало секция за качване за отчети.
                            Досега не я бях ползвал. Странното е, че мистериозния отчет се появи само там, но не и другите два сайта, освен инвестора. Според мен поради олабен контрол, най-вероятно само с un и pass. В общите им условия не се споменава нищо за ел.подпис, за разлика от екстрите

_http://darikfinance.bg/otcheti
                            Общи условия

За да използва рубриката, всяка една компания следва да посочи лице за контакт, което да бъде оторизирано от екипа на DarikFinance.bg. DarikFinance.bg си запазва правото да откаже оторизация при непредоставяне на достатъчно данни от страна на компанията или при използване на рубриката не по нейното предназначение.

Отговорност за съдържанието на публикуваните материали носи емитентът. Компаниите се задължават да спазват законите при публикуването на информация.
                            |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                            |___________||__|___|)
                            (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ТВОЯ РАБОТА КОЛКО ПРОЦЕНТА ЩЕ НАПРАВЯ АЗ. Ти мисли за своите пари

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                Не знам нормативно как са уредени нещата при пускането на отчет. Как става подмяната ако реалният е друг, защото в момента бас ловя, че лицата на всички баламурници и/или подкупни чиновници в банките кредиторки са меко казано зелени...те си знаят защо. Каква е постановката ако сега банките скочат и напраскат запори и изискат кредитите си...

поздрави и успех
                                Ти си по-лош и от мен аз тук 100 поста написах. ти написа само един и ги скапа.

Коментар

Working...
                                X