IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    Abe Cveti, ot pazara si zavisi.
    При Трасе ходих от посредник на посредник , като маймуна защото моя ми даваше само 40 % от портфейла за една , две акции. Сега е мой ред да гледам как мажоритари стават на маймуни ......
    [/quote]

Trace imaha bezbojnia kusmet da se listnat na vruh, sled godina sus 700% uvelichenie na HDPAT i strong expectations za zdravo finansirane v sectora.... ) sega...bedni hora, hliaba edvam mina, niama koi da iade salami...
    Kakto kazala Maria Antoaneta, she iademe pasti....shte chakam IPOto na Luchano ))
    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
      а тия цитирам " не им трябват пари искали оценка от пазара".
      eгати лъжата са изпраскали тия смешници

аз бих се отказал, докато е време

Коментар

• Меком не ме интересува и затова не съм чел проспекта. Има дати за внасяне на парите и кога ИПО е успешно ......колко акции са записани...

Коментар

• ako niakoi e prodal akcii na bezcenica za da uchastwa w towa ipo, naprawo da se otkazwa ot investiraneto ili nezabawno da si dade parite na profesionalisti, koito znaiat kakwo prawiat

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
            Първоначално изпратено от Ford
            хахахаха много се кефя. Хайде, кой ще е следващия алчен мажоритар желаещ да "получи оценка от пазара"
            Исках да се почерпя по повод проваленото IPO, но нищо, след 44 дни
            Има ли изобщо някаква гаранция че срока няма да бъде удължен пак след 44 дни?
            Само да не решат че записаните акции трябва да бъдат платени в срок, защото реално явно няма да имам акции а само ще съм платил. Ако пък не искат плащане сега, най-много да сложа парите на депозит?
            Това си е просто ненормално. Като си казал 3 дни, като си сложил срокове, не може да се отмяташ в последния ден.
            Много хора вече записаха. Какво става с тях?
            Приятел, и аз не се имам за голям финансист, но не видя ли показателите? Вече всичко на БФБ без пари е, а тия цитирам " не им трябват пари искали оценка от пазара". Привлечен от фундамента им прегледах проспекта и показателите им ми взеха акъла. Много съжалявам за теб, искренно, всеки може да сбърка. Дано можеш да се отървеш, както каза- това го няма никъде !

Коментар

• Първоначално изпратено от edmundo
              То не било Меком, а Лаком АД.
              ХАХАХАХАХХА, ще ме спукаш от смях, бе човеко

Коментар

• то и Херня, пардон, Херти ги чака същото. Техното П/Е пък е 130
                ей тез са баш наглеците.

Аз мисля, че те директно могат да бъдат прибрани в затвора за пладнешко разбойничество!

Коментар

хахахаха много се кефя. Хайде, кой ще е следващия алчен мажоритар желаещ да "получи оценка от пазара"
                  Исках да се почерпя по повод проваленото IPO, но нищо, след 44 дни
                  Има ли изобщо някаква гаранция че срока няма да бъде удължен пак след 44 дни?
                  Само да не решат че записаните акции трябва да бъдат платени в срок, защото реално явно няма да имам акции а само ще съм платил. Ако пък не искат плащане сега, най-много да сложа парите на депозит?
                  Това си е просто ненормално. Като си казал 3 дни, като си сложил срокове, не може да се отмяташ в последния ден.
                  Много хора вече записаха. Какво става с тях?

Коментар

Не разбирам от право много, но дано както тия могат да удължът срока така и инвеститорите им до момента да могат да се спасят като се откажат, че да не им остане нито един след 44 дни!
                    Хайде мажоритари, елате да получите оценка от пазара
                    именно
                    Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Не разбирам от право много, но дано както тия могат да удължът срока така и инвеститорите им до момента да могат да се спасят като се откажат, че да не им остане нито един след 44 дни!
                      Хайде мажоритари, елате да получите оценка от пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от edmundo
                        То не било Меком, а Лаком АД.
                        аха, Лаком Гъз хапна Голям ......

Коментар

• Abe Cveti, ot pazara si zavisi.
                          При Трасе ходих от посредник на посредник , като маймуна защото моя ми даваше само 40 % от портфейла за една , две акции. Сега е мой ред да гледам как мажоритари стават на маймуни ...... [/quote]

Коментар

• То не било Меком, а Лаком АД.

Коментар

• ЧЕСТИТО ВИ ПЪРВО ПРОВАЛЕНО ИПО!!!

та колко му беше П/Е-то викате?!
                              егати наглеците

Коментар

• Излишно е да казвам, че КФН трябва да направи нещо по въпроса щото някои хора може да са решили да се набутат, а те ги прее*аха тотално!

Коментар

Working...
                                X