IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам нормативно как са уредени нещата при пускането на отчет. Как става подмяната ако реалният е друг, защото в момента бас ловя, че лицата на всички баламурници и/или подкупни чиновници в банките кредиторки са меко казано зелени...те си знаят защо. Каква е постановката ако сега банките скочат и напраскат запори и изискат кредитите си...

поздрави и успех
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Слава Богу щото работа с Гоогле и то запазва файловете. Баланса с 63-те милиона загуба ми седи като файл не го бях изтрил и сега ще си го запазя.

После като обявят и те ще сравняваме.

Старото ръководство се опита да узакони нещата вършени в дружеството нищо повече.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Старото ръководство току що ви показа какво е реалното състояние на дружеството. Новото може да се пукне от мъка, че излезнаха на бял свят магариите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Прави каквото знаеш, но не съм забелязъл фирмите в БГ, които са в несъстоятелност и ликвидация да са 0ст. Ами ако отново заработи
          Ами тогава ще направиш много %
          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            тук никога не е скучно
            кове се новата корпоративна история на България с отровни хапчета и всякакви номерца
            ето поредното

Нова драма в Меком – бившето ръководство е пуснало отчета с 63 млн. загуба
            http://www.investor.bg/novini-i-anal...zaguba,139449/
            И защо мислите, че новото ръководство ще обяви друго. И още нещо след това обявяване от старото новото ако обяви нещо много по-различно туку то се превърне в новия хитрец.

Тук ще трябват документи заверени не от един а от 3 одитора минимум и то известни и с реноме, че да повярва някой на балансите.

Коментар

• Някой запознат ли е с процедурата "по качване" на отчет на публично дружество.С електронен подпис ли се работи.

Защо след като "новите ' са дошли,не са взели 'правомощията" на старите....или някой не си гледа работата

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Кой беше завеждащ пазарни манипулации в комисията?
                който и да е , ще е в отпуск

Коментар

• Кой беше завеждащ пазарни манипулации в комисията?

Коментар

• Wall street - the new generation . Днеска гледахме трейлъра от новия филм на Олиии.. мър Стоун - Тилев с любезното съдействие на KFN (Kentucky Fried Notchicken ).Главни герои - все известни артисти + звездата на филма- един бивш министър ( а може би и бъдещ ) Спонсори на лентата - добри и скромни хора които не искат да се злоупотребява с имената им .Сценария на филма ще се развива в движение напред във времето и в строга зависимост от добротата на спонсорите .

Коментар

• Прави каквото знаеш, но не съм забелязъл фирмите в БГ, които са в несъстоятелност и ликвидация да са 0ст. Ами ако отново заработи

Коментар

Ами то ако не е руска рулетка как да е 4-5ст цената
                        Ами ако кредиторите не се съгласят да превърнат част от задълженията в собствен капитал и се премине към ликвидация, то тогава ще е 0 стотинки.

Със сигурност ситуацията е интересна - това си е "special situation".

Аз лично смятам да изчакам, за да видя под каква форма ще е преструктурирането на баланса, ако се стигне до такова, и ако "да" кои инструменти ще са най-атрактивни.

А и е интересно новата капиталова структура каква пазарна позиция на МЕКОМ ще завари.
                        Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Ами ти мислиш, но не е вярно- взеха му бизнеса и сега прави циркове. Променят се времената брат

Коментар

БОБАНЕ като доберман си да го ръфаш този Меком, но го правиш интелигентно и с аргументи и лоши сценарии. Не като една тролка подводна спортистка със злоба, завист и простотияСамо ми обясни толкова ли мислиш, че лесно се вадят 3милиона, когато банките са те лишили от доверието си
                            Киро,аз мисля,че Райчев не 3млн,а 30 ще изкара.......Няма да "ръфам"....спирам,достатъчно казах.....а пък и като се замисля,всичко ,което съм казал,се базира на отчет,който се оказа,че е фалшив.....Така,че като дойде "истинският" може да почна и да хваля фирмата....и даже да си купя акции(това на майтап)....Киро,честно,на маймуни ни направиха.....И да няма една КФН да скръцне и да "удари" някой....
                            Last edited by BOBAN1; 29.08.2012, 16:42.

Коментар

• Ами то ако не е руска рулетка как да е 4-5ст цената

Коментар

• Тук според мен без преструктуриране на капиталовата структура няма как да стане:

вариант 1) увеличение на капитала

вариант 2) преговори с кредиторите за debt-for-equity swap

вариант 3) ликвидация

Неизвестните са прекалено много и на мен тука ми изглежда като руска ролетка на този етап.

А КФН, ако не направи нищо по въпроса с фалшивите отчети ще се дискредитира много (ако има на къде повече).

Нямам акции!
                                Last edited by Silver Fox; 29.08.2012, 16:39.
                                Veni, Vidi, Vici

Коментар

Working...
                                X