Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнениеКъм днешна дата - Меком е без ток. Пак се е събрала комисия с представители от Областната администрация, Общината, МВР, ОДБХ и т.н. за да решават на място какво да правят с амоняка. Веднъж вече имаше такъв проблем, сега за втори път. От ръководството на завода естествено няма никой. Като мишоци са!
Дай им само да изнасят! Разкостили са административните сгради, всичко е изнесено - маси, столове, мебели, бюра. Свалили са лампионите, но тава е нищо - стигнали са до там, че да смъкнат контактите и ключовете!!! И това не им е стигнало, че са изнесли масите и столовете от работническия стол - те пък за какво им трябват!?!?! Че и полилеите от столовата смъкнали!!! Големите инвеститори!!!
Всъщност големите инвеститори имат измекяри дето мишкуват из Меком и ги крадат! Предната седмица са арестували един от тях с един камион оборудване и техника. Изнесено и подготвено кое за продажба, кое за скрап.
Банките и те спят - изнасят им обезпечението. Ама кой да им е виновен - сложили били охрана. Ха-ха!!! И охранителите ще ги изнесат без да се усетят! Набелязали са си какво да се реже по списък. Ама, че било обезпечение - на кой му пука.
За биволите може да се говори в минало свършено време! Изклаха ги и то горе на фермата за да не ги хванат от ОДБХ. И после в затвореното предприятие ръководството си направи коледни пакети. Как не ги досрамя! Животните били толкова изпосталели, че изкарвали по десет кила месо от животно!!!
Та толкова за О, Бозепочившия Меком!Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Към днешна дата - Меком е без ток. Пак се е събрала комисия с представители от Областната администрация, Общината, МВР, ОДБХ и т.н. за да решават на място какво да правят с амоняка. Веднъж вече имаше такъв проблем, сега за втори път. От ръководството на завода естествено няма никой. Като мишоци са!
Дай им само да изнасят! Разкостили са административните сгради, всичко е изнесено - маси, столове, мебели, бюра. Свалили са лампионите, но тава е нищо - стигнали са до там, че да смъкнат контактите и ключовете!!! И това не им е стигнало, че са изнесли масите и столовете от работническия стол - те пък за какво им трябват!?!?! Че и полилеите от столовата смъкнали!!! Големите инвеститори!!!
Всъщност големите инвеститори имат измекяри дето мишкуват из Меком и ги крадат! Предната седмица са арестували един от тях с един камион оборудване и техника. Изнесено и подготвено кое за продажба, кое за скрап.
Банките и те спят - изнасят им обезпечението. Ама кой да им е виновен - сложили били охрана. Ха-ха!!! И охранителите ще ги изнесат без да се усетят! Набелязали са си какво да се реже по списък. Ама, че било обезпечение - на кой му пука.
За биволите може да се говори в минало свършено време! Изклаха ги и то горе на фермата за да не ги хванат от ОДБХ. И после в затвореното предприятие ръководството си направи коледни пакети. Как не ги досрамя! Животните били толкова изпосталели, че изкарвали по десет кила месо от животно!!!
Та толкова за О, Бозепочившия Меком!
Дано поне за Силистра да няма проблем с амоняка!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Masta'Trada' Разгледай мнениеИма все още шанс за Меком !
Просто нека някой от мажоритарите изпрати на купувачите на Химимпорт една презентация на Меком!
Най-големия месопреработвател на Балканите, който почти реализира
утопиата за затворен цикъл на производство !!!
В Даниа има големи месокомбинати които може да са заинтересовани от
инвестиция в площадка на Балканите !?!
Good Luck!
Печелят победителите !!!
Меком не е жив вече! Даже и тока им са го спрели пак, интернетът там е отдавна забравен лукс. Ма то не им и трябва - и персонал нямат. Никой не влиза в завода, освен охраната, ама и на тях не са им плащали и охранителната фирма май и тя ще си ходи.
Светло бъдеще - ха-ха, за тях това е само споменът за славното им минало!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Masta'Trada' Разгледай мнениеПечелят победителите !!!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Мислете положително!
Има все още шанс за Меком !
Просто нека някой от мажоритарите изпрати на купувачите на Химимпорт една презентация на Меком!
Най-големия месопреработвател на Балканите, който почти реализира
утопиата за затворен цикъл на производство !!!
В Даниа има големи месокомбинати които може да са заинтересовани от
инвестиция в площадка на Балканите !?!
Good Luck!
Печелят победителите !!!Grow. Or Die!
Коментар
-
"....Гледам, че питат за ОЦК
Отговора е следния:
ОЦК го разпродават частни съдия изпълнители никой не му е искал несъстоятелност все още. ОЦК струва реално 0 лева и това е ясно за всички.
Когато се поиска несъстоятелност съда се произнася и го вписват в профила му в търговския регистър.
Интересно е какво ще стане с Меком. Ако там не се стигне до несъстоятелност ще е голямо чудо. "
И аз не вярвам в чудеса......
No не ми пука.......Важното е да има компенсиращи Артии.....
А ТЕ СЕ ПОЯВИХА....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
пп Що се карате, бее....
На лични ми бе разяснено, че и ОЦК не е обявен в несъстоятелност....
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеаз направо се чудя що се търпят и хора,(да не са им роднини)които откровенно коментират цени на ,които са купили кога са и продали тем подобни
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКак така нищо не струват пък има търговия с тях?
пп Що се карате, бее....
На лични ми бе разяснено, че и ОЦК не е обявен в несъстоятелност....
Ако разпродадат активите на Меком и нищо не получат отиваме към 0.1 ст....Точка....
Просто , това време не е дошло...все още.....
В този аспект статията е преварила събитията и аз мисля , че ако ми дадат 1000 лв ще си мълча....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа се отписват и да отиват до небето цените им
http://finance.yahoo.com/q?s=dell&ql=1
За статията си носи отговорност Инвестор. Точно за това, аз говорех за юзърите и за правото им да говорят свободно.
Няма да си казвам мнението за меком, ще вземат да ме докладват на Комисията
Само ще намекна, че даже и краен продукт от живите говеда май няма. А какъв е крайният продукт от живи говеда????
АААААА
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКак така нищо не струват пък има търговия с тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМисля,че не си прав в момента.ОЦК е .....разпродаден...ЗАВОДЪТ със активите.На теб няма да обяснявам,че акциите му нищо не струват.Меком в момента е ВСЕ ОЩЕ работеща фирма.ПО ОТЧЕТ има активи(друг е въпросът колко е верен).Не може да се сравняват така две акции .камо ли да се пуска статия ,и то тенденциозно.
Не защитавам акциите на Меком,нямам от тях,ама все пак е далеч по-добре тази акция от ОЦК.
http://finance.yahoo.com/q?s=dell&ql=1
За статията си носи отговорност Инвестор. Точно за това, аз говорех за юзърите и за правото им да говорят свободно.
Няма да си казвам мнението за меком, ще вземат да ме докладват на Комисията
Само ще намекна, че даже и краен продукт от живите говеда май няма. А какъв е крайният продукт от живи говеда????
Коментар
Коментар