IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Мисля,че не си прав в момента.ОЦК е .....разпродаден...ЗАВОДЪТ със активите.На теб няма да обяснявам,че акциите му нищо не струват.
    Как така нищо не струват пък има търговия с тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Тц, наивен съм си и не мога да разбера как, чрез полицейщина и доносничество ще стигнем до прогрес
      Мисля,че не си прав в момента.ОЦК е .....разпродаден...ЗАВОДЪТ със активите.На теб няма да обяснявам,че акциите му нищо не струват.Меком в момента е ВСЕ ОЩЕ работеща фирма.ПО ОТЧЕТ има активи(друг е въпросът колко е верен).Не може да се сравняват така две акции .камо ли да се пуска статия ,и то тенденциозно.

Не защитавам акциите на Меком,нямам от тях,ама все пак е далеч по-добре тази акция от ОЦК.

Коментар

Тц, наивен съм си и не мога да разбера как, чрез полицейщина и доносничество ще стигнем до прогрес
        Ква полицейщина бе "Наивен",ти май на тъп се правиш не на наивен!!!Айде лека вечер няма да се занимавам със всеки хейтър тук.Толкова сте много тук,че на жълтите павета няма да се поберете!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
          Ти не ми се прави на "наивен",много добре знаеш кво имам предвид!!!!Все пак не сме в Щатите нали!!!!

Коментар

Ехаааа, а къде остава свободата на словото???? И ако са обикновени юзъри, кой точно закон забранява приказките за покупки и продажби? Ти влизал ли си във щатски финансов форум? Или в обикновен месиджборд на Яху например?
            Или казваш комисията да се занимава с юзърите, а Баневци, Захариевци, Мекомци да си веят байрака? Не че до сега не е така де
            Ти не ми се прави на "наивен",много добре знаеш кво имам предвид!!!!Все пак не сме в Щатите нали!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
              То само тази статия да е,здраве му кажи.Станаха доста и аз направо се чудя що се търпят и хора,(да не са им роднини)които откровенно коментират цени на ,които са купили кога са и продали тем подобни идиотщини.Направо се чудя и на тия от КФН-то,никой ли не поглежда кво се драска постоянно тук а?И защо така наречените "модератори" не подават тия лица където трябва?
              Ехаааа, а къде остава свободата на словото???? И ако са обикновени юзъри, кой точно закон забранява приказките за покупки и продажби? Ти влизал ли си във щатски финансов форум? Или в обикновен месиджборд на Яху например?
              Или казваш комисията да се занимава с юзърите, а Баневци, Захариевци, Мекомци да си веят байрака? Не че до сега не е така де

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                ...."...Днешната разпродажба на акциите прилича на тази на мажоритарния пакет от Меком АД от лятото на 2012 г., когато цените на акциите потънаха с 88% за месец под натиска от продажби на съдебен изпълнител......."

ОЦК е обявен в несъстоятелност и дефакто е фалирал, защото от търговете по продажба на активи не са покрити и 10 % от задълженията....
                За Меком тези процедури не са се състояли.........
                С тази статия "Инвестор" БГ оказва влияние и дава насока за продажба на акции от дружеството...
                Не съм юрист но мисля, че една неустойка за причинени вреди от тази статия може да се вземе.......
                Чичо,принципно си прав.Не може да пишеш статия и да даваш тендециозно сравнение.Едната фирма е в несъстоятелност...и няма нищо.

Преди няколко месеца Инвесторът пусна статия ,че консолидираната печалба на Химимпорт трябвалоа да бъде намалена със вземанията на България Еър.Това беше ПЪЛНА ГЛУПОСТ.По МСС точно си пише кое влиза и кое не в печалбата.
                Ама ...така е.Едва ли може да търсиш отговорност

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  ...."...Днешната разпродажба на акциите прилича на тази на мажоритарния пакет от Меком АД от лятото на 2012 г., когато цените на акциите потънаха с 88% за месец под натиска от продажби на съдебен изпълнител......."

ОЦК е обявен в несъстоятелност и дефакто е фалирал, защото от търговете по продажба на активи не са покрити и 10 % от задълженията....
                  С тази статия "Инвестор" БГ оказва влияние и дава насока за продажба на акции от дружеството...
                  Не съм юрист но мисля, че една неустойка за причинени вреди от тази статия може да се вземе.......
                  То само тази статия да е,здраве му кажи.Станаха доста и аз направо се чудя що се търпят и хора,(да не са им роднини)които откровенно коментират цени на ,които са купили кога са и продали тем подобни идиотщини.Направо се чудя и на тия от КФН-то,никой ли не поглежда кво се драска постоянно тук а?И защо така наречените "модератори" не подават тия лица където трябва?

Коментар

• ...."...Днешната разпродажба на акциите прилича на тази на мажоритарния пакет от Меком АД от лятото на 2012 г., когато цените на акциите потънаха с 88% за месец под натиска от продажби на съдебен изпълнител......."

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Малииии с 14 лв. вдигаш акцията с 12%
                      Някой тихичко пълни... (Императора?)

Коментар

• Малииии с 14 лв. вдигаш акцията с 12%

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Явно някой знае нещо в повечко .
                          Tuka май Никито изпързулка всички ...дори и "велики бизнесмени" с куфарчета ...ми отдето дошло ...там отишло

Не е препоръка за ПК ....щото не знам дали не взе да се чисти и таз артия от лицето на БФБ

Коментар

• Явно някой знае нещо в повечко .

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Между другото кой е купувал днес?
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от muhaha Разгледай мнение
                              Как кой?
                              Не се ли сещате?
                              Новият партньор на Райчев купува.
                              То всеки дето купи става и е партньот на Райчев, Тилев и не знам на кой още. Прилича на опипване на почвата, ако и утре продължи,, може и хубави новини да дойдат в скоро време.

Коментар

• Как кой?
                                Не се ли сещате?
                                Новият партньор на Райчев купува.

Коментар

Working...
                                X