IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Не не се получава стискане на артия при наклатване. Обратното се получава. Като се намажат ските и по-бързо се хързалят
    О нееее. Тук сме на коренно различни мнения Българския народ е супер запънат да не говорим колко е умен.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Акционера може да се чувства изклатен но се получава озлобление и акционера започва да стиска хартията още повече.
      Не не се получава стискане на артия при наклатване. Обратното се получава. Като се намажат ските и по-бързо се хързалят
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Предполагам, че няма да има каквото и да е значение, докато не се случи другото събитие
        Защото утре може да се повтори пак всичко и т.н. A eдин хакционер като го изклатят веднъж и все се чувства изклатен!
        Срещу този довод едва ли, пак ще имаш нещо насреща
        Акционера може да се чувства изклатен но се получава озлобление и акционера започва да стиска хартията още повече.

Коментар

Всъщност това което написа е единствения коз срещу това което аз ще напиша. И въпреки това поста ми ще бъде не оборим по всякакъв друг начин.
          Предполагам, че няма да има каквото и да е значение, докато не се случи другото събитие
          Защото утре може да се повтори пак всичко и т.н. A eдин хакционер като го изклатят веднъж и все се чувства изклатен!
          Срещу този довод едва ли, пак ще имаш нещо насреща

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            И, че кредиторите са му опростили дълговете...
            Кои дългове тези които си ги плаща без проблем ли

Коментар

Сънявам се, че каквото и да напишеш там, ще може да изкара патката от зоната на чистите артии Освен, ако за пример, не напишеш, че собственика е сменен с вътрешен преврат
              И, че кредиторите са му опростили дълговете...

Коментар

Сънявам се, че каквото и да напишеш там, ще може да изкара патката от зоната на чистите артии Освен, ако за пример, не напишеш, че собственика е сменен с вътрешен преврат
                Всъщност това което написа е единствения коз срещу това което аз ще напиша. И въпреки това поста ми ще бъде не оборим по всякакъв друг начин.

Коментар

Ако напиша за патката това значи да сложа края на апокалиптиците там. Аз вече победих и то със се запорираните сметки просто още не съм го разяснил и написал.

Коментар

Пиши за патката, там поне дивидента не играе
                    Ако напиша за патката това значи да сложа края на апокалиптиците там. Аз вече победих и то със се запорираните сметки просто още не съм го разяснил и написал.

Коментар

Сори Би ми се искало да напиша и нещо положително но в момента не се сещам.
                      Пиши за патката, там поне дивидента не играе

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Симов - я не им давай такива идеи !!!
                        Сори Би ми се искало да напиша и нещо положително но в момента не се сещам.

Коментар

• Да не се извъртят така

Коментар

Стана ми интересно та сега чета какво значи привилегированите акции да имат срок и какво става след като изтече срока с привилегированите акции.

Нещо интересно което пише за комулативния дивидент както е в случая с Меком е, че той не е задължително да се плаща всяка година а ако решат той се натрупва и може да си го получат акционерите чак в края на 5-те години накуп.

Извадка от статия: "Кумулативен дивидент означава, че ако компанията не плати такъв първата година, той се натрупва със дължимото през следващите години."

Сега четем да видим ко ще се случи с акционерите в привилегированите след 5 годишния период

Информацията е най-важното нещо който е най-информиран тай ще спечели. Справка филма: Високо напрежение 2011 и хапчето с което мозъка започва да обработва повече информация.

Не възприемайте поста ми като вреда. Моята цел е да се образоваме.
                            5 годинки * 18 стинки ли беше = 90 стинки.
                            Но това може да се постигне и от 64 стинки като депозит на 7% лихва
                            След това, ако я има още 5 год и ако се съди по цените на непривелигированата сега, хакционерите могат да кажат привет на чистата артия )))))))
                            Taka, че ако сега слезе на едни 65 стинки, няма да ме изненада
                            Не е препоръка, имам чисти артии
                            Last edited by mechka uteshitelka; 08.12.2011, 13:21.

Коментар

• Симов - я не им давай такива идеи !!!
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Стана ми интересно та сега чета какво значи привилегированите акции да имат срок и какво става след като изтече срока с привилегированите акции.

Нещо интересно което пише за комулативния дивидент както е в случая с Меком е, че той не е задължително да се плаща всяка година а ако решат той се натрупва и може да си го получат акционерите чак в края на 5-те години накуп.

Извадка от статия: "Кумулативен дивидент означава, че ако компанията не плати такъв първата година, той се натрупва със дължимото през следващите години."

Сега четем да видим ко ще се случи с акционерите в привилегированите след 5 годишния период

Информацията е най-важното нещо който е най-информиран тай ще спечели. Справка филма: Високо напрежение 2011 и хапчето с което мозъка започва да обработва повече информация.

Не възприемайте поста ми като вреда. Моята цел е да се образоваме.

Коментар

Working...
                                X