Първоначално изпратено от Repoman
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Какво е МЕКОМ?-Като си купите биволки салам вътре, си мислите ,има биволко месо.Грешка!При ДВА заколени бивола от товарна рампа излиза ДВАДЕСЕТ ТОНА биволки продукти.Така е и със щраусовото т.н.Стевчо е познат в Силистра като ТАТО.Защо ли?Човекът знае как се печелят пари.Но не знае как това става по честен начин.Став по-скоро за Магурата.Инвестирайте,парите са си ваши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечо ПамукчиевRespect, учуден съм от расъжденията ти.
Какво лошо има ако Райчев е решил да финансира инвестициите си от БФБ? Нали точно това е идеята на всяко ППП?
Какво ще рече "не иска да измъкне 1 лев от своя джоб"? Тия 10М акции не излизат ли от неговия джоб?
И аз искам да взема акции на 1.50, като същевременно поръчката ми бъде удовлетворена на 20%, ама няма как да стане. В крайна сметка премията за инвеститорите не е задължителна, както и не е задължително участието в ППП. Единствено ми се ще тази година да има ясни прави за алокацията на акциите, всичко друго определя пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RespectАбе мен това, което ме притеснява е, че парите за инвестиционната програма са точно колкото ще се вземат от ИПО-то на минимална цена. Т.е. особен анализ не е имало, а по-скоро Райчев е казал "Тря'ат ни 22 милки, отде да ги взйемем, бя? А, Бйе, Фйе, Бйе!". Тоя пич не иска да измъкне 1 лев от своя джоб за инвестиции, което малко ме притеснява като мислене. Разни неща като премии за инвеститора и т.н. - няма такива работи, просто е питал в ОББ и Алианц може ли да вземе 22 млн., казали са му "Да" и това е.
ама като му не дават банките -белким излъже некой на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечо ПамукчиевRespect, учуден съм от расъжденията ти.
Какво лошо има ако Райчев е решил да финансира инвестициите си от БФБ? Нали точно това е идеята на всяко ППП?
Какво ще рече "не иска да измъкне 1 лев от своя джоб"? Тия 10М акции не излизат ли от неговия джоб?
И аз искам да взема акции на 1.50, като същевременно поръчката ми бъде удовлетворена на 20%, ама няма как да стане. В крайна сметка премията за инвеститорите не е задължителна, както и не е задължително участието в ППП. Единствено ми се ще тази година да има ясни прави за алокацията на акциите, всичко друго определя пазара.
Коментар
-
Respect, учуден съм от расъжденията ти.
И аз искам да взема акции на 1.50, като същевременно поръчката ми бъде удовлетворена на 20%, ама няма как да стане. В крайна сметка премията за инвеститорите не е задължителна, както и не е задължително участието в ППП. Единствено ми се ще тази година да има ясни прави за алокацията на акциите, всичко друго определя пазара.ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex
Коментар
-
Абе мен това, което ме притеснява е, че парите за инвестиционната програма са точно колкото ще се вземат от ИПО-то на минимална цена. Т.е. особен анализ не е имало, а по-скоро Райчев е казал "Тря'ат ни 22 милки, отде да ги взйемем, бя? А, Бйе, Фйе, Бйе!". Тоя пич не иска да измъкне 1 лев от своя джоб за инвестиции, което малко ме притеснява като мислене. Разни неща като премии за инвеститора и т.н. - няма такива работи, просто е питал в ОББ и Алианц може ли да вземе 22 млн., казали са му "Да" и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova panteraa zashto si siguren che ste kupish na 2,20 ?
ami ako te omechat s 3,00 - kade otiva nabalonchenoto p/e ?
i zashto si mislush che 10 pyti prezapis ti garantirat rastej na akciata ?
pri spad na indeksa vsichko spada, minalata godina i evrohold spadna.?
prodaljavai da se chudish za prospekta
Риск от твърде висока цена при букбилдинга винаги има.
Презаписването не ми гарантира каквото и да било.
Продължавай да бъдеш розова пантера.ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex
Коментар
Коментар