Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТц, наивен съм си и не мога да разбера как, чрез полицейщина и доносничество ще стигнем до прогрес
Не защитавам акциите на Меком,нямам от тях,ама все пак е далеч по-добре тази акция от ОЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТц, наивен съм си и не мога да разбера как, чрез полицейщина и доносничество ще стигнем до прогрес
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеТи не ми се прави на "наивен",много добре знаеш кво имам предвид!!!!Все пак не сме в Щатите нали!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕхаааа, а къде остава свободата на словото???? И ако са обикновени юзъри, кой точно закон забранява приказките за покупки и продажби? Ти влизал ли си във щатски финансов форум? Или в обикновен месиджборд на Яху например?
Или казваш комисията да се занимава с юзърите, а Баневци, Захариевци, Мекомци да си веят байрака? Не че до сега не е така де
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеТо само тази статия да е,здраве му кажи.Станаха доста и аз направо се чудя що се търпят и хора,(да не са им роднини)които откровенно коментират цени на ,които са купили кога са и продали тем подобни идиотщини.Направо се чудя и на тия от КФН-то,никой ли не поглежда кво се драска постоянно тук а?И защо така наречените "модератори" не подават тия лица където трябва?
Или казваш комисията да се занимава с юзърите, а Баневци, Захариевци, Мекомци да си веят байрака? Не че до сега не е така де
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение...."...Днешната разпродажба на акциите прилича на тази на мажоритарния пакет от Меком АД от лятото на 2012 г., когато цените на акциите потънаха с 88% за месец под натиска от продажби на съдебен изпълнител......."
ОЦК е обявен в несъстоятелност и дефакто е фалирал, защото от търговете по продажба на активи не са покрити и 10 % от задълженията....
За Меком тези процедури не са се състояли.........
С тази статия "Инвестор" БГ оказва влияние и дава насока за продажба на акции от дружеството...
Не съм юрист но мисля, че една неустойка за причинени вреди от тази статия може да се вземе.......
Преди няколко месеца Инвесторът пусна статия ,че консолидираната печалба на Химимпорт трябвалоа да бъде намалена със вземанията на България Еър.Това беше ПЪЛНА ГЛУПОСТ.По МСС точно си пише кое влиза и кое не в печалбата.
Ама ...така е.Едва ли може да търсиш отговорност
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение...."...Днешната разпродажба на акциите прилича на тази на мажоритарния пакет от Меком АД от лятото на 2012 г., когато цените на акциите потънаха с 88% за месец под натиска от продажби на съдебен изпълнител......."
ОЦК е обявен в несъстоятелност и дефакто е фалирал, защото от търговете по продажба на активи не са покрити и 10 % от задълженията....
С тази статия "Инвестор" БГ оказва влияние и дава насока за продажба на акции от дружеството...
Не съм юрист но мисля, че една неустойка за причинени вреди от тази статия може да се вземе.......
Коментар
-
...."...Днешната разпродажба на акциите прилича на тази на мажоритарния пакет от Меком АД от лятото на 2012 г., когато цените на акциите потънаха с 88% за месец под натиска от продажби на съдебен изпълнител......."
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМалииии с 14 лв. вдигаш акцията с 12%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЯвно някой знае нещо в повечко .
Не е препоръка за ПК ....щото не знам дали не взе да се чисти и таз артия от лицето на БФБ
Коментар
-
Явно някой знае нещо в повечко .
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМежду другото кой е купувал днес?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от muhaha Разгледай мнениеКак кой?
Не се ли сещате?
Новият партньор на Райчев купува.
Коментар
Коментар