IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има шпек за 23 мио. Кво се шашкате

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Вие вярно ли сте си мислили че всичко е наред, очевидно новите собственици са решили да покажат реалната ситуация в отчетите Гледам че дават буук валю от 19 ст, ами вие какво сте очаквали 5 лв ли??!?! и да се търгува на 2 ст
      То толкова ...ама я махни ТР

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Някой ще светне ли какви точно са "Други оперативни разходи" при производство на шпек?
        Питай Себулба......

Коментар

• Някой ще светне ли какви точно са "Други оперативни разходи" при производство на шпек?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            E, такъв отчет не бях виждал...
            явно много са лъгали в предния
            Само ти да си ....

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
              63 милки загуба си е достойно за уважение постижение : Майсторско. Това и БДЖ не го могат. Та те отчетоха "едва" 10 милиона загуба и то за първите 7 месеца на тази година. Трябва да се вземе под внимание и факта, че всъщност това си е резултата за тримесечието, защото за първото бяха отчели някаква измислена печалба от 180 000, което прави постижението още по-недостижимо. Шапки долу!

Дали ще слезем под стотинка още утре?
              Бедо,Божков...кохто искате...са светци спрямо Райчев....Още не мога да асимилирам цифрите....Някой сеща ли се колко беше загубата на Лукойл за миналата година...,,,

Коментар

• Сега съдия изпълнителката се кефоти щото успя да ги шитне половината по 10ст парчето и тва ако не е малко.

Райчев да и прати бутилка уиски.
                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  E, такъв отчет не бях виждал...
                  явно много са лъгали в предния

Коментар

• 63 милки загуба си е достойно за уважение постижение : Майсторско. Това и БДЖ не го могат. Та те отчетоха "едва" 10 милиона загуба и то за първите 7 месеца на тази година. Трябва да се вземе под внимание и факта, че всъщност това си е резултата за тримесечието, защото за първото бяха отчели някаква измислена печалба от 180 000, което прави постижението още по-недостижимо. Шапки долу!

Дали ще слезем под стотинка още утре?

Коментар

• Тия дето са кеширали от 5 до 7ст просто поздравления за тях.

А за другите сега да си чакат 10-те стотинки.

Коментар

• Ко казах аз. Взима се на 3 до 3.3ст продава се максимум до 5ст И можеше да се купу когато казах и можеше да се продаде после.

Сега успех в търговията. Само, че аз съм ги видял подобни акции достатъчно и ги знам ко могат и ко не.

Казах ко стана в Химко. Имаше спор за собственост между настоящата управа и миналата. И настоящата източи Химко преди миналата да успее да си вземе контола последва несъстоятелност. Позната ситуация.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          къде го гледате този отчет

http://darikfinance.bg/otcheti

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            Най-забавното от баланса е, че изчезват ценни неща а Положителна репутация от 25 милиона и 730 хиляди си седи. Без нея сега щеше да има отрицателен собствен капитал.

Можете да си го задържите Мекома моите мераци каквито и да било и на 1ст приключиха.
                            Аз по-долу писах... имОти,машини и обурудване.... колкото е ТР

Някой сеща ли се за подобен случай...такова изсмукване за 6мес

Ама то не се знае и предните отчети дали са били верни деСега като се замисля...тук и за скраб не става...ТР не можеш я наряза...

Текущи пасиви 34млн...Никито да развързва кисията....минимум 20-25млн трябват според мен за да тръгне това нещо

Не е препоръка за нищо....Утре ще е интересно

Я кажете до къде ще се движи утре...Предположения

Коментар

• Браво на Райчев добре се е справил изцедено. Това ще го видите на печалба тая другата година кога цъфнат налъмите.

Дано успеят ако е възможно да го спасят от несъстоятелност ма само ако е възможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Вие вярно ли сте си мислили че всичко е наред, очевидно новите собственици са решили да покажат реалната ситуация в отчетите Гледам че дават буук валю от 19 ст, ами вие какво сте очаквали 5 лв ли??!?! и да се търгува на 2 ст
                                къде го гледате този отчет

Коментар

Working...
                                X