Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениеСега мотивът за плащане стана - ЗАЩОТО СУМАТА Е СКРОМНА!!! Излиза, че и най-върлият им привърженик вече се съмнява в платежоспособността на фирмата!!!
А прасешкото отдавна не го гледат, защото нямат парички да го правят. Не че е рентабилно производството у нас де......
Влязъл туканка заради сосният дивидент, който смятам да си получавам от догодина. Дори още акциики ще си понакупя спокойничко и скромно, а догодина по туй време аз ще се подхилквам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНякой може ли да ми каже къде може да се намери отчета на Меком???
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениекакво става тук няма ли да има раздвижванеМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениеСега мотивът за плащане стана - ЗАЩОТО СУМАТА Е СКРОМНА!!! Излиза, че и най-върлият им привърженик вече се съмнява в платежоспособността на фирмата!!!
А прасешкото отдавна не го гледат, защото нямат парички да го правят. Не че е рентабилно производството у нас де......
Все пак това са рискови актививсеки си знае дали може да си го позволи това "неполучаване" на дивидент
НЕ е препоръка за нищо, аз лично смятам че ще си платят до стотинка дивидента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля, че дивидентът на привилегированите ще го снесат, щото сумата е скромна.
Ако пък толко нямат сухо - да платят в салам или в прасешко - аз приемам и тоя вариант.
Сега мотивът за плащане стана - ЗАЩОТО СУМАТА Е СКРОМНА!!! Излиза, че и най-върлият им привърженик вече се съмнява в платежоспособността на фирмата!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеА не щем салам ..искаме кешовица)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля, че дивидентът на привилегированите ще го снесат, щото сумата е скромна.
Ако пък толко нямат сухо - да платят в салам или в прасешко - аз приемам и тоя вариант.
Коментар
Коментар