IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Repoman
    Как е колеги?
    Записваме ли, записваме ли?
    Отписваме. Като американска банка сме вече. Всеки ден активите падат . Тази година ще поставяме нов рекорд - неучастие в най-много ипота.

Коментар

• Как е колеги?
      Записваме ли, записваме ли?

Коментар

• Ей "mekom"- искам да ни светнеш какво е положението с този тъмен субект Меком Райчев. Особено, ако си местен трябва да си чувал повече неща, от тамошния фолклор.

Коментар

• Какво е МЕКОМ?-Като си купите биволки салам вътре, си мислите ,има биволко месо.Грешка!При ДВА заколени бивола от товарна рампа излиза ДВАДЕСЕТ ТОНА биволки продукти.Така е и със щраусовото т.н.Стевчо е познат в Силистра като ТАТО.Защо ли?Човекът знае как се печелят пари.Но не знае как това става по честен начин.Став по-скоро за Магурата.Инвестирайте,парите са си ваши.

Коментар

• Някой да е информиран как е минало днес представянето на МЕКОМ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Heraclitus
              мечо - след ИПО-то ще си вземеш бе - даже на 1,20 лвза бройка - колкото ти душа сака.
              Като гледам как се свлича пазара... Може и така да стане.
              ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                Respect, учуден съм от расъжденията ти.
                Какво лошо има ако Райчев е решил да финансира инвестициите си от БФБ? Нали точно това е идеята на всяко ППП?
                Какво ще рече "не иска да измъкне 1 лев от своя джоб"? Тия 10М акции не излизат ли от неговия джоб?

И аз искам да взема акции на 1.50, като същевременно поръчката ми бъде удовлетворена на 20%, ама няма как да стане. В крайна сметка премията за инвеститорите не е задължителна, както и не е задължително участието в ППП. Единствено ми се ще тази година да има ясни прави за алокацията на акциите, всичко друго определя пазара.
                мечо - след ИПО-то ще си вземеш бе - даже на 1,20 лвза бройка - колкото ти душа сака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
                  Абе мен това, което ме притеснява е, че парите за инвестиционната програма са точно колкото ще се вземат от ИПО-то на минимална цена. Т.е. особен анализ не е имало, а по-скоро Райчев е казал "Тря'ат ни 22 милки, отде да ги взйемем, бя? А, Бйе, Фйе, Бйе!". Тоя пич не иска да измъкне 1 лев от своя джоб за инвестиции, което малко ме притеснява като мислене. Разни неща като премии за инвеститора и т.н. - няма такива работи, просто е питал в ОББ и Алианц може ли да вземе 22 млн., казали са му "Да" и това е.
                  аз съм чувал ,че финансирането с дълг е по евтинко от това с акцийки.

ама като му не дават банките -белким излъже некой на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                    Respect, учуден съм от расъжденията ти.
                    Какво лошо има ако Райчев е решил да финансира инвестициите си от БФБ? Нали точно това е идеята на всяко ППП?
                    Какво ще рече "не иска да измъкне 1 лев от своя джоб"? Тия 10М акции не излизат ли от неговия джоб?

И аз искам да взема акции на 1.50, като същевременно поръчката ми бъде удовлетворена на 20%, ама няма как да стане. В крайна сметка премията за инвеститорите не е задължителна, както и не е задължително участието в ППП. Единствено ми се ще тази година да има ясни прави за алокацията на акциите, всичко друго определя пазара.
                    Разбира се, прав си. Никой не кара никого да участва. Човекът си прави офертата, пък каквото стане. Не случайно е станал такъв бизнесмен, сигурно умее да се пазари и да вземе най-добрата цена за себе си.

Коментар

• Respect, учуден съм от расъжденията ти.

ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Абе мен това, което ме притеснява е, че парите за инвестиционната програма са точно колкото ще се вземат от ИПО-то на минимална цена. Т.е. особен анализ не е имало, а по-скоро Райчев е казал "Тря'ат ни 22 милки, отде да ги взйемем, бя? А, Бйе, Фйе, Бйе!". Тоя пич не иска да измъкне 1 лев от своя джоб за инвестиции, което малко ме притеснява като мислене. Разни неща като премии за инвеститора и т.н. - няма такива работи, просто е питал в ОББ и Алианц може ли да вземе 22 млн., казали са му "Да" и това е.

Коментар

• значи тази година предстоящите ППП-та са от калпаво по-калпаво ...

просто се чудя колко и кои идиоти ще се вържат ...

вече наистина е време за сериозни издънки

Коментар

• Абе няма лошо човек да си купи изгодно акции от некоя мутра като шефа на Меком. Лошото е че отсега се лакоми тоя и не е сигурно утре каква далавера ще му хрумне че да пропищи борсата от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
                              a zashto si siguren che ste kupish na 2,20 ?
                              ami ako te omechat s 3,00 - kade otiva nabalonchenoto p/e ?
                              i zashto si mislush che 10 pyti prezapis ti garantirat rastej na akciata ?
                              pri spad na indeksa vsichko spada, minalata godina i evrohold spadna.?
                              prodaljavai da se chudish za prospekta
                              Не съм сигурен, че ще купя на 2.20.
                              Риск от твърде висока цена при букбилдинга винаги има.
                              Презаписването не ми гарантира каквото и да било.
                              Продължавай да бъдеш розова пантера.

Коментар

• a zashto si siguren che ste kupish na 2,20 ?
                                ami ako te omechat s 3,00 - kade otiva nabalonchenoto p/e ?
                                i zashto si mislush che 10 pyti prezapis ti garantirat rastej na akciata ?
                                pri spad na indeksa vsichko spada, minalata godina i evrohold spadna.?
                                prodaljavai da se chudish za prospekta

Коментар

Working...
                                X