If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вие вярно ли сте си мислили че всичко е наред, очевидно новите собственици са решили да покажат реалната ситуация в отчетите Гледам че дават буук валю от 19 ст, ами вие какво сте очаквали 5 лв ли??!?! и да се търгува на 2 ст
63 милки загуба си е достойно за уважение постижение : Майсторско. Това и БДЖ не го могат. Та те отчетоха "едва" 10 милиона загуба и то за първите 7 месеца на тази година. Трябва да се вземе под внимание и факта, че всъщност това си е резултата за тримесечието, защото за първото бяха отчели някаква измислена печалба от 180 000, което прави постижението още по-недостижимо. Шапки долу!
Дали ще слезем под стотинка още утре?
Бедо,Божков...кохто искате...са светци спрямо Райчев....Още не мога да асимилирам цифрите....Някой сеща ли се колко беше загубата на Лукойл за миналата година...,,,
63 милки загуба си е достойно за уважение постижение : Майсторско. Това и БДЖ не го могат. Та те отчетоха "едва" 10 милиона загуба и то за първите 7 месеца на тази година. Трябва да се вземе под внимание и факта, че всъщност това си е резултата за тримесечието, защото за първото бяха отчели някаква измислена печалба от 180 000, което прави постижението още по-недостижимо. Шапки долу!
Ко казах аз. Взима се на 3 до 3.3ст продава се максимум до 5ст И можеше да се купу когато казах и можеше да се продаде после.
Сега успех в търговията. Само, че аз съм ги видял подобни акции достатъчно и ги знам ко могат и ко не.
Казах ко стана в Химко. Имаше спор за собственост между настоящата управа и миналата. И настоящата източи Химко преди миналата да успее да си вземе контола последва несъстоятелност. Позната ситуация.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Най-забавното от баланса е, че изчезват ценни неща а Положителна репутация от 25 милиона и 730 хиляди си седи. Без нея сега щеше да има отрицателен собствен капитал.
Можете да си го задържите Мекома моите мераци каквито и да било и на 1ст приключиха.
Аз по-долу писах... имОти,машини и обурудване.... колкото е ТР
Някой сеща ли се за подобен случай...такова изсмукване за 6мес
Ама то не се знае и предните отчети дали са били верни деСега като се замисля...тук и за скраб не става...ТР не можеш я наряза...
Текущи пасиви 34млн...Никито да развързва кисията....минимум 20-25млн трябват според мен за да тръгне това нещо
Вие вярно ли сте си мислили че всичко е наред, очевидно новите собственици са решили да покажат реалната ситуация в отчетите Гледам че дават буук валю от 19 ст, ами вие какво сте очаквали 5 лв ли??!?! и да се търгува на 2 ст
Коментар