IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• къде е отчетаааа бе Никиииии

Коментар

• Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнение
        Сега мотивът за плащане стана - ЗАЩОТО СУМАТА Е СКРОМНА!!! Излиза, че и най-върлият им привърженик вече се съмнява в платежоспособността на фирмата!!!
        А прасешкото отдавна не го гледат, защото нямат парички да го правят. Не че е рентабилно производството у нас де......
        Привръженик? Ти или бръкаш мен с Н. Василев, или бръкаш саламаджийницата со Софкомът напримерно.
        Влязъл туканка заради сосният дивидент, който смятам да си получавам от догодина. Дори още акциики ще си понакупя спокойничко и скромно, а догодина по туй време аз ще се подхилквам.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Някой може ли да ми каже къде може да се намери отчета на Меком???
          Никито Василев би трябвало да знае повече по темата

Коментар

• Някой може ли да ми каже къде може да се намери отчета на Меком???
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Това ... дружество, какво прави тук,... сред коментарите !? !?
              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                какво става тук няма ли да има раздвижване
                Явно купувачите чакат обещаните милиони
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Меком

Поредният балон-преди да си купувате дадена акция прочетете повече за директора и заместниците му и си направете изводите дали да рискувате...хотели на Дунава и т.н.....може и да са го вече източили....

Коментар

• излезе ли отчета тук

Коментар

• какво става тук няма ли да има раздвижване

Коментар

• Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнение
                        Сега мотивът за плащане стана - ЗАЩОТО СУМАТА Е СКРОМНА!!! Излиза, че и най-върлият им привърженик вече се съмнява в платежоспособността на фирмата!!!
                        А прасешкото отдавна не го гледат, защото нямат парички да го правят. Не че е рентабилно производството у нас де......
                        Не ми се рови конкретно за числа ама си мисля че беше символична цялата тази сума.Грубо мисля 280 000 прив.акции по 0.18 стинки ли беше гарантирано= 55 - 60 к лв което мисля няма да е хич проблем
                        Все пак това са рискови активи всеки си знае дали може да си го позволи това "неполучаване" на дивидент
                        НЕ е препоръка за нищо, аз лично смятам че ще си платят до стотинка дивидента

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Аз мисля, че дивидентът на привилегированите ще го снесат, щото сумата е скромна.

Ако пък толко нямат сухо - да платят в салам или в прасешко - аз приемам и тоя вариант.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                            А не щем салам ..искаме кешовица
                            Не му се вързвай, той, императора е вече слънчасал! Ама ако му подадат един четвъртит салам и ще се оправи )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Аз мисля, че дивидентът на привилегированите ще го снесат, щото сумата е скромна.

Ако пък толко нямат сухо - да платят в салам или в прасешко - аз приемам и тоя вариант.
                              А не щем салам ..искаме кешовица

Коментар

• супер

Коментар

Working...
                                X