Между другото кой е купувал днес?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Ооо, добре дошъл, мишок! Зор за какво..? Като продам, първо на теб ще кажа и то с кеф... Даже и отчет ще ги пратя, само за справка, до момента съм на 55% реализирана печалба от предната врътка.. А тук два три месеца чакане определено си струва.
Ти да не вземеш да се излъжеш да купиш акция отнякъде, не ти отива...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеако я докараме до обем като на другите, не ми се мисли къде е тавана...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеАми защо не се запиташ, ония дето му ги даде тези торби.......винаги има 2-страни монетата, ама всеки си гледа от неговата
Препоръки нямам!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
От твоите уста, в Божиите уши...
Въпроса като цяло бе оня де взе няколко торби акции, неработещо казвате предприятие...той каква ще я прави?
Препоръки няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеако я докараме до обем като на другите, не ми се мисли къде е тавана...
но нали първо трябва да тръгне и да подскчочи, че тогава някой да се сети да влезе...
което ме устройва напълно..
От твоите уста, в Божиите уши...
Въпроса като цяло бе оня де взе няколко торби акции, неработещо казвате предприятие...той каква ще я прави?
Препоръки няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДе да беше и обема като на другите от тия дни с 60+ % ръст...
но нали първо трябва да тръгне и да подскчочи, че тогава някой да се сети да влезе...
което ме устройва напълно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНяма как да не се присети човек за продавача от преди десет дни...Разтовари на 2 стинки, завалията..
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеСамозадоволяването няма да им реши проблемите!
Да си го правят каквото искат....Важното е да гледа нагоре а аз да воайорствам, за да го отнеса и по тази позиция....
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеСамозадоволяването няма да им реши проблемите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМеком "надърви" салама.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениее как ще им забраняват да изнасят??? нали те заради руснаците си увеличиха стадата, направиха суджук то биволица дори, а сега ги спряха да превземат руския пазар......
гадни руснаци
Коментар
Коментар