IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ХА-ХА Ти кажи защо сам се набута като си такъв голям съветник

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Всеки да си прави сам изводите, но тук има хора регистрирали се да казват добронамерено лоши новини. На това не му ли викаха - номера от селски вечеринки. Чиста или не тази артия на два пъти направих от нея врътка- слава на Господ
      "Послушай тънкия глас на истината ... над вика на тълпата" - "Дийп Пърпъл" - "Целувката на циганката"!
      Не е съвет, просто цитат.
      Съветите струват пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        Ами късмет тогава! Знаете ли колко добре ще се отрази на цялата борса, ако е случи чудо тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          Не щем! (засега)...
          Ами късмет тогава! Знаете ли колко добре ще се отрази на цялата борса, ако е случи чудо тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
            Що не си извадите главите от пясъка?
            Не щем! (засега)...

Коментар

Серсеми!

Eто затова гетоф смята в тухли и цимент,. понеже само те не могат да се вземат, като дойде момента на разкулачването
              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Мирчо иска да си вземе малко акцийки на далаверка ми се струва.. Иначе тая вербална интервенция става доста мистична, като внезапен глас от долната земя към всичкото акционер един вид...

Що не си извадите главите от пясъка?

Коментар

• Всеки да си прави сам изводите, но тук има хора регистрирали се да казват добронамерено лоши новини. На това не му ли викаха - номера от селски вечеринки. Чиста или не тази артия на два пъти направих от нея врътка- слава на Господ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    ХА-ХА Толкова информиран си, а и ти си се набутал така ли- и с този нов ник сега информираш. Аз съм продал но твоята активност ме кара да се замислям за нови врътки Ти да не дебнеш отляво да купиш по 2ст
                    Факт е че цената се изравни с оцк, като оцк все пак е малко по-атрактивно, имайки предвид че там се търсят 130 хил хартии на 2 стинки срещу само 30 хил. на меком
                    А ако приемем, че понастоящем оцк е най-чистата артия .... какъв извод да извадим
                    Last edited by mechka uteshitelka; 17.01.2013, 15:50.
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• ХА-ХА Толкова информиран си, а и ти си се набутал така ли- и с този нов ник сега информираш. Аз съм продал но твоята активност ме кара да се замислям за нови врътки Ти да не дебнеш отляво да купиш по 2ст

Коментар

• Аз със колкото съм се набутал - набутал съм се. Да ми е за урок!
                        Съвети не давам, щото и те струват нещо.
                        Просто вземайте информирано решенията си.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          За останалите акционери....тухлите.....
                          А между тухлите на дребните та..ците......

Отписах 5 бона вземания....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            mirkata, благодарим за загрижеността да ни информираш още с регистрирането си. Сега да купуваме ли или да продаваме, как ти е изгодно?
                            Мирчо иска да си вземе малко акцийки на далаверка ми се струва.. Иначе тая вербална интервенция става доста мистична, като внезапен глас от долната земя към всичкото акционер един вид...

Коментар

• mirkata, благодарим за загрижеността да ни информираш още с регистрирането си. Сега да купуваме ли или да продаваме, как ти е изгодно?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнение
                                Към днешна дата - Меком е без ток. Пак се е събрала комисия с представители от Областната администрация, Общината, МВР, ОДБХ и т.н. за да решават на място какво да правят с амоняка. Веднъж вече имаше такъв проблем, сега за втори път. От ръководството на завода естествено няма никой. Като мишоци са!
                                Дай им само да изнасят! Разкостили са административните сгради, всичко е изнесено - маси, столове, мебели, бюра. Свалили са лампионите, но тава е нищо - стигнали са до там, че да смъкнат контактите и ключовете!!! И това не им е стигнало, че са изнесли масите и столовете от работническия стол - те пък за какво им трябват!?!?! Че и полилеите от столовата смъкнали!!! Големите инвеститори!!!
                                Всъщност големите инвеститори имат измекяри дето мишкуват из Меком и ги крадат! Предната седмица са арестували един от тях с един камион оборудване и техника. Изнесено и подготвено кое за продажба, кое за скрап.
                                Банките и те спят - изнасят им обезпечението. Ама кой да им е виновен - сложили били охрана. Ха-ха!!! И охранителите ще ги изнесат без да се усетят! Набелязали са си какво да се реже по списък. Ама, че било обезпечение - на кой му пука.
                                За биволите може да се говори в минало свършено време! Изклаха ги и то горе на фермата за да не ги хванат от ОДБХ. И после в затвореното предприятие ръководството си направи коледни пакети. Как не ги досрамя! Животните били толкова изпосталели, че изкарвали по десет кила месо от животно!!!
                                Та толкова за О, Бозепочившия Меком!
                                Дано поне за Силистра да няма проблем с амоняка!!
                                Ами ще грабят.....като платиха 2млн май за едни акции,ще вземат и грабят.Ти се радва;,че не вадят кабелите от стените,че медта е скъпа.

За останалите акционери....тухлите.....

Абе не се ли е появявал г-н Янков ...

Коментар

Working...
                                X