IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото кой е купувал днес?

Коментар

• Ооо, добре дошъл, мишок! Зор за какво..? Като продам, първо на теб ще кажа и то с кеф... Даже и отчет ще ги пратя, само за справка, до момента съм на 55% реализирана печалба от предната врътка.. А тук два три месеца чакане определено си струва.
      Ти да не вземеш да се излъжеш да купиш акция отнякъде, не ти отива...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        ако я докараме до обем като на другите, не ми се мисли къде е тавана...
        Хайрсъзов, с всеки месец изперкваш все повече и повече... Зор а?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
          Ами защо не се запиташ, ония дето му ги даде тези торби.......винаги има 2-страни монетата, ама всеки си гледа от неговата
          Здравей Хане, сделката винаги има две страни. От една страна се придобиха по един "куриозен" начин, от друга тоя де ги придоби го съветваха май, а съветника вече го няма, че даже и съветниците на съветника, пишещи тук. Въпроса е той каква я мисли като казвате не работи предприятие, а той е с един стабилен % собственост тук.
          Препоръки нямам!
          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

От твоите уста, в Божиите уши...
            Въпроса като цяло бе оня де взе няколко торби акции, неработещо казвате предприятие...той каква ще я прави?
            Препоръки няма!
            Ами защо не се запиташ, ония дето му ги даде тези торби.......винаги има 2-страни монетата, ама всеки си гледа от неговата

Коментар

но нали първо трябва да тръгне и да подскчочи, че тогава някой да се сети да влезе...
              което ме устройва напълно..

От твоите уста, в Божиите уши...
              Въпроса като цяло бе оня де взе няколко торби акции, неработещо казвате предприятие...той каква ще я прави?
              Препоръки няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Де да беше и обема като на другите от тия дни с 60+ % ръст...
                но нали първо трябва да тръгне и да подскчочи, че тогава някой да се сети да влезе...
                което ме устройва напълно..

Коментар

Няма как да не се присети човек за продавача от преди десет дни...Разтовари на 2 стинки, завалията..
                  Де да беше и обема като на другите от тия дни с 60+ % ръст...

Коментар

• Няма как да не се присети човек за продавача от преди десет дни...Разтовари на 2 стинки, завалията..

Коментар

• Браво

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                        Самозадоволяването няма да им реши проблемите!

Да си го правят каквото искат....Важното е да гледа нагоре а аз да воайорствам, за да го отнеса и по тази позиция....

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Меком "надърви" салама.....

Коментар

• Меком "надърви" салама.....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                е как ще им забраняват да изнасят??? нали те заради руснаците си увеличиха стадата, направиха суджук то биволица дори, а сега ги спряха да превземат руския пазар......
                                гадни руснаци
                                За Русия без рушвет не става, като решат да изнасят ше им разрешат от днеска за утре.

Коментар

Working...
                                X